- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
İster kabul edin ister kabul etmeyin ama şu bir gerçektir ki, O Bu Ülkenin BAŞKOMUTANIDIR!!!...
İster kabul edin ister kabul etmeyin ama şu bir gerçektir ki, O Bu Ülkenin BAŞKOMUTANIDIR!!!...
Kendi Ülkenin Cumhurbaşkanına yapmış oldugunuz bu saygısızlıkla siz kendi seviyenizi göstermiş oluyorsunuz.Unutmayın ki, GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!!!..
Belki de Bilal olabilir kendisi..Ben sizin fake hesap olduğunuza inanıyorum artık. Fake'siniz değil mi
29 ekimle Cuma ne alaka acaba?!
Bunlar iyi çoşmuşlar Ak partiye çamur atacağız diye
Bende zannediyorum bilmediğimiz bir Bayram var ve millet 1 haftalık tatil mi yapacaklar meğerse 29 ekimmiş
Cuma günü resmi tatil oldugu nerede görülmüş acaba? Diyelim ki, 3 günlük tatil oldu ve millet bu 3 gün için bile il dışına tatile gidiyorsa eğer İnsanın vay be millette ne kadar çok para var ki, 3 günü bile degerlendirmek için para harcayıp tatile çıkıyorlar dememek elde değil
benim bir tek başkomutanım var. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.İster kabul edin ister kabul etmeyin ama şu bir gerçektir ki, O Bu Ülkenin BAŞKOMUTANIDIR!!!...
Kendi Ülkenin Cumhurbaşkanına yapmış oldugunuz bu saygısızlıkla siz kendi seviyenizi göstermiş oluyorsunuz.Unutmayın ki, GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!!!..
Siz kabul etseniz de, kabul etmeseniz de ortada bir gerçek var, oda Erdoğan Bu Ülkenin Başkanıdır yani Cumhurun seçtiği ilk Başkan ve dolayısıyla da BAŞKOMUTANDIR!!..benim bir tek başkomutanım var. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Bu ülkenin başkanı yok hacıt,henüz yok yani,olmayacak da inşallahSiz kabul etseniz de, kabul etmeseniz de ortada bir gerçek var, oda Erdoğan Bu Ülkenin Başkanıdır yani Cumhurun seçtiği ilk Başkan ve dolayısıyla da BAŞKOMUTANDIR!!..
Bu gerçeği kimsenin değiştirmeye yetkisi yoktur ve sizlerinde onayına ihtiyacı yoktur!!...
Anayasanin yetkisi vardir canim.. Kendisi farkinda da sen degilsin bir tek anlasilan.. Bosuna mi ille de secim diye tutturdu? Aklinca baskan olup anayasayi degistirecek.. Cok beklersiniz..Siz kabul etseniz de, kabul etmeseniz de ortada bir gerçek var, oda Erdoğan Bu Ülkenin Başkanıdır yani Cumhurun seçtiği ilk Başkan ve dolayısıyla da BAŞKOMUTANDIR!!..
Bu gerçeği kimsenin değiştirmeye yetkisi yoktur ve sizlerinde onayına ihtiyacı yoktur!!...
Siz kabul etseniz de, kabul etmeseniz de ortada bir gerçek var, oda Erdoğan Bu Ülkenin Başkanıdır yani Cumhurun seçtiği ilk Başkan ve dolayısıyla da BAŞKOMUTANDIR!!..
Siz kabul etseniz de, kabul etmeseniz de ortada bir gerçek var, oda Erdoğan Bu Ülkenin Başkanıdır yani Cumhurun seçtiği ilk Başkan ve dolayısıyla da BAŞKOMUTANDIR!!..
ne kullanıyorsan aynından bize de yollaİster kabul edin ister kabul etmeyin ama şu bir gerçektir ki, O Bu Ülkenin BAŞKOMUTANIDIR!!!...
Biz mi seçtik???
Ben onu değil cumhurbaşkanı, adam olarak bile görmüyorum!
Benim inancım Allah başkomutanım Atatürk!
Şu insan müsveddesini ilahlaştırarak en büyük günahı siz ve sizin gibiler işliyor!
Allah akıl fikir versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?