Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin yenilenmesine karar verdi

29 ekimle Cuma ne alaka acaba?!
Bunlar iyi çoşmuşlar Ak partiye çamur atacağız diye
Bende zannediyorum bilmediğimiz bir Bayram var ve millet 1 haftalık tatil mi yapacaklar meğerse 29 ekimmiş
Cuma günü resmi tatil oldugu nerede görülmüş acaba? Diyelim ki, 3 günlük tatil oldu ve millet bu 3 gün için bile il dışına tatile gidiyorsa eğer İnsanın vay be millette ne kadar çok para var ki, 3 günü bile degerlendirmek için para harcayıp tatile çıkıyorlar dememek elde değil

İster kabul edin ister kabul etmeyin ama şu bir gerçektir ki, O Bu Ülkenin BAŞKOMUTANIDIR!!!...
Kendi Ülkenin Cumhurbaşkanına yapmış oldugunuz bu saygısızlıkla siz kendi seviyenizi göstermiş oluyorsunuz.Unutmayın ki, GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!!!..

Ben sizin fake hesap olduğunuza inanıyorum artık. Fake'siniz değil mi

Ahuhehedsf bu yorumu da açık oturumlar izleyip siyasi analizler yapan, Kemal Kılıçdaroğlu'na kanı hiç ısınmayan ilkokul çağındaki çocuğunuz mu yazdı acaba? Böyle neşeli, lay lay lay, çocukça bir bakış açısı gördüm de ondan şüphelendim.

benim bir tek başkomutanım var. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

Başkomutan ha
Ay başkomutan dedi yaaa
Başkomutan DDDDDDDD

!NO!

İsteseniz de istemeseniz de benim istediğim olur diyor. Al sana siyasi darbe

Eklentiler

• erdogan-turkiyenin-yonetim-sistemi-degismistir.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 54
benim bir tek başkomutanım var. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Siz kabul etseniz de, kabul etmeseniz de ortada bir gerçek var, oda Erdoğan Bu Ülkenin Başkanıdır yani Cumhurun seçtiği ilk Başkan ve dolayısıyla da BAŞKOMUTANDIR!!..
Bu gerçeği kimsenin değiştirmeye yetkisi yoktur ve sizlerinde onayına ihtiyacı yoktur!!...

Bu ülkenin başkanı yok hacıt,henüz yok yani,olmayacak da inşallah

Anayasanin yetkisi vardir canim.. Kendisi farkinda da sen degilsin bir tek anlasilan.. Bosuna mi ille de secim diye tutturdu? Aklinca baskan olup anayasayi degistirecek.. Cok beklersiniz..

Ay eee sonra nolmuş kız anlatsana ben masal dinlemeyi çok severimm

Biz mi seçtik???
Ben onu değil cumhurbaşkanı, adam olarak bile görmüyorum!
Benim inancım Allah başkomutanım Atatürk!
Şu insan müsveddesini ilahlaştırarak en büyük günahı siz ve sizin gibiler işliyor!
Allah akıl fikir versin.

Suskunluğum Asaletimdendir Her Lafa Verecek Cevabım Var Lakin Bir Lafa Bakarım Laf mı Diye, Birde Söyleyene Bakarım Adam mı Diye !

ne kullanıyorsan aynından bize de yolla

Ne başkomutanı hayırdır hangi savaşa katılmış

Karakter ortada diyecek bir şey kalmamış. Beyin koşarak uzaklaştı. Dağılabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…