Cumartesi günü can kopala ameliyat oluyorum:d

hadi bakalım İnşallah içine sinen muthiş bı burnun olur öncesi fotonu görseydik ama

inşallah gönlünce olur ya çabucak atlatr istediğin buruna kavuşursun,peki sana ne kadar bi rakam verdi amelayt ücreti olarak? bende yapptrcam ya mrk ediyorum 2014 değiştirdimi:)

saol canım inşallah ya herkesin istediği gibi olur.ben zaten forumda 3250 olarak okumuştum can beyde gene aynı fiyatı söledi

buyuk gun geldi ha:) Allah yardimcin olsun..insallah hersey gonlunce olur

şuan amelıyatta olablır:18::18:

şuan amelıyatta olablır:18::18:

mesaj atılmıyo canım nedense, gittim görüştümm, bi burunu çok beğeniyosum onu gösterdim herkesin kemik yapısı farklı olmaz öyle gösterdiğin senin kemiğin müsaade ettiği kadar en güzeli yaparım vb. dedi :)

canımm geçmiş olsunn inşallah istediğin gibi bi buruna kavuşursun,bu zor döneminde allah yardımcın olsun, cidddi ciddi gidip görüşünce ne kadar zor bi süreç olduğunu anlıyosun

canımm geçmiş olsunn inşallah istediğin gibi bi buruna kavuşursun,bu zor döneminde allah yardımcın olsun, cidddi ciddi gidip görüşünce ne kadar zor bi süreç olduğunu anlıyosun

kızlar emeliyatımı oldum gözlerim morarmaya başladı nefes alıp vermek cok sıkıntı ağzım sürekli kuruyoözellikle bişi içerken burnum çok etkileniyo sizce neden.önerebileceginiz bişi varmı bu sürecte

ayyyy bu sabah ameliyat oldun aksam net e giriyosun..demekki hersey yolunda..coook sevindim cnm..insallah icine siner burnusunnn :)( bu arada bu kadar cabuk toparlanman icimi rahatlatti demekki cokta korkunc birsey deil bu ameliyat)

ayyyy bu sabah ameliyat oldun aksam net e giriyosun..demekki hersey yolunda..coook sevindim cnm..insallah icine siner burnusunnn :)( bu arada bu kadar cabuk toparlanman icimi rahatlatti demekki cokta korkunc birsey deil bu ameliyat)

canım valla ameliyattan korkulcak bşi yok zaten bana 3 saniyede uyucan dediler tık gittim zaten hiçbişi hissetmedim işte iste yüzün gözün şiş oluyo nefes alman sıkıntı oluyo okdar.bide halsizlik var cok ama cok normalmiş öle diolar yarın tamponlarım çıkıcak.inşallah bi sorun cıkmz işte artık gerisi sadece sabır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…