Canım bende dün oldum ucu biraz kalkik ne zamana iner acaba birazda kısa görünüyor uzar mı
çok geçmiş olsun canım inşallah gönlümüzce olur.sendemi can beye oldun.walla bilmiyorum ki hiç canım benimkinin altıda kapalı azcık ucu görünüyo tabi dediğin gibi kalkık duruyo ama daha okadar bant falan var iner herhalde daha üst dudağım falan havada duruyo zaten burundan cektiriyo çnkü
Çok teşekkür ederim canım inşallah istedigimiz gibi olurda bugünler geçici zaten sabırlı olmamız lazım. Burun ucu kalkik diye mi öyle duruyor acaba bilemedim ki
Sanada gecmisler olsun :) umarim Mutlu edici bir sonuc elde etmisinizdir ...:)
Çok teşekkürler ederim canım. Daha çok yeni araştırdım da başka kısa ve kalkık gorunmesi normalmiş
Çok teşekkür ederim canım inşallah istedigimiz gibi olurda bugünler geçici zaten sabırlı olmamız lazım. Burun ucu kalkik diye mi öyle duruyor acaba bilemedim ki
peki ne zamana kadar normal bir hale gelirpanik yapmayin kizlar ilk zamanlar kalkik duruyo agizla mesafesi fazla gozukuyo ozellikle alcidan cikinca sok olmayin :)
Sanada gecmisler olsun :) umarim Mutlu edici bir sonuc elde etmisinizdir ...:)
geç gördüm kusura bakma çok teşekkür ederim canım :) sonuç belli değil şimdi 2 aya ancak az çok belliolurmu tam oturması 6 ayı bulurmuş.
InsAllah 6 ay Sonra ikimizde cok memnun oluruz :)
oldun mu canım sen
Hayir canim henüz olmadim...subatta olacagim ...birkac haftam kaldi :) umarim Rahat gecmistir..birde nerde simdiki hastane? Bostanlidayim artik demisti...
bostanlıda muayenehane. ameliyatı yaptığı yer egepol. üçyolda o hastane canım
peki ne zamana kadar normal bir hale gelir
bir aya kadar o agiz durumu duzelir yapay goruntu gider ama sislikler icn sabir gerekiyor
sağol canım burun ucu biraz yüzden uzak normal midir
normal canim ilk zamanlar oyle oluyo yavas yavas oturur zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?