Başka ne olacağıdı şaşırdık mı tabi ki hayırCumhurbaşkanı Erdoğan seçimin yenilenmesine karar verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Meclis Başkanı İsmet Yılmaz'ın görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı'ndan 'Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin yenilenmesine karar verdi' açıklaması yapıldı.
http://www.bugun.com.tr/gundem/secim-aciklamasi-haberi/1799403
Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz ile istişare ederek, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 104. ve 116. maddelerinin kendisine verdiği yetkiye istinaden, Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerinin yenilenmesine karar verdiği bildirildi.
1 Kasımda ne tatili var acaba?!...Bu sefer kazanirlarsa secmen sandiga gitmesigi icin kazanirlar yoksa bir halt olmaz zaten 1 kasimin amacida bu tatilci sayisinin artip sandiga guden secmen sayisinin dusmesidir
çoktan seçim çalışmalarına başladılar.ne planlar yapıyorlar ki bu defa kazanacaklarına eminler.
sürekli itiraf da ediyorlar ama bazıları inanmak istemiyor,kraldan çok kralcı var çünküYuh artık yaa!
Resmen bu şehitleri biz bilinçli olarak verdik oy kullanın önleyelim demek bu!
Şeref yoksunları!!!!!!
sürekli itiraf da ediyorlar ama bazıları inanmak istemiyor,kraldan çok kralcı var çünkü
sanki şu anda ülkeyi başka partiden biri yönetiyor.Ben tüm masumiyetimle bir soru sormak istiyorum. Seçime kadar şehit haberi gelmiyordu. AKP'nin sayesindeymiş. Tamam. Seçimden sonra AKP tek başına hükümeti kuracak çoğunluğu elde edemedi ama ülkeyi hala AKP idare ediyor. Yerine ne bir koalisyon hükümeti geldi, ne de tek başına başka bir parti. Şimdi şehit haberleri geliyor. Bu kimin sayesinde? Tekrar seçimde AKP tek başına iktidar olursa ne değişecek de şehit haberleri kesilecek? Gerçekten merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?