Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin yenilenmesine karar verdi

Yav siz bilmiyonuz, su anda hukumeti paralel yonetiyor, ondan savas cikti.. 7 Haziranda bir anda paralel hukumeti ele gecirdi.

Simdi bunlar erken secimde tekrar bas gelirlerse "kandirildik!" diye magdur edebiyati yaparaktan yeniden cozum surecini filan baslatacak, Apoyu salacaklar. Apo da Diyarbakira vali olacak. Boylece de sehit kani durmus olacak...

Yani baska turlu nasil olacak? Bilen varsa okumaya haziriz...

Soru su: AKP bugun iktidarda iken durduramadigi akan kani secimden sonra nasil durduracak? Boyle bir gucu varsa simdi neden durdurmuyor? Secimlerden tek basina iktidar cikana sihirli cubuk mu veriyorlar?

" Erdoğan en son Pearl Harbor'a kamikaze dalışı yaparak Japonya'ya atom bombası atılmasına vesile olmuştu."

Bu adamdan herşey beklenir.

Zorla başkan olacak bu secımde tutmazsa üçüncü secım olacak mıllıetın parası bosa gıdıyor Olan masum askerlere oluyor fakir fukaranın evlatları ölüyor

Devlet tepeden inme bir kararla mı bu mücadeleyi başlattı acaba?! Uykuda kalleşce ensesinden vurulan 2 Polisimin Şehadedi bu fitili ateşlemiş oldu. Unutmayın ki, Devlet kolay kolay bir mücadeleye girmez ama eğer girdiyse de, genel temizlik yapmadan karargahına çekilmez!!!
Kalleşler Türk askerinin sabrını çok denediler ve en sonunda da layıklarını buldular!!..
Çarşı iznindeyken vurulan askerlerim, Eşiyle pazar alış verişin deyken Şehid olan Subayım Şehadet şerbetlerini İçerken ''Nerede bu Devlet Neden Askerine Sahip Çıkmıyor? Neden Kandili Bombalamıyor?'' Diyenler, Hayırdır ne oldu da pkk safındasınız??!!.. Neden Ordu bu savaşı!! durdursun diyorsunuz?! Siz Kimlerin yanında ve Kimin safındasınız?!..
Seçim gene koalisyon durumda kalırsa ne olacak
Valla canım bir söz vardır hani ''Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça, Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça '' İşte eğer tekrar koalisyon çıkarsa demek oluyor ki, Bizlere rahatlık batmış ve biz azıttıkca rabbimde belamızı gönderiyor demek oluyor..
Iraklılar amerikalılar ülkesini istila ettiklerinde sevinç naralarıyla karşılamışlardı ve saddamı idam etmişlerdi, ee hani ne oldu?! Şimdi Irak pasta olup masaya servis edilmiş durumda ve herkes bu pastadan bir dilim kapmanın telaşında ve bir zamanlar amerikaya kafa tutan bir ülkeyken şimdi ülke olmaktan çıkmış ve paramparça olmuş yangın yerine dönmüş durumda
Dip not : Şimdi birileri çıkıp Saddam destekliyor diye yorum yazabilir ama Asla ve Asla Kesinlikle ben Saddamı onaylayıp desteklediğim için yazmadım. Demek istediğim siz dış güçlerin oyununa gelip iyi veya kötü her ne olursa olsun Ülkenizi yönetenlere ihanet ederseniz sonucu agır olur!!...
Valla tatili bile hesaplamis adam... Tatilciler umarim secim gunu bu oyuna gelmez, donerler sandik basina..
Yahu Allah aşkına bir başka arkadaş daha yazmış onada sordum hala cevap ver (e)medi , ''Bu ne tatili acaba?!'' 1 kasımda bayram varda bizim mi haberimiz yok acaba?!

Hatırlıyormusunuz kkdaki bacılarım ben iyi hatırlıyorum ama bu işte bir karışıklık var yani bana göre..
Hani hdp liler seçimde meclise giremeszek kan akar diye(musluktan kan akan bir poster vardı)ama bunlar meclisteler hala neyi anlaşamadılar
Dip not:Ben bu saatte kkdayım hayret bana neler yazıyorum ama aklıma takıldı yahu

Yahu Allah aşkına bir başka arkadaş daha yazmış onada sordum hala cevap ver (e)medi , ''Bu ne tatili acaba?!'' 1 kasımda bayram varda bizim mi haberimiz yok acaba?!

Senin haberin olsa sasardim zaten, neyden haberin var ki Cumhuriyet Bayramindan haberin olsun? Bak canim ilkokulda ogretiyorlar bunu da halbuki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami her sene buyuk bir coskuyla kutlanir, isyerleri de tatil olur. Bu sene Persembeye rastliyor, Cuma da idari tatil ilan edildiginden 1 Kasim 4 gunluk bir tatilin icinde kaliyor..

Madem bunu diyen ikinci kisiyim, insan iskillenir de bir arastirir "ne diyor bunlar?" diye, gulucuk resimleri koyup da kendini ikinci kez ayni seyden komik duruma dusurene kadar... Tayyip siz olmasaydiniz ne yapardi cok merak ediyorum, sizin gibi secmenleri oldugu icin adam ne kadar da sansli.

Baskanlikta anlasamadilar Asena, baskanlikta.. Adam olacakti baskan, baskanlik ve eyaletler yasasi cikartip parcalayacakti ulkeyi, cozum sureci- baris deyip verecekti Guneydogu'yu Apo'ya, salacakti tum PKKlilari disari, sen sag ben selamet.. HDP meclise girdi ama adami baskan yaptirmadi, olay burdan kopuyor iste.. cozum surecinin bir anlami da kalmadi boylece..

Onlarla ayni kafadan olanlar yok mu? Vaar.. Ama ben Nerimanov'a aynen katiliyorum.

Son düzenleme:
Yani AKP'ye oy vermezsek Allah belamızı veriyor.
Vay be.

çoktan seçim çalışmalarına başladılar.ne planlar yapıyorlar ki bu defa kazanacaklarına eminler.

seçim propagandası değil tehdit gibi

şehitlerin kanı dökülürken de ak parti başımızda değil miydi zaten ahhh pardon koltukları sağlam değildi o sırada dimi

İnşallah bu sefer sırf Akp gitsin diye terörist partiye oy vermezler kk nin Kemalist kadınları...

hiç bir Kemalistin hdpye oy vereceğini düşünmüyorum.
Kaldıki oylar akpden hdpye geçti.Kemalistlerde Akpye oy vermezler.Yazdığınız bu denklemde bir yanlışlık yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…