- 15 Temmuz 2016
- 8.652
- 14.580
- 248
allah askina yapSeni ayakta şakşaklıyorum. Kadınsın.
Şimdi bana da misafir gelecek.
Beni kesinlikle yok sayar eşimi arar. Allah var eşim beni asla ezdirmez ve ezmez.
Yazsam çok uzun hikaye.
Bu akşam eşime geldiklerinde bende onları yok sayıp evi süpürsem, mutfağı temizlesem olur mu dedim. Olmaz mı tabi ki olur dedi. Şimdi o günü iple çekiyorum.
İçerde otursunlar bakalım, yok saydıkları insan yok olunca nasıl olacak...
Moralim bozuk olduğunda iyi ki sigaram var diye avuturdum kendimi ama birakamayacam bende çok seviyorum elimde değil kocamdan ayrilsam böyle uzulmem inan. Neyse sağol canım ici,mutlu oldumsigarabirakmayi asla dusunmedim. ama asiri zam gelmis. icerken cok sevdigim birine davranir gibi davraniyorum eskiden yarim icer sondururdum. galiba icen herkesin suan kanayan yarasi bu
naziniz geciyodur sizin iyi niyetli oldugunuzu biliyodur. benim yorumlarini okurken en eglendigim insan sizsiniz. reelde de boyleyseniz sizi sevdigine eminim kayinvalidenizin☺
Kendi anneniz gelseydi ona da surat asar mıydınız yoksa envai çeşit kahvaltı tabakları hava da mı uçuşurdu ?Sizce normal bir davranis mi. Kv esime mesaj atmis. Saat 09.45. Mesajda yazan şu. Kalktiniz mi size geliyorum. Yarim saat once farkli bir sebepten esimle tartismistik. Onu baska bir zaman uzun uzun anlatip fikrinizi alacagim. Esim de kalktik yazmis. Saat tam 10da yani mesajindan 15 dk sonra kv bizdeydi. Kahvalti da yapmamis. Cinler tepemdeydi zaten. Kahvalti hazirladim. Yuzum bes karış. Kv ne oldu bir sorun mu var dedi. Yok saat erken ya yeni kalktim dedim. O kadar. Sizce bu normal bir davranis mi arkadaslar.
Bı kaçtır rastlıyorum sana, seni çok sevdim. İlla görmek gerekmiyor.allah askina yapasiri rahatlama geliyor biliyor musun?
benim evinde beni gormezden geliyorlar senin evinde seni? ee birazdan icecegin corbayi ben yaptim, nasil olacak?
lutfen bana yaz sonucu
hahahahahaha eldivenleri hediye etmek isterdim ❤❤❤ bebegine sana esine, allah saglik huzur upuuzun omur versin❤
Chickennova
Onların yaptıgı tabıkı sınır bozucu fakat siz o parayı koymadan once konu hakkındakı rahatsızlıgınızı dıle getırmısmıydınız? Degılse , cok fevrı olmus. Aılesı ıcın esınıze soyledıklerınızdr cok agır geldi bana... bosanma sebebı neydı?gitmediler :)) x'cigim seninde ellerine saglik tabii dedi kaynim ama yuzu un beyaziydi bunu derken..eltim gercekten yemek yapmadin mi diye sordu:))) kardesleri saka yapmisim gibi, disaridan soyleyecektik x boyle saka yapti diyip ciğ ciğ guldu falan. gercekten de disaridan soyleyip ziftlendiler ailecek. ben balkonda sigara ictim butun gece olayin sokuyla. bu saygisizligim karsisinda nasil gitmezler diye onlar adina utanip dertlendim
kardesleri o an bana bagirip beni bozsaydi neler yapacagimi biliyordu, mecburen sustu. gittiklerinde de konuyu o acmadi ben actim
senin ailen kadar bedavaci cibiliyetsiz baska aile tanimadim cok enteresan tiplersiniz dedim yuzune karsi. ozamanda bisey demedi.
yazarken urperdim suan. karabasan gibiymis ozamanlar. suan yalnizlik beni uzsede, boyle kalabaliktan bu yalnizligi tercih ederim☺
Ooo eşe bakSeni ayakta şakşaklıyorum. Kadınsın.
Şimdi bana da misafir gelecek.
Beni kesinlikle yok sayar eşimi arar. Allah var eşim beni asla ezdirmez ve ezmez.
Yazsam çok uzun hikaye.
Bu akşam eşime geldiklerinde bende onları yok sayıp evi süpürsem, mutfağı temizlesem olur mu dedim. Olmaz mı tabi ki olur dedi. Şimdi o günü iple çekiyorum.
İçerde otursunlar bakalım, yok saydıkları insan yok olunca nasıl olacak...
Bı kaçtır rastlıyorum sana, seni çok sevdim. İlla görmek gerekmiyor.
Yorumların tam benlik.
Yazmam mı gelsinler özelden uzun uzun yazicam sana.
Birde yanlış anlasilma olmasın %700 ölüm riskiyle hamilelik geçirdim. Trombofiliyim. Fakat önemli genlerim problemli sentez problemi yapıp damarlarimi tıkıyor ve damarlarim tıkalı. Bebeğimi görmeye geliyorlar. Eldiven vericem öyle sevsinler.
Ahahah ziflensinlergitmediler :)) x'cigim seninde ellerine saglik tabii dedi kaynim ama yuzu un beyaziydi bunu derken..eltim gercekten yemek yapmadin mi diye sordu:))) kardesleri saka yapmisim gibi, disaridan soyleyecektik x boyle saka yapti diyip ciğ ciğ guldu falan. gercekten de disaridan soyleyip ziftlendiler ailecek. ben balkonda sigara ictim butun gece olayin sokuyla. bu saygisizligim karsisinda nasil gitmezler diye onlar adina utanip dertlendim
kardesleri o an bana bagirip beni bozsaydi neler yapacagimi biliyordu, mecburen sustu. gittiklerinde de konuyu o acmadi ben actim
senin ailen kadar bedavaci cibiliyetsiz baska aile tanimadim cok enteresan tiplersiniz dedim yuzune karsi. ozamanda bisey demedi.
yazarken urperdim suan. karabasan gibiymis ozamanlar. suan yalnizlik beni uzsede, boyle kalabaliktan bu yalnizligi tercih ederim☺
16 lira olmus ictigim sigara. Sabahtan beri 3 dal icmisim icinden. Nasil kiyamiyorsam parama artikBugün sigarayı birakayazdim,söylemesi ayıp. Bırakmadım ama olsun denedim. KV geldi burnumdan ateş çıkıyor,git Allah aşkına sigara iç dedi,sağol tatlim canımsın dedim,yaktım.Oncesinde of sigarasizlik çok zor,siz sigara içmeyenler nerden bileceksiniz diye daralttim kadını. Saçmaladım toparliyorrum Hemen yani suratımiz düşse bile,kvdeyle alakalı bir konu değilse güzelce aciklayabiliriz. Saat 10 da geldi diye tüm sınırı kadına kusmak olmaz. Aman öyle işte ya.
Ha ha süper.bende daha hafif versiyonu var.severim de kendilerini.ama fırına verilen bir yemek yaptırıp (lahmacun , güveç gibi) çagırdığımda hep fırın çok güzel pişirmiş oluyor!!yoksa benim elimin lezzetinden degilevet sorun var. hafta sonu erken uyanmiyoruz, sen geliyorsun diye uyandik uykumu alamadim buyuzden gerginim deseydiniz saygisiz mi olurdunuz?
kahvaltiyi hazirlayacak olan hizmet edecek olan benken, kocam araniyorsa saygi duyulmuyodur bana. o duymayinca normal. ben uykumu sayende alamadim diyince, saygisiz? yok oyle bir dunya. keske acik acik soyleseydiniz.
evliyken ben, evime bir ay tatile gelen eltimle kaynimin tabagina para koymustum aksam yemeginde,bana birkere bile ellerine saglik demeyip, ex' e kesene bereket dedikleri icin.
madem onun kesesine bereket, alin para yiyin dedim. tabi ki yedi duvel duydu bu yaptigimi.
yaydilar herkese... umrum olmadi. iyi ki de yapmisim, geriye bakiyorum da karsilik olarak yaptigim cirkefliklere minnettarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?