- 17 Mart 2016
- 335
- 635
- 103
Canım bak insanlar asla yanlarındaki kişinin kendilerinden daha iyi olmasını istemiyorlar. Sakın dinleme kimseyi inadına daha çok çalış. Ben de yaşadım bu durumu. Ne gerek var ne yapacaksın bu yaştan sonra vs dedikçe onlar ben kitabın defterin başına oturdum ekstra iki dil daha öğrendim:)))yazdıklarınıxı
okumak iyi geldi teşekkür ederim.Eleştirilmemin sebebi bu zaten 32 yaşındayım açıköğretimden okuyorum daha önce okuyordum okulu dondurmuştum kayıt yenilettim son senem bitince kpss deneyeceğim inşallah 35 son zaten oldu oldu olmadı nasip.Şuan bunlarla uğraşmak iyi geliyor yeni şeyler öğreniyorum oğlumda benimle beraber hevesleniyor ben derse oyurdukça oda çalışıyor İngilizce öğreniyorum onun derslerine de yardımcı oluyorum.Ben memnunum yani.Yeni bir yoldan kastım bunlar oğlum ve kocamla beraber tabi.
Canım açıklamasını yaptım yazdıklarını olursan netleşir biraz karışık yazdım haklısın.kısacası ben yaşadıklarından sonra çevremden soyutladım kendimi biraz kırgınım insanlara düşüncesizliklerine ve okul okuöaya başladım bu yaştan sonra bunlarla uğraştığım için ağır eleştiri ve dedikodu altındayım durum bu.İnsanlardan Yoruldum yaniCocuk dusurmussunuz Allah yardimciniz olsun ama dedikodu ile ne alakasi var anlamdim
Çok gariptir ki yine de hep bir umut oluyor kalbinin kıyısında köşesinde dimi ben hep dua ediyorum Allah ım umudumu alma elimden diye.Ne düşünüp ne yapsakta o belki var ya bilemeyiz canım birgün belkiiii....Benim de 6 kaybım var.çok şükür bir de kızım.eşime 5. Kayıpta çok ağladım ne olur bırakalım dedim.korunalım artık.çok istiyor o.ama ben kızım için istiyordum.kardeş... olmayınca olmuyor eşim yanaşmadı korunmayalım ama ne dr ne kür herşeyden uzak dedim.kabul etti.ta ki son kayba kadar.ocak da kimyasal oldu.eşim yine başladı dr a git demeye.yazdıkların yaşadığın bazı şeyler benim hayatımı yazmışsın gibi geldi.ben de yazmak istedim.bakalım biz ne zaman pes edeceğiz??ben de bazen Ümit bazen yorgunluk...karışık duygular.çevre baskısı..bıkkınlık ..karışık karmakarışık.sadece yazmak istedim
Sınavlarının iyi geçmesine sevindim:)
Kesinlikle o umut bitmiyor asla.ne kadar düşünmüyorum desen de yalan..sadece korunursan o duygudan sıyrılabiliriz ancak.şimdilik korunmuyorum.rabbim bir yol açsın hayırlısı ile inşallah.tek amacım elimden geleni yapmış olmak.kıza ilerde neden diye sorarsa ben elimden geleni yaptım diyebilmek.inşallah o birgün yakındır....Çok gariptir ki yine de hep bir umut oluyor kalbinin kıyısında köşesinde dimi ben hep dua ediyorum Allah ım umudumu alma elimden diye.Ne düşünüp ne yapsakta o belki var ya bilemeyiz canım birgün belkiiii....
7 gebelik ve düşüğe gene iyi dayanmis piskolojiniz biz bir tanesini bile atlatamadik gecmis olsun bence gebe kalmaya bir sure ara verAslında buraya da çok detay vermeyeceğim sadece rahatlamak için yazıyorum bunu neden yağtığımoda bilmiyorum çünkü kimseye anlatmak istemiyorum kendi sorunlarını paylaşınca değerinden kaybediyorum gibi geliyor çünkü insanlar çok kötü ilk fırsatta zayıf yerinden vuruyorlar insanı.Son zamanlarda zor günler geçiyorum eskiden anlatırdım birilerine hatta mutsuz olduğumu hissedip sorarlardı böyle dönemlerde sonra öğrenince boşver üzülme nasip kısmet sözleri ve meraklarını giderip bir aha da arkasını aramazlardı bende her seferinde derdimle başbaşa kalırdım (madem derdime derman olmayacaklar bir teselli olur eleştirmeden dinlemek bile olur) niye derdimi meşgul ederler ki.İşte bu yüzden çok yalnızım ve kimseye neyim var anlatmakta istemiyorum.Sadece buraya yazmış olmanın hakkını vermek için bir iki başlık bırakayım eğer okuyup benimle ilgilendiyaeniz ayıp olmasın. 7 kere düşül yaptım 3 kere kürtaj oldum sonuncu kaybım ikizdi ayakların yerden kesilmişti büyük hayal kırıklığı oldu tabi bir oğlum var çok şükür Rabbim'e şükürler olsun.En çok onun için demedim ama nasip değilmiş.Ve sonra birşey oldu çok değiştim işte eskisi gibi olamıyorum.Şuan üniversite bitiriyorum son sınıfım açıköğretim ve kpss gireceğim inşallah başka bir yol çizdim.Kimsenin bana inanmadığı ve dedikodumun yapıldığı bir yol.Kafam çok karışık ve yalnız hissediyorum kendimi artık hayatımda güzel birşeyler olsun istiyorum olur mu dersiniz? Çok Yoruldum.Ben aslında çok memnunum hayatımdan ama çevremden sürekli huzursuzluğa maruz bırakılıyorum acaba bir dağın tepesine kulübe yapıp kaçsam kurtulur muyum kendim gibi olmak istiyorum sadece neyse hiç anlaşılır olmadı biliyorum ama bunları yazmak bile rahatlattı biraz.Zaten öyle bir yerdeyim ki ne konuşmak istiyorum ne de susmak dokunsalar bom diye patlayacağım sanki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?