Devlet tepeden inme bir kararla mı bu mücadeleyi başlattı acaba?! Uykuda kalleşce ensesinden vurulan 2 Polisimin Şehadedi bu fitili ateşlemiş oldu. Unutmayın ki, Devlet kolay kolay bir mücadeleye girmez ama eğer girdiyse de, genel temizlik yapmadan karargahına çekilmez!!!Ben tüm masumiyetimle bir soru sormak istiyorum. Seçime kadar şehit haberi gelmiyordu. AKP'nin sayesindeymiş. Tamam. Seçimden sonra AKP tek başına hükümeti kuracak çoğunluğu elde edemedi ama ülkeyi hala AKP idare ediyor. Yerine ne bir koalisyon hükümeti geldi, ne de tek başına başka bir parti. Şimdi şehit haberleri geliyor. Bu kimin sayesinde? Tekrar seçimde AKP tek başına iktidar olursa ne değişecek de şehit haberleri kesilecek? Gerçekten merak ediyorum.
Valla canım bir söz vardır hani ''Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça, Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça '' İşte eğer tekrar koalisyon çıkarsa demek oluyor ki, Bizlere rahatlık batmış ve biz azıttıkca rabbimde belamızı gönderiyor demek oluyor..Seçim gene koalisyon durumda kalırsa ne olacak
Yahu Allah aşkına bir başka arkadaş daha yazmış onada sordum hala cevap ver (e)medi , ''Bu ne tatili acaba?!'' 1 kasımda bayram varda bizim mi haberimiz yok acaba?!Valla tatili bile hesaplamis adam... Tatilciler umarim secim gunu bu oyuna gelmez, donerler sandik basina..
Yahu Allah aşkına bir başka arkadaş daha yazmış onada sordum hala cevap ver (e)medi , ''Bu ne tatili acaba?!'' 1 kasımda bayram varda bizim mi haberimiz yok acaba?!
Baskanlikta anlasamadilar Asena, baskanlikta.. Adam olacakti baskan, baskanlik ve eyaletler yasasi cikartip parcalayacakti ulkeyi, cozum sureci- baris deyip verecekti Guneydogu'yu Apo'ya, salacakti tum PKKlilari disari, sen sag ben selamet.. HDP meclise girdi ama adami baskan yaptirmadi, olay burdan kopuyor iste.. cozum surecinin bir anlami da kalmadi boylece..Hatırlıyormusunuz kkdaki bacılarım ben iyi hatırlıyorum ama bu işte bir karışıklık var yani bana göre..
Hani hdp liler seçimde meclise giremeszek kan akar diye(musluktan kan akan bir poster vardı)ama bunlar meclisteler hala neyi anlaşamadılar
Dip not:Ben bu saatte kkdayım hayret bana neler yazıyorum ama aklıma takıldı yahu
Yani AKP'ye oy vermezsek Allah belamızı veriyor.Valla canım bir söz vardır hani ''Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça, Hak Bela Yazmaz Kul Azmadıkça '' İşte eğer tekrar koalisyon çıkarsa demek oluyor ki, Bizlere rahatlık batmış ve biz azıttıkca rabbimde belamızı gönderiyor demek oluyor..
Iraklılar amerikalılar ülkesini istila ettiklerinde
seçim propagandası değil tehdit gibiçoktan seçim çalışmalarına başladılar.ne planlar yapıyorlar ki bu defa kazanacaklarına eminler.
bu pankart gerçek mi egem abla?içlerinden geçenin bu olduğunu biliyoruz da bu kadarını da yapacaklarını tahmin etmiyordumçoktan seçim çalışmalarına başladılar.ne planlar yapıyorlar ki bu defa kazanacaklarına eminler.
İnşallah bu sefer sırf Akp gitsin diye terörist partiye oy vermezler kk nin Kemalist kadınları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?