- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
- Konu Sahibi booksmoney
-
Ya iki tarafta kendince haklı bir taraf kedi sevmiyor olabilir fobisi olabilir bi tarafta annesinin bile çok sevdiği sürekli baktığı ama birden al kedini diyince kırılmasıda normal geldi. Şimdi bir taraf ılla ki o kediyle yan yana gelicek yani bugün olmasa yarın yarın olmasa bir kaç sene sonra hadi ama illa ki yanyana gelicek o zaman ya gelme denir ya da odaya kapatalım denılır ki ben bır hayvanın odaya kapatılmasını irite buluyorum. Eee üstüne evlenirken iğne kadar katkı olunmamış ama abiye maddi yardım bekleniyor buda iyice germiş belli ki konu sahibiniAynen, gelinin kediye alerjisi veya fobisi varsa hiçbir türlü aynı yerde olmak istemez; bir de gelin hiç görümceye gitmeyecek mi ya da ayrı eve çıksalardı kaynanaya gitmeyecek miydi kedi var diye?
Sabah 7’de evden çıkıp akşam 7’de girdiğimiz oldu normal düzende çalışırken. Kediyi işe mi götürelimŞöyle diyim ben hayvan beslemedim severim ama sorumluluğunu gerçekten üstlenmek istediğimde bakmak isterim o yüzden bilgim yok. Ama arkadaşlarımın olduğu için onlar mesela bir yere giderken sırt çantaları var ya hayvanlar için nereye giderlerse götürürler. Kedi evde tek kalır evet ama şimdi ben İstanbul da bır yakadan bir yakaya gittiğimde saatlerım gıdıyor gidiş dönüş vs 6 saat kesin gidiyor bı gun boyunca aklım onda kalır. Yanımda götürmek isterim. Başka bir ilde otursam anneme gitsem hiç evde bırakamam. Konu sahibi annesinde kalmak istese ne olacak bir sürü şey dönüyor kafamda buradan gelini haksız bulduğum çıkmadın sadece bu yönden de düşünüyorum.
Ya dediğim gibi canım benım bilgim yok gerçektenSabah 7’de evden çıkıp akşam 7’de girdiğimiz oldu normal düzende çalışırken. Kediyi işe mi götürelim
Kediler sevmez evden ayrılmayı, başka evlere gitmeyi. Hele hele box’lara girmekten nefret ederler. Arkadaşların eziyet ediyor hayvanlara.
Benim 3 kopegim, 2 kedim var.Şöyle diyim ben hayvan beslemedim severim ama sorumluluğunu gerçekten üstlenmek istediğimde bakmak isterim o yüzden bilgim yok. Ama arkadaşlarımın olduğu için onlar mesela bir yere giderken sırt çantaları var ya hayvanlar için nereye giderlerse götürürler. Kedi evde tek kalır evet ama şimdi ben İstanbul da bır yakadan bir yakaya gittiğimde saatlerım gıdıyor gidiş dönüş vs 6 saat kesin gidiyor bı gun boyunca aklım onda kalır. Yanımda götürmek isterim. Başka bir ilde otursam anneme gitsem hiç evde bırakamam. Konu sahibi annesinde kalmak istese ne olacak bir sürü şey dönüyor kafamda buradan gelini haksız bulduğum çıkmadın sadece bu yönden de düşünüyorum.
İşte biz de sana doğru bilgiyi veriyoruz kedi insanları olarakYa dediğim gibi canım benım bilgim yok gerçektenO yüzden farklı düşünüyor olabilirim.
Annem gorumce. Yengem bize cok uzun sure gelmedi kopekler var diyeAynen, gelinin kediye alerjisi veya fobisi varsa hiçbir türlü aynı yerde olmak istemez; bir de gelin hiç görümceye gitmeyecek mi ya da ayrı eve çıksalardı kaynanaya gitmeyecek miydi kedi var diye?
Ben galiba ileride köpek annesi olacağım köpeklerden korkan ben köpek aşığı oldumİşte biz de sana doğru bilgiyi veriyoruz kedi insanları olarak
Hepsi can. Hiç farketmez ne olduğu bir çocuk olsun da evde.Ben galiba ileride köpek annesi olacağım köpeklerden korkan ben köpek aşığı oldum
“Ya evli olmasaydım kedime nolurdu?” demek “bıyıklarım olsaydı amcam olurdum” demekle aynı şey, yani insanlar zaten mevcut duruma göre aksiyon alır, gelin hanım da bunu yapmış. Bir kadın için zaten kayınvalide vs ile yaşamak zordur tahmin ediyorum, bir de hayvan fobisi varsa yapacak bir şey yok… Anlayışlı olmanız doğru olan…Abim yakın zamanda evlenecek sanırım ve bir süre birikim yapmak için annemle birlikte yaşamaya karar verdiler. Bunu en başında belirtiyorum ki yanlış anlaşılmayayım diye. Gelinimiz kedimi istemiyormuş korkuyorum gitsin evden diyormuş. Kedi benim ama herkes çok sevdiği için zaman zaman bende zaman zamanda annemde kalıyor. Hatta abartmıyorum annem bana vermiyor kediyi o benim kızım çok seviyorum vs. diye. Şimdi ise annem bana kedini al diyor. Kediyi bana vermeyen annem birden bire kedini oldu yani açıkçası bu duruma çok kızdım. Ben evliyim ama ya evli olmasaydım o zaman ne olacaktı? Kediyi sokağa mı atalım diyeceklerdi.
Geldiği evin şartları belliyken kediyi gönderin ben korkuyorum demesi şimdiden ona karşı ön yargı olmama sebep oldu. Anneme ben kedimi alırım evimde kedi olur böylece bana asla gelmez dedim tavrımı koydum. Kedinin insan olmaması alın bunu buradan gönderin durumunun olması çok rahatsız etti beni.
Bu arada da kedimi istemeyen insanlar düğün için benden maddi destek bekliyorlar ve yardım etmeyi düşünmüyorum bu durumda. Annem şimdiden söylüyor sende yardım edeceksin diye bunu şart koşuyor bana resmen ama bu olaylardan sonra istemezler umarım.
Ya birde bir hayvan ile büyüyen çocuklar bile daha sağlıklı bireyler oluyor. Bu yüzden gerçekten kendimden emin olduğum an barınaktan bir köpek sahiplenmek istiyorum. Nişanlımda veteriner onunda ayrı bir artısı olucak benim için çocuğumun hayvan sevgisiyle büyümesi çok önemli her bakımdan karakterine artısı olucaktırHepsi can. Hiç farketmez ne olduğu bir çocuk olsun da evde.
Kediler öyle çanta gibi yanınızda taşınmaz. Bizim de aklımız kalıyor evde napıyor ediyor diye ama kedi sizden önce yaşadığı alanı benimser. Sürekli keyfi yer değişikliği yapmak huzurunu bozar. 2 gün annesine gelen kişi kedinin düzenini bozmasın.Şöyle diyim ben hayvan beslemedim severim ama sorumluluğunu gerçekten üstlenmek istediğimde bakmak isterim o yüzden bilgim yok. Ama arkadaşlarımın olduğu için onlar mesela bir yere giderken sırt çantaları var ya hayvanlar için nereye giderlerse götürürler. Kedi evde tek kalır evet ama şimdi ben İstanbul da bır yakadan bir yakaya gittiğimde saatlerım gıdıyor gidiş dönüş vs 6 saat kesin gidiyor bı gun boyunca aklım onda kalır. Yanımda götürmek isterim. Başka bir ilde otursam anneme gitsem hiç evde bırakamam. Konu sahibi annesinde kalmak istese ne olacak bir sürü şey dönüyor kafamda buradan gelini haksız bulduğum çıkmadın sadece bu yönden de düşünüyorum.
Mal muamelesi yapmakla ne ilgisi var?Kesinlikle alacağım zaten daha da vermeyi düşünmüyorum kedime mal muamelesi yaptıkları için.
Evlenmeden mi yaşayacak gelin demiş. bir süre birikim yapmak için beraber yaşayacaklar diyor. Yani evlendikten sonra ev kirası vermemek için. Ayrıca bu nasıl bir cümledir. Yakında düşer buralara inşallah nedir. İnsanların mutsuz olması buralara düşmesi sizi mutlu edecek sanırım.Sevdiğin adamla birlikte yaşamak tamam da evlenmeden kaynana adayıyla yaşamak nedir ya? Zaten evlendikten sonra bile kaynanayla yaşamaya karşıyım bir de bekarken yaşamak istemek bir de üstüne evdeki kediyi göndermek?
Gelininizin kafası güzelmiş. Yakında düşer buralara inşallah
Bir de kimse abisinin düğününe maddi yardım yapmak zorunda değil o konuda asla taviz vermeyin canınız istiyorsa verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?