Cumartesi günü can kopala ameliyat oluyorum:d

canım ben gülemiyorum ya azım çok komik duruyo bu ne zamn gecer.bide pazartesi çıkcak alçım cildim çok kötü oldu kirlendi yani cilt temizliği nasıl yapılıyo bi zararlı bişi olurmu yani

gulusum benimde cok komikti cok zorlama daha kasilir cunku gulerken burun cekme yapiyo yukari dogru.benimde agzim acilmiodu ilk zamanlar bir iki haftaya gulusun normale doner ama yinede tam rahatlamiyo hemen. cilt temizliginu pamukla tonikle falan yapiyodum ben ameliyat zamani

canım ben gülemiyorum ya azım çok komik duruyo bu ne zamn gecer.bide pazartesi çıkcak alçım cildim çok kötü oldu kirlendi yani cilt temizliği nasıl yapılıyo bi zararlı bişi olurmu yani

canım benim aşçım bugün çıktı alçının altından göründüğünden o kadar farklı ki aynaya bakamıyorum pinokyoya benziyorum aynen

canım iner daha ya ama hep öle diolar millet 1 yıldan bahsediyo senin daha 1.günün sabret bakalım ya hem herkes aynı seyi hissediyomus ilk çıktığında

o kadar bozuk ki moralim anlatamam ilk saatler aynalardan kaçıyordum aynanın önünden geçerken gözlerimi kapatıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…