Cumartesi onda gelen kv

allah askina yap asiri rahatlama geliyor biliyor musun?
benim evinde beni gormezden geliyorlar senin evinde seni? ee birazdan icecegin corbayi ben yaptim, nasil olacak?
lutfen bana yaz sonucu
 
Moralim bozuk olduğunda iyi ki sigaram var diye avuturdum kendimi ama birakamayacam bende çok seviyorum elimde değil kocamdan ayrilsam böyle uzulmem inan. Neyse sağol canım ici,mutlu oldum
 
Size saygisi olsa sizinle iletisime gecerdi diyorum bende.Yani kadinin geldigi saat kadar bu da sorun ve bu davranisindan dolayi rahat nasil olsa ogluna gidiyor size gelmiyor o nedenle onda da gelir pat diye de gelir, sizin bence sizi aramasini saglamaniz gerek devamli geliyormus çünkü.Bazi insanlar boyle iste eş kişisini arayip hoopp gelebiliyorlar cahillik mi desem yüzsüzlük mü desem bilemedim.Bu hafta bana da bu sekilde (yatmali kalkmali )bir akrabasi geldi esimin.Esimi aradi ve hatta ben yokmusum gibi davrandi.Esime o kisi gittikten sonra dedim bir daha seni arayan olursa canakkaledeyiz de,manisadayiz de ama asla izmirdeyiz deme.Bunu yapmazsan bozusuruz cok fena ,diye diklendim.Sonuc:Öküzümle kavga ettik.Bakalim bir daha ki misafirde tepkisi ne olacak diye bekleyecegim eger kendisiyle iletisime gecen olurda beni yok saydirirsa ben gezmelere akarim o agirlar.Etki tepki meselesi.Neyse konunuda kendi meselemle orneklendirerek uzatmis oldum size de onerim asil siz kendinizin aranmasina yogunlasin yoksa kapiniz kv tarafindan ilerleyen zamanlarda direkt cainlacak gibi gorunuyor.
 
Kendi anneniz gelseydi ona da surat asar mıydınız yoksa envai çeşit kahvaltı tabakları hava da mı uçuşurdu ?
 
Ben oğlu ya da beni aramasinda fark görmüyorum.

Beni aramasindansa oğlunu aramasını daha doğru buluyorum hatta.


Zaten eşim benimle paylaşıyor , bir planımin olup olmadığını soruyor. Karşılıklı iletişime bağlı bu.

" Hizmeti ben yapıyorum , beni hiç saymamalilar " cümlesi başlı başına kendi kendinize yaptığınız hakarettir bana göre.

Hizmet için mi saymalilar sizi. Eşiniz bir ucundan tutmaz mi işin ?

Bilemiyorum fazla yorucu , bu kadar baş rol oynamayı istemek.

Annem , ailem bana geldiğinde eşimi değil beni arar.

Eşiminde trip atması lazım sizler gibi düşünürsek.

Aynı evi , zamanı paylaşıyoruz.

Mesele hizmet değil sadece.
 
allah askina yap asiri rahatlama geliyor biliyor musun?
benim evinde beni gormezden geliyorlar senin evinde seni? ee birazdan icecegin corbayi ben yaptim, nasil olacak?
lutfen bana yaz sonucu
Bı kaçtır rastlıyorum sana, seni çok sevdim. İlla görmek gerekmiyor.
Yorumların tam benlik.
Yazmam mı gelsinler özelden uzun uzun yazicam sana.
Birde yanlış anlasilma olmasın %700 ölüm riskiyle hamilelik geçirdim. Trombofiliyim. Fakat önemli genlerim problemli sentez problemi yapıp damarlarimi tıkıyor ve damarlarim tıkalı. Bebeğimi görmeye geliyorlar. Eldiven vericem öyle sevsinler.
 
Son düzenleme:
Ayıp çok ayıp o yaşın sahibi olmuş öğrenememiş mi artık oğlu evli yanında mahremi var ahhh bu kaynanalarrrr
 
Kayınvalidemin sabah 7.30 da, 8 de, 9 da geldiği çoook olmuştur. 10 gibi saatleri çok kanıksamıştım. Üstelik habersiz asla haber vermez. Yazınca far ettim ne çektim beeaa.
Bence ayıp. Her seferinde de laf söylerdim. "eeee ne yapıyorsun kızım işin varmıydı" "yooo sabah erken ya yatacaktım bende"
Evi uzağa taşıdım rahat oldu
 
hahahahahaha eldivenleri hediye etmek isterdim ❤❤❤ bebegine sana esine, allah saglik huzur upuuzun omur versin❤
Chickennova
Anne olduktan sonra çok yumuşadım, çok ılımlı oldum. Fakat bu gelecek olanlara karşı olamıyorum zorla kendilerinden nefret ettirdiler.
Amin cnm amin.
Rabbim herkesin yuvasına huzur, sağlık nasip eylesin.
 
Biz aynı apartmanda olduğumuzdan ben alıştım sanırım böyle çatkapı gelmelerine O kadar büyük problem göremedim ama surat asma taraftarı değilim hiç bir zaman
 
Onların yaptıgı tabıkı sınır bozucu fakat siz o parayı koymadan once konu hakkındakı rahatsızlıgınızı dıle getırmısmıydınız? Degılse , cok fevrı olmus. Aılesı ıcın esınıze soyledıklerınızdr cok agır geldi bana... bosanma sebebı neydı?
 
Ooo eşe bak
Enisteye saygılar
 

Neee ozwlsden mi biz nolucaz
 
Ahahah ziflensinler annem de cok der halam icin Ziftin pekini yesin diye o da sizinkiler gibi bedavaci. Gelirdi gunlerce yer icerdi bi de it ayagi yemis gibi gezerdi sokak sokak eve gelip anneme ee hani yemek derdi. Annem de bir gun dayanamadi e artik bi yarim pansiyon otel ucreti verirsin bu hizmete karsilik dedi. O gun bugundur bize yatili gelmez
 
16 lira olmus ictigim sigara. Sabahtan beri 3 dal icmisim icinden. Nasil kiyamiyorsam parama artik seneye de 20 olur. Oh oh mis. Ek is falan yapacagim heralde bende fosur fosur icmek icin. Aksi halde bende sigara birakilamaz, birakilmasi teklif dahi edilemez. Gideyim de iceyim bir dal daha. Canim cekti
 
Sorun bence gelmesi degil erken gelmesi ve oglunu aramasi.. ne yazikki bu erkegi arama huyu esimin ailesinde de var bize gelmek isterler ona sorarlar o da sagolsun hemen olur gelin der bana sonra soyler kac kez anlattiysam degismedi esim bi zehraya sorayim dese belki kafalarina dank edecek herseyi benim yapacagim esimin etkisiz eleman olarak kalacagi bence islerine gelmiyor gelinlere sormak biliyorlar ki bi bahane buluruz..
Ben sahsen birak kaynanayi o saatte kendi oz annem gelse asarim suratimi lafta sokarim yaparim yani ya da esim bazen yapar sabahin korunde.cat.kapi annesine anneannesine gitmek ister ben kizarim.engel olurum sabahin korunde.ne isimiz.var diye.. ne gelsinler.ne ben o saatte gidim. Insan esiyle kavgali da olsa bi haftasonu oluyor o yatakta uzun yatmak bilee barismaya etken o yuzden kaynana degil ese suc bulunmali.
 
Ha ha süper.bende daha hafif versiyonu var.severim de kendilerini.ama fırına verilen bir yemek yaptırıp (lahmacun , güveç gibi) çagırdığımda hep fırın çok güzel pişirmiş oluyor!!yoksa benim elimin lezzetinden degil kesinlikle bizim bir seyimize çok güzel demezler.karı koca hasetler anacım.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…