ne güldüm yorumuna var ya aklıma İbrahim Tatlısesin Allah cezanızı verecek lafı geldiYani AKP'ye oy vermezsek Allah belamızı veriyor.
Vay be.
Senin haberin olsa sasardim zaten, neyden haberin var ki Cumhuriyet Bayramindan haberin olsun? Bak canim ilkokulda ogretiyorlar bunu da halbuki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami her sene buyuk bir coskuyla kutlanir, isyerleri de tatil olur. Bu sene Persembeye rastliyor, Cuma da idari tatil ilan edildiginden 1 Kasim 4 gunluk bir tatilin icinde kaliyor..
Madem bunu diyen ikinci kisiyim, insan iskillenir de bir arastirir "ne diyor bunlar?" diye, gulucuk resimleri koyup da kendini ikinci kez ayni seyden komik duruma dusurene kadar... Tayyip siz olmasaydiniz ne yapardi cok merak ediyorum, sizin gibi secmenleri oldugu icin adam ne kadar da sansli.
ama bu başka bir durum seçim var her şeyi kılıfına uydurur onlar.30 ekimde idari tatil ilan edileceği kesin mi? Çünkü en son 24 nisan tatilinin iptali ile bayram törenlerinden bir sonraki günün artık tatil edilmeyeceginin işareti verilmişti. Ben mi yaniliyorum?
Hayır yok.
hiç bir Kemalistin hdpye oy vereceğini düşünmüyorum.
Kaldıki oylar akpden hdpye geçti.Kemalistlerde Akpye oy vermezler.Yazdığınız bu denklemde bir yanlışlık yok mu ?
örnek iş yerimdekiler çoğu chpli ve hdp ye oy verdiler neden böyle bişi yaptığınız dediğimde demirtaşta lider vasfı var.. kılıçtaroğlu ne yapsa başa gelemez dediler.. ben böyleeeHayır yok.
Ben adım gibi eminim forumda Kemalistim, Atatürkçüyüm diyip, sırf Akp insin diye Hdp ye oy verenlerin olduğuna..
Akp yi savunduğumdan ya da sevdiğimden söylemiyorum ama var işte..
Hayır yok.
Ben adım gibi eminim forumda Kemalistim, Atatürkçüyüm diyip, sırf Akp insin diye Hdp ye oy verenlerin olduğuna..
Bu gerçek mi ciddi ciddi bunu da yapmışlar mı, şu üsküdar sevdalıları denilen kişiler parti taraftarları mı direkt ak partili yöneticiler mi?çoktan seçim çalışmalarına başladılar.ne planlar yapıyorlar ki bu defa kazanacaklarına eminler.
Senin haberin olsa sasardim zaten, neyden haberin var ki Cumhuriyet Bayramindan haberin olsun? Bak canim ilkokulda ogretiyorlar bunu da halbuki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami her sene buyuk bir coskuyla kutlanir, isyerleri de tatil olur. Bu sene Persembeye rastliyor, Cuma da idari tatil ilan edildiginden 1 Kasim 4 gunluk bir tatilin icinde kaliyor..
Madem bunu diyen ikinci kisiyim, insan iskillenir de bir arastirir "ne diyor bunlar?" diye, gulucuk resimleri koyup da kendini ikinci kez ayni seyden komik duruma dusurene kadar... Tayyip siz olmasaydiniz ne yapardi cok merak ediyorum, sizin gibi secmenleri oldugu icin adam ne kadar da sansli.
seçim propagandası değil tehdit gibi
şehitlerin kanı dökülürken de ak parti başımızda değil miydi zaten ahhh pardon koltukları sağlam değildi o sırada dimi
bu pankart gerçek mi egem abla?içlerinden geçenin bu olduğunu biliyoruz da bu kadarını da yapacaklarını tahmin etmiyordum
Bu gerçek mi ciddi ciddi bunu da yapmışlar mı, şu üsküdar sevdalıları denilen kişiler parti taraftarları mı direkt ak partili yöneticiler mi?
Evet var.. Ben onlara kizamiyorum, cunki o zaman belki de oyle yapmak gerekiyordu. Bak Bekir coskun'un bu konudaki yazisi cok anlamli:Hayır yok.
Camur atmak icin kor olmak gerekir sadece yol var basortusu takiyorum diye insanlarin koltuk savasina goz yumamam iyi bakin tarihlere bayram sonrasi pazar yani insanlarin tatilde olacagi donem keske biraz bencil olmadan dusunseniz.. himm bu arada benim adimida ateist alevi bilmem ne cikarmayim sunniyim ve ailem kapali ama sukur bu insanlar gibi kapali degiliz1 Kasımda ne tatili var acaba?!...
Lütfen şu Ak partiye çamur atacağım diye kendinizi bu kadar kasıp zorlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?