Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimin yenilenmesine karar verdi

Ayy daha 7 haziranın gecesi belliydi bu adamın koalisyon yaptırmayacağı. Boş yere 45 gunu beklediler. Direkt hunkarımız deseydi seçim olacak diye bizde gitseydik koyun koyun oy kullansaydık.
Ama pardon ya. Beklemesi lazımdı biraz kan dökülsün, millet kürtlerden pkk dan hdp den iyice nefret etsin. Onların oyları bize dönsün çalışması vardı pardon pardon.

30 ekimde idari tatil ilan edileceği kesin mi? Çünkü en son 24 nisan tatilinin iptali ile bayram törenlerinden bir sonraki günün artık tatil edilmeyeceginin işareti verilmişti. Ben mi yaniliyorum?

30 ekimde idari tatil ilan edileceği kesin mi? Çünkü en son 24 nisan tatilinin iptali ile bayram törenlerinden bir sonraki günün artık tatil edilmeyeceginin işareti verilmişti. Ben mi yaniliyorum?
ama bu başka bir durum seçim var her şeyi kılıfına uydurur onlar.

neden seçim yapılıyor anlamıyorum padişahlık sistemine geçsinler direkt nasılsa o ne isterse o oluyor.öyle seçmen iradesi falan hikaye.ülkeye boşa masraf yapıp yeni seçime ne gerek var başkan olsun ne yapmak istiyorsa onu yapsın.7 hazirandan beri adamın suratı sirke satıyor

hiç bir Kemalistin hdpye oy vereceğini düşünmüyorum.
Kaldıki oylar akpden hdpye geçti.Kemalistlerde Akpye oy vermezler.Yazdığınız bu denklemde bir yanlışlık yok mu ?
Hayır yok.
Ben adım gibi eminim forumda Kemalistim, Atatürkçüyüm diyip, sırf Akp insin diye Hdp ye oy verenlerin olduğuna..
Akp yi savunduğumdan ya da sevdiğimden söylemiyorum ama var işte..

Hayır yok.
Ben adım gibi eminim forumda Kemalistim, Atatürkçüyüm diyip, sırf Akp insin diye Hdp ye oy verenlerin olduğuna..
örnek iş yerimdekiler çoğu chpli ve hdp ye oy verdiler neden böyle bişi yaptığınız dediğimde demirtaşta lider vasfı var.. kılıçtaroğlu ne yapsa başa gelemez dediler.. ben böyleee

Hayır yok.

Haklısın var. Ben Atatürk'ü severim, saygı duyarım, fikirlerini benimserim ama Kemalist değilim.

7 Haziran’da Chp’ye oy verdim ama 1 Kasım’a doğru yapılan anketlerde Hdp’nin baraj altında kaldığını görürsem Hdp’ye oy verebilirim. Denklem çok basit. 70 – 80 Hdp milletvekilinin mecliste olması, minimum 330 Akp ve sonrasında gelecek başkanlıktan daha iyidir. Hdp’nin barajı geçmesi şu an Akp’yi bölebilen, tek başına iktidarda olmamasını sağlayan ve dolayısıyla başkanlığın önünü tıkayan tek formül.

Siz Akp tek başına iktidar olmadı diye sevinirken bunun nasıl olduğunu hiç düşünmeden Hdp’ye oy veren “emanet”çilere saydırmaya devam edebilirsiniz, birileri bu lafları göğüslemeyi göze alır.

çoktan seçim çalışmalarına başladılar.ne planlar yapıyorlar ki bu defa kazanacaklarına eminler.

Bu gerçek mi ciddi ciddi bunu da yapmışlar mı, şu üsküdar sevdalıları denilen kişiler parti taraftarları mı direkt ak partili yöneticiler mi?

ben sana dedim saraylım kardelen herşeyi bilir onun bilgisi bizi aşar yarışamayız yada anlaşamayız..

hanımlar dikkatinizi çekerim,erken seçim olmuyor.istediklerini alamadıkları için seçim yenileniyor.bu seçimi garantilediler demek ki

seçim propagandası değil tehdit gibi

şehitlerin kanı dökülürken de ak parti başımızda değil miydi zaten ahhh pardon koltukları sağlam değildi o sırada dimi

bu pankart gerçek mi egem abla?içlerinden geçenin bu olduğunu biliyoruz da bu kadarını da yapacaklarını tahmin etmiyordum

Bu gerçek mi ciddi ciddi bunu da yapmışlar mı, şu üsküdar sevdalıları denilen kişiler parti taraftarları mı direkt ak partili yöneticiler mi?

maalesef gerçek hanımlar.tüm tv de izledim.

Hayır yok.
Evet var.. Ben onlara kizamiyorum, cunki o zaman belki de oyle yapmak gerekiyordu. Bak Bekir coskun'un bu konudaki yazisi cok anlamli:

HDP gerçeği…

İnsanlarda bir sancı var…
“Neren ağrıyor?” desem…
Kıvranıyor, içinde bir ateş, ama söylemekten çekiniyor canımın içi… Söz uzayınca, AKP’den kurtulmak için, sıkılarak soruyor:
“HDP’ye oy versem?…..”

*

Bir:
HDP zaten Meclis’te…
Seçim, HDP‘yi Meclis’e sokmayacak, atarsa Meclis’ten atacak…

*

İki:
Terör örgütü ile ilişkisi dersen, onları İmralı’ya gönderen tekneyi veren AKPyönetimindeki devlet… Oslo görüşmeleri, açılım, süreç… Öcalan ile anayasa yapmaya kalkmaktan, terör örgütü ile koklaşmaya kadar…
İktidar utanmadı da…

*

Üç:
HDP barajı aşarsa bu bölücü Kürt oyları ile değil, barış içinde bir arada yaşamak isteyen Türk ve Kürt oylarının sonucudur…
Bunu herkes bilir…

*

Dört:
Gönlümüzde; yürekli demokrat yurtseverlerin bir araya geldikleri Vatan Partisi’nin barajı aşması var… Ama bu yazı, tüm anketlerde yer alan, barajı aşma olasılığı olan Meclis’teki dört partiye göre yazıldı…

*

Beş:
Tüm yoklama şirketlerinin analizlerine göre; HDP barajı aşamazsa, AKP tek başına iktidardır… Anayasayı değiştirmek ve “başkanlık” sistemini getirmek için önünde engel kalmıyor…
Ama HDP barajı aşarsa, Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi parmağında oynattığı dönem kapanır…

*

Altı:
Nasıl ki başlarda AKP ye oy verip de söylemeyen bir “utangaç seçmen” kitlesi vardı, şimdi HDP için “Utangaç seçmen” söz konusu…
Bu yazıyı eleştirecek olanların dahi içinde “HDP’nin barajı geçmesi dileği” vardır, itiraf edin…
İşte bu HDP gerçeğidir…

*

Yedi:
Demek istediğim:
HDP‘ye oy verecekseniz üzülmeyin…
AKP‘den kurtulmak için bizi buraya getirenler utansın…

*

Sekiz:
Benim oyumu soracak olursanız, babamdan gelir o:
Oyum CHP’yedir…

bu adamı nasıl bir son bekliyor çok merak ediyorum

çoştu iyice

Allahın adaleti tez vakitte yerini bulur umarım

bu kadar ah karşılıksız kalmamalı

1 Kasımda ne tatili var acaba?!...
Lütfen şu Ak partiye çamur atacağım diye kendinizi bu kadar kasıp zorlamayın
Camur atmak icin kor olmak gerekir sadece yol var basortusu takiyorum diye insanlarin koltuk savasina goz yumamam iyi bakin tarihlere bayram sonrasi pazar yani insanlarin tatilde olacagi donem keske biraz bencil olmadan dusunseniz.. himm bu arada benim adimida ateist alevi bilmem ne cikarmayim sunniyim ve ailem kapali ama sukur bu insanlar gibi kapali degiliz

Ya biz nasil insanlariz acaba burada bizi suclayanlar o annelerin eslerin cocuklarin halini hicmi dusunmuyor hicmi tarih yorumcusu dinlemiyorsunuz aaa pardon herkes size dusman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…