Senin yazdığını görmeden ben de aynısını yazmışım sjsjsjsjAy noluyo noluyo
Onu mune halleder
Heyecanlı çocuk, sandı ki herkes üstüne zıplayıp para saçacak kafasından.Onu mune halleder
Aaa neden kızTam kilo vermeye başladım grup kapandı be
Noldu kız, size de grup dayanmıyo bxhdh döverlermiş beniBende bir anda gördüm ya kapandigini
Bi tek mune abla kaldı grupta aktif (neredeyse) kapat abla dedim ben de. Kadın tartı verin diye yazmak zorunda kalıyorduNoldu kız, size de grup dayanmıyo bxhdh döverlermiş beni
Grup eskisi gibi aktif degildi Mune ablada yoruldu tabi kapadı grubu yine kararlı olursanız burdayim diyerekNoldu kız, size de grup dayanmıyo bxhdh döverlermiş beni
Gel gel, istek yapıyoruz “Medine’ye varamadım”Noğluyor bu aşşağlık yerze
Ben zamanında atiyodum vallaBi tek mune abla kaldı grupta aktif (neredeyse) kapat abla dedim ben de. Kadın tartı verin diye yazmak zorunda kalıyordu
Kız ben veremiyorum üstüne deli gibi aldım hiç o moda giremiyorum elimde değilBen zamanında atiyodum valla
Ben bu ara ikide bir bu eyelinerli menzilci dayıya maruz kalıyorum keşfetimde.Gel gel, istek yapıyoruz “Medine’ye varamadım”
Ben de aldım 67 kilo oldum düşünebiliyor musunnnnnn 63’tüm ulanKız ben veremiyorum üstüne deli gibi aldım hiç o moda giremiyorum elimde değil
Ben de 55 den 61 e çıktımBen de aldım 67 kilo oldum düşünebiliyor musunnnnnn 63’tüm ulan
Bende bu kez pek giremedim çok yavaş verdim ama napak yani hep zayiflayicam diye kafayi bozuncada o kilo hiç gitmiyor inadina sankiKız ben veremiyorum üstüne deli gibi aldım hiç o moda giremiyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?