- 17 Ağustos 2023
- 8.389
- 26.949
- 468
Gel şekerim gel akşama darlamaya başlarım herkesleri gelsinler şurada iki yarenlik sohbetBen heryere yetişemem arkadaşlar beni etiketlemeyinbecerebilsen gruplara girerim wapp gruplarina kikelomo
Tam kilo vermeye başladım grup kapandı bebu defa zayıflama işleri yok, o ne zaman olsa herkes kaçıp gidiyor
Şuan kimin grubundasin pekiTam kilo vermeye başladım grup kapandı be
Kimsenin beybi zaten fazla giremiyordum tam kilomu yazmaya gelmiştim ki grup kapanmış şok oldumŞuan kimin grubundasin peki
Bende bir anda gördüm ya kapandiginiKimsenin beybi zaten fazla giremiyordum tam kilomu yazmaya gelmiştim ki grup kapanmış şok oldum
Öyle böyle devam ettiriyorduk beBende bir anda gördüm ya kapandigini
Bütün kirmizilarin icindeki siyahlı gariban
Açken kafam çalışmıyor iftardan sonra yapınkendimize çok amaçlı eğlengeçler buluruz, her siteye girişimde savrulup gidiyorum şöyle elimizle koymuşuz gibi sesimize ses verilmiş gibi toparlanıverilecek bir konu gibi olsun
Hayırlı olsunUygunsuz açtım diye ban yer def olurmuşum hsgdhdsk uygunlu mu söyleyin çabuk, konu açmayı bilmem ben
ben de grup kapanınca o malum hedefime ulaştım ilan edecek herhangi bir mecra kalmamıştı burdan yazarız artık isteyen yesin isteyen yemesin herkes kendi keyfince ooooooh ragaaaa ragaaa kraliçe kobra muratın karısıKimsenin beybi zaten fazla giremiyordum tam kilomu yazmaya gelmiştim ki grup kapanmış şok oldum
Ayyyy eğlenceli olacakben de grup kapanınca o malum hedefime ulaştım ilan edecek herhangi bir mecra kalmamıştı burdan yazarız artık isteyen yesin isteyen yemesin herkes kendi keyfince ooooooh ragaaaa ragaaa kraliçe kobra muratın karısı(ne dedim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?