- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi CuriousCat
-
Evet bugün durulama suyumu değiştirdim artık karanfil kullanıyorum.. Yaklaşık 15 tane kuru karanfili 2 su bardağı suyla 10 dk kaynattım sonra ılınınca süzdüm ve durulama suyuma karıştırdım..2-3 kullanım sonra kesin bir yorum yaparım, şimdilik iyi görünüyorlar..
Deneyince yorumlarını bekliyorum, bu ürünü bende cok merak ettim.En sonunda buldummm onu.. Nasıl baktısam ben gri kapak diye hatırlıyordum ama lilamışOnarıcı olduğunu iddia ediyor kendileri.. İçeriği sarı kapakla oldukça yakın. Henüz kullanmayı düşünmüyorum bir süre daha sarıya devam, kendilerini kuaför zamanım yaklaşmaya başlayınca denemeyi düşünüyorum. Dener denemez farkı yazarım
Eki Görüntüle 1600198
Saçlarım dökülmeye başladı sanırım şampuanımı değiştirme vakti geldi 10 gündür artarak devam ediyor dökülmem, sarımsaklı şampuanıma geri döneceğim sanırım..
Bu arada akşam akşam yeni icatlar peşine düştüm aklıma geleni size özellikledeKilicBaligi 'na danışmak istedim denemeden.. Daha önce onun bir yazısından gördüğüme göre evin ve bemiks yağ içerikli, bepanthen ise su demişti ( ya da öyle bir şey) o zamandan beri bepantheni yağ bakımlarıma eklemiyorum, malum su ve yağ karışmaz, ve son zamanlarda maden suyuna da kafayı takmış haldeyim.. Diyorum ki fıs fıslı bir şişeye yarım şişe maden suyu üstüne de 1 adet bepanthen iğneyi kırsam onu diplere uçlara sıksam.. olur mu ki?
hmm tamam o zaman öyle yapayım çok teşekkür ederimMaden suyu olur ama Bepanthene olmaz canım. Bepantheni şampuana eklemeni tavsiye ederim.
Rica ederimhmm tamam o zaman öyle yapayım çok teşekkür ederim
Evet en sonunda tahlil sonuçlarım çıktı, ilaçlarımı aldım ve bugün itibariyle kullanmaya başladım.. Apikopal ve komfer fol..
Uzun vadede uzama hızına etki eder dedi doktorcum ama dökülmem kesilip yorgunluğumu alsa o da yeter
Normalde bugün susam yağıyla bakım yapmayı planlamıştım ama halim kalmadı dünden beri, o yüzden önümüzdeki hafta başlarım artık. Sevgili yumağım ananem bana tahinden mis gibi susam yağı ayırmış, büyük ihtimalle tek başına ya da zeytin yağıyla ılıtıp uygularım. Bir süreliğine iğne karıştırmama gerek kalmadı, içten alacağım için zaten
Şimdilik bu kadar pazar bakımında görüşmek üzere..
Başla bence, sonuçta B vit fazlası idrarla atılıyor faydası var, zararı yok vücudaBende simdi sampuanima bemiks kirdim ve 2tane apikobal kirdim..
Uzamaya etkisi varsa eğer bende apikobala basliyayim ya
Başla bence, sonuçta B vit fazlası idrarla atılıyor faydası var, zararı yok vücudaAyrıca doktorcum dediki içten aldığın sürede dıştan bemiks uygulamana gerek bile kalmaz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?