Cumartesi onda gelen kv

bence saygısızlık sabah kahvaltı yapmak ısteyen kısı bır ıkı gun onceden sızle kahvaltı yapayım dıyorum planınız varmı der bır kek cırpar veya bır borek yapar cat kapı emrıvakı sabah sabah kesınlıkle ayıp boyle seyler kultur meselesı aıle yapıları boyle demek kı en bastan bazı seylerı konusup anlasmak gerek nasıl baslarsa oyle gıder cunku

ama bosandik:)))) yani sebep bu olay degil tabii de adami ayri,gorgusuz kiymet bilmez ailesini ayri cekmek istemedim.
bi kere bi insanin evinde bir ay kalinmaz zaruri bi durum yoksa tatile gidilmez. ikincisi, evin erkegine geliyoruz diyip gelinmez hizmeti kadin ediyor, erkege gore hava hos.
ucuncusu, gunlerce sana cesit cesit yemek yapicam ayagina getircem, cay demlicem doldurcam boslari, kahve yapicam ( tadi ne bicim) diyip yuzume karsi musluga bosalticaksin. ellerine saglik asla demeyeceksin. art niyet ararim.

ya simdi bunu yapicaksin, ya da ezik ezik icten ice kinlenip kendini yiyip hizmete devam edeceksin dedim kendi kendime. bunu yapmayi sectim. yaparken de sonuclarina katlanmaya raziydim zaten.

beni orda burda anlatmak disinda biseyde olmadi. bu derece yuzsuz insanlar karsisinda, neden saygisiz durumuna dusmekten korkayim ki?

yine de tavsiye etmiyorum. ben yaptim bisey olmadi ama, belki baskasina olurdu.

O anki tepkileri ne oldu çıkıp gittiler mi? Eşin nasıl karşıladı? Çık iyi ya

yazık kadıncağıza...
konu sahıbı ıcın yazık sıze demek ıstedınız sanırım hanı zaten esıyle gerılmısken sabah sabah hıc yerı ve zamanı degılken pıyangodan cıkar gıbı kayınvalıde cıkmasından oturu ???

aksı halde yuzde 99.9 kaynanasınız :)

O anki tepkileri ne oldu çıkıp gittiler mi? Eşin nasıl karşıladı? Çık iyi ya
gitmediler :)) x'cigim seninde ellerine saglik tabii dedi kaynim ama yuzu un beyaziydi bunu derken..eltim gercekten yemek yapmadin mi diye sordu:))) kardesleri saka yapmisim gibi, disaridan soyleyecektik x boyle saka yapti diyip ciğ ciğ guldu falan. gercekten de disaridan soyleyip ziftlendiler ailecek. ben balkonda sigara ictim butun gece olayin sokuyla. bu saygisizligim karsisinda nasil gitmezler diye onlar adina utanip dertlendim

kardesleri o an bana bagirip beni bozsaydi neler yapacagimi biliyordu, mecburen sustu. gittiklerinde de konuyu o acmadi ben actim

senin ailen kadar bedavaci cibiliyetsiz baska aile tanimadim cok enteresan tiplersiniz dedim yuzune karsi. ozamanda bisey demedi.

yazarken urperdim suan. karabasan gibiymis ozamanlar. suan yalnizlik beni uzsede, boyle kalabaliktan bu yalnizligi tercih ederim☺

Böylesi iyi bence de

Sizi takdir edip konuya yorumuna geçeyim.

Bunda anormal olan ne Allah aşkına,oğlumun evine ctesi kahvaltıya 8'de de giderim geline mi soracam,assin suratını otursun suratını sevdiğim. Buda sorun degil,bakın bu kadar.kucuk sebeplerle huzur bozulmaz,öncesinde tartışma yasamissiniz tamam da,kadına düzgünce moralinizin niye bozuk olduğunu aciklayabilirsiniz.Yukarida ki arkadaş gibi hiçe sayiliyorsaniz bilemem,ama oğlumun evine giderken gelin,oğlum diye ayirmam kim denk gelirse onu ararım.

Normal olsa ne olur olmasa ne olur ki. Kayınvalideniz bunu çoğu kez yapıyor, ne siz ne eşiniz birey diyebiliyor. Netice değismedikten sonra normalliğini sorgulamanın bir manası yok.

bayan x hanimcim, konudaki kayinvalide siz olsaydiniz eminim konu sahibi seve seve karsilardi sizi.
kayinvalide nasi biridir geline davranisi nasildir bilmiyoruz ama.

Ne bileyim bana okadar problem gelmedi ama herkesin fitrati baska tabi tek hatasi sizi aramamasi buda cekinmis olabilirmi bilemedim sonucta oglunun evi sizin annemiz o saatte geldiginde aynisini yaparmiydiniz ? Yada esiniz sizin gibi davransa ne hissederdiniz ?yada sizin oglunuz da boyle davranabilirdi empati yaparsak daha olunlu dusunulebilir

Bir daha Sabah ezanında gelmez inşallah. Geliş saati giderek geriye kayıyor. Ve normal değil. Hoşlanmazdım.
Geleceğini 1 gün önceden bilsem sinirlenmem ama gelicem deyip 15 dk kapıda olanlardan hiç hazetmem. Hele ki sabah erken saatte.

bayan x hanimcim, konudaki kayinvalide siz olsaydiniz eminim konu sahibi seve seve karsilardi sizi.
kayinvalide nasi biridir geline davranisi nasildir bilmiyoruz ama.
Gece gece bı mutlu oldum,gelinimde sevinir umarım ve evet bilmiyoruz ama kötü bile olsa gelene surat asmak bana göre değil. Kocamla deli gibi kavga edip,kvde gelince espriler yapar,güler evlenirim. Kvdem,çok da iyi bir kadın değil napayim huyum kurusun sürat aşmayı sevmiyorum,ah bı asabilsem yer yerinden oynatacamda beceremiyom.

zamani gelmemistir, zamani gelince kimse tutamiyo

zamani gelmemistir, zamani gelince kimse tutamiyo
Bugün sigarayı birakayazdim,söylemesi ayıp. Bırakmadım ama olsun denedim. KV geldi burnumdan ateş çıkıyor,git Allah aşkına sigara iç dedi,sağol tatlim canımsın dedim,yaktım.Oncesinde of sigarasizlik çok zor,siz sigara içmeyenler nerden bileceksiniz diye daralttim kadını. Saçmaladım toparliyorrum Hemen yani suratımiz düşse bile,kvdeyle alakalı bir konu değilse güzelce aciklayabiliriz. Saat 10 da geldi diye tüm sınırı kadına kusmak olmaz. Aman öyle işte ya.

sigara birakmayi asla dusunmedim. ama asiri zam gelmis. icerken cok sevdigim birine davranir gibi davraniyorum eskiden yarim icer sondururdum. galiba icen herkesin suan kanayan yarasi bu
naziniz geciyodur sizin iyi niyetli oldugunuzu biliyodur. benim yorumlarini okurken en eglendigim insan sizsiniz. reelde de boyleyseniz sizi sevdigine eminim kayinvalidenizin☺

Sabah ezanında gelseymiş on geç olmuş biraz allahım ya uyurlar diye düşünmüyo kadın

Seni ayakta şakşaklıyorum. Kadınsın.
Şimdi bana da misafir gelecek.
Beni kesinlikle yok sayar eşimi arar. Allah var eşim beni asla ezdirmez ve ezmez.
Yazsam çok uzun hikaye.
Bu akşam eşime geldiklerinde bende onları yok sayıp evi süpürsem, mutfağı temizlesem olur mu dedim. Olmaz mı tabi ki olur dedi. Şimdi o günü iple çekiyorum.
İçerde otursunlar bakalım, yok saydıkları insan yok olunca nasıl olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…