Cumartesi onda gelen kv

Birolmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
183
86
18
35
Sizce normal bir davranis mi. Kv esime mesaj atmis. Saat 09.45. Mesajda yazan şu. Kalktiniz mi size geliyorum. Yarim saat once farkli bir sebepten esimle tartismistik. Onu baska bir zaman uzun uzun anlatip fikrinizi alacagim. Esim de kalktik yazmis. Saat tam 10da yani mesajindan 15 dk sonra kv bizdeydi. Kahvalti da yapmamis. Cinler tepemdeydi zaten. Kahvalti hazirladim. Yuzum bes karış. Kv ne oldu bir sorun mu var dedi. Yok saat erken ya yeni kalktim dedim. O kadar. Sizce bu normal bir davranis mi arkadaslar.

evet sorun var. hafta sonu erken uyanmiyoruz, sen geliyorsun diye uyandik uykumu alamadim buyuzden gerginim deseydiniz saygisiz mi olurdunuz?

kahvaltiyi hazirlayacak olan hizmet edecek olan benken, kocam araniyorsa saygi duyulmuyodur bana. o duymayinca normal. ben uykumu sayende alamadim diyince, saygisiz? yok oyle bir dunya. keske acik acik soyleseydiniz.

evliyken ben, evime bir ay tatile gelen eltimle kaynimin tabagina para koymustum aksam yemeginde,bana birkere bile ellerine saglik demeyip, ex' e kesene bereket dedikleri icin.
madem onun kesesine bereket, alin para yiyin dedim. tabi ki yedi duvel duydu bu yaptigimi.
yaydilar herkese... umrum olmadi. iyi ki de yapmisim, geriye bakiyorum da karsilik olarak yaptigim cirkefliklere minnettarim.

Bilmem ki oğluyla geliniyle bi haftasonu kahvaltısı yapım demiştir belki esmiştir kalkıp gelmiştir. Normalde nasıl biridir?
Bunu hep yapar. Bu kadar erken davranmazdi. 12yi filan beklerdi. 11 de arar 12 de gelirdi.

Müthişsiniz hayran kaldım. Benim eşimin aileside asla bana gelirken giderken benle iletişime geçmezler. Eşimi ararlar. Ama tabi ben telle falan hiç aramıyorum muhatap olmuyordum ona yoruyorum şimdi.Herzaman eşimle muhatap olurlar. Siz boşandınız mı ?

yazık kadıncağıza...

Normal değil ama keşke surat asmasaymissiniz ya benim anlamadigim neden hep evin erkekleri aranir sanki eve gelen misafiri onlar agirliyolar benim esim alisti artik kim geliyoruz dese önce bana sorar cunku ikram hazirlayacak hizmet edecek ve evi düzeltecek olan benim hayir gelmesinler dedigimde de asla aramizda sorun olmaz çünkü ben gercekten iyiysem uygunsam kabul ederim kim olursa olsun eve gelen misafirdir ve bereketiyle gelir kv nizle konusabilirsiniz tabi anlayacak biriyse açikçasi ben samimi bi arkadasima kocasinin evde olmadiğini bilsem.bile pat diye 1 mesajla sabah 10 da gitmem garip olmus cidden

Bu durum aranızdaki samimiyete bağlı.

Mesela biz geç kalkarız. Yengem erken kalkar. Ben daha evli değilken yengem(dayımın eşi) sabahın körü kalkar gelirdi. Anahtarın yerini biliyordu. Girerdi. Kahvaltı hazırlayıp bizi uyandirirdi. Çünkü çok iyiyiz. Ilişkimiz teklifsizdir.

Ama bir başkası olsa.. bu yakınlık olmaza tabi ki anormal olurdu. Ayıp karşılanırdı.

Bi de bunu her zaman mı yapıyor.?
Bunlar da önemli.

Helal olsun beee!

Ay ne doldurmuşlar kimbilir sizi ki böyle bir şey yapacak noktaya gelmişsiniz. Dünyada bir yerde bi kadının böyle bi artizlik yapmış olması aşırı hoşuma gitti. Bu artizlikleri hep anlatalım, hatta bunun için ayrı başlık falan açalım :))) Hep dertleri değil, arada artizlikleri konuşalım, güçlendirici olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…