• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınıklık!

Anasının evinin özlemini çekiyor kendi neden toplamıyor sen hangisine yetişeceksin para mı kazanacaksın, evi mi toparlayacaksın,çocuğumu avutacaksın bırak herşeyi yetişmeye sende emir vermeye başla eşine
Ben çalışmıyorum çocuk var iste onunla da zor yapıyorum bazen oğluma zaman ayiramiyorum biktim şu işlerden ya

Kocam rahat birakmiyo heryer cillop gibi olcakmis

Toplasın o zaman

Benim yatak odamda iki koktuk var üstümüzden çıkanları atalım diye

Bugün topladığım çamaşırlar orada şeriki şimdi gömlekler yatakta onları dolaba atacağım diğerleri kalacak eşine batıyorsa kaldırsın

Ben deli gelin modundayım yatak toplamıyorum yine biz yatacağız

Toplasın o zaman

Benim yatak odamda iki koktuk var üstümüzden çıkanları atalım diye

Bugün topladığım çamaşırlar orada şeriki şimdi gömlekler yatakta onları dolaba atacağım diğerleri kalacak eşine batıyorsa kaldırsın

Ben deli gelin modundayım yatak toplamıyorum yine biz yatacağız
Valla yatak toplamıyo musun gelen giden oluyodur yatak odana giren yok mu benim kaynanamlar hemen hemen hergün uğradığı için daraliyorum laf etmesin ler diye dikkat etmeye çalışıyorum

Mayanda üşengeçlik varsa yapacak birşey yok hayat sana güzel eşinede işkence

Ev toplamak sizin göreviniz değil,eşiniz sizin görevinizmiş gibi davranacağına kalksın yardım etsin size madem

Valla yatak toplamıyo musun gelen giden oluyodur yatak odana giren yok mu benim kaynanamlar hemen hemen hergün uğradığı için daraliyorum laf etmesin ler diye dikkat etmeye çalışıyorum

Gelen giden yok pek

Gelen olsa da yatak odasına girmez ama mesela kapı açıksa banyoya giden görür

Kime ne

bir şey diyen olsa ben toplamıyorum der geçerim

Ben eşyaya değil eşya bana hizmet etsin

Kendi annem de derdi neden düzeltmiyorsun vs ne gerek var her sabah sırf ev toplayacağım diye neden uykumdan 15 dakika feda edeyim ki

Zaten yatak örtüm vs de yok hepsi dağınıklık ve ekstra iş bir daha hayata gelmeyeceğiz ki

Mayanda üşengeçlik varsa yapacak birşey yok hayat sana güzel eşinede işkence
Mayamda var galiba bende bunu istemiyorum daha titiz olmak istiyorum ama olamıyorum tabi OKB olmak da istemem kaynanam daha titiz olduğu için eşimde alışkın heralde benim temizlik sorunum yok daginiklik var sadece iste

Ev toplamak sizin göreviniz değil,eşiniz sizin görevinizmiş gibi davranacağına kalksın yardım etsin size madem
Ona göre kadın evine çocuğuna bakar erkek eve para getirir bende o çalışıyo diye elimden geleni yapıyorum bende çalışsam ondan da beklerim

Gelen giden yok pek

Gelen olsa da yatak odasına girmez ama mesela kapı açıksa banyoya giden görür

Kime ne

bir şey diyen olsa ben toplamıyorum der geçerim

Ben eşyaya değil eşya bana hizmet etsin

Kendi annem de derdi neden düzeltmiyorsun vs ne gerek var her sabah sırf ev toplayacağım diye neden uykumdan 15 dakika feda edeyim ki

Zaten yatak örtüm vs de yok hepsi dağınıklık ve ekstra iş bir daha hayata gelmeyeceğiz ki
Kocan da problem etmiyorsa ne güzel aslında bende sevmiyorum daginikligi ruhum daraliyo ev dağınık olunca derli toplu olunca iyi hissediyorum

Evet ben çıkarıyorum her şeyi sonradan toplamaya çalışıyorum çok Büyüyo gözümde bide bebeğim var zaman yetmiyo hic
Bebek varsa orda durun işte!
Bebekli annenin evi dağınık olacak mecbur :)
Hatta bir söz var tam olarak aklımda olmasa da şu anlama geliyordu; çocuk varken evin düzenli olması, kar yağarken evin önünün temiz kalması kadar imkansızdır.

Ben evlenmeden önce neredeyse okb hastasiydim. Temizlik düzen takıntım vardı. Yerleri havluyla silerdim. .ahhh ahhhh.

Bi evlendim eşimin dağınıklığı mahvetti. Psikolojimi bozdu resmen. .Hadi yine idare ettim.ama cocuk olunca zaman olmuyor şimdi. Gel gör evi...baktım yetisemiyorum. Sinirim de bozuluyor. Bıraktım artık olduğu kadar.....Ne yapim. .O günlerdeki halim şu halimi görse yüzüme tükürür. Temiz ama dağınık. Bütün salan hariç bütün odalarda çamaşır var şu anda.ya katlamisim ya kurumakta olan ya da toplanmış ama katlanmamış çamaşırlar ......öf ya gidip toplayacağım şimdi

Bebek varsa orda durun işte!
Bebekli annenin evi dağınık olacak mecbur :)
Hatta bir söz var tam olarak aklımda olmasa da şu anlama geliyordu; çocuk varken evin düzenli olması, kar yağarken evin önünün temiz kalması kadar imkansızdır.
Kocam da bunu anlasa işte biraz daha büyüse daha rahat ederim heralde daha iki yaşına girmedi oğlum

Back
X