• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınıklık!

Bende nefret ederim daginikliktan
Tum gunum evi toplamakla geciyor,
Olmadi carcar coluga cocuga bagirip duruyorum dokmeyin pisletmeyin dagitmayin diye nafile
gunde iku kez ev supuruluyo yatarken etraf toplanip yatiluyo
busayede evin toplu olma ihtimali yusek oluyo
suan banyo sonrasi ogullarimin firlatip attigi bornozlar takildi gozume kalkinca hepsii toplayip odalara ceki duzen verip uyuyucam insallah.
yani dagildikca toplamaklazim
Yoksa ipin ucu kaçınca olmuyo zaten evet

Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariç :KK53: kocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste:KK43:

Konu tam benlik :KK53: takipteyim :KK45:

Sabah kalkınca bulasik kaldiysa oğlum uyanma dan kalkıp yıkıyorum süpürge tutamam çünkü oğlum uyandıktan sonra onun kahvaltısıni hazırlıyorum sonra işlerimë bakıyorum ama erken hallledemiyorum islerini bi yandan o da dağıtıyor bende sinir krizi geçiriyorum bırakıyorum işi gücü artık süpürgeyi oğlum uyaninca yapıyoruz toz yer silme o öğle uykusuna yatınca yapıyorum çok erken kalksam da çok bişey yapamıyorum yani
Sabah ilk işiniz bulasik sa kahvaltı da hazırlayın kendinize ve oğlunuza sonra banyo dan başlayın tuvalet banyo klorak lâyın çamaşır atın serin sonra çocuk uyandı ise onu beslexin ardından tekrar bulasik mutfaktan bi başlayın evi komple süpürge sonra toz sonra oğlunuza vakit o arada akşam yemeği hazırlığı falan ne bilim ütü dağılan dolap ve çekmeceleri boş kaldıkca düzenleyin böylece gözünüze çok gözükmez

Böyle empoze ediliyo calismiyan kadın çocuğuna evine bakar her işi yapar onun vazifesi para kazanıp evine bakmak kadının vazifesi ev işleri cocuk ama bazen düşünüyo gecengun is yapicaktim ben sana yardım ederim dedi ertesi gün etti mi Hayır pir kaçtı hani yardım etcektin dedim yok dizim agriyO belim ağrıyo:KK53: aman is beklemiyorum ondan ćok karışmasın benim işime yeter
ben buna katilmiyorum.calismayan cocuguna bakan kadinla calisan adam esit.cunku kadinin bi gorevi cocuk bakmak digeri eve bakmak eee adam bi gorevi var oda ise gitmek

Sabah ilk işiniz bulasik sa kahvaltı da hazırlayın kendinize ve oğlunuza sonra banyo dan başlayın tuvalet banyo klorak lâyın çamaşır atın serin sonra çocuk uyandı ise onu beslexin ardından tekrar bulasik mutfaktan bi başlayın evi komple süpürge sonra toz sonra oğlunuza vakit o arada akşam yemeği hazırlığı falan ne bilim ütü dağılan dolap ve çekmeceleri boş kaldıkca düzenleyin böylece gözünüze çok gözükmez
Oğlum uyanışa işte işte yapamıyorum hiç süpürgeyi elimden alıyo şimdi biraz daha az yapıyo eskiden bi saat süpürge yapiyodu eşimin ailesi alıyo bazen oğlumu o sırada islerini bitiriyorum oglumla çok zaman geciremedigimi düşünüyorum üzülüyorum bide bu ara kpss çalışmam lazjm temizlik ten fırsat bulup nasıl çalışcam bilmiyorum

ben buna katilmiyorum.calismayan cocuguna bakan kadinla calisan adam esit.cunku kadinin bi gorevi cocuk bakmak digeri eve bakmak eee adam bi gorevi var oda ise gitmek
Aynen öyle kadın evde adam işte çalışıyo bide koca gelince ona hizmetle uğraşıyo ama erkeklerin geneli bu düşüncede ev işi yapmakta ne var ki basite aliyolar

Evi asla dağıtmam
Ufacık birsey bile yerinden farklı bir yerde kalsa rahatsız olurum
Eşim de hiç dağınıklıgı sevmez bu yuzden evimiz dağılmaz

Siz de kullandıgınız herseyi hemen yerine koyun
Evinizde fazla eşya ıvir zıvır bulundurmayın
Ne kadar dagıtırsanız o kadar işin içinden cıkamazsınız

Çocuk varmı?

Aynen öyle kadın evde adam işte çalışıyo bide koca gelince ona hizmetle uğraşıyo ama erkeklerin geneli bu düşüncede ev işi yapmakta ne var ki basite aliyolar
esine is buyur evi dagittimi bid bid yap topla dagittigini de gel sunuda sen yap de bunlara biraz cirlayip emir vermek lazim yuzumuz yumusak tabi bagiverecek simdi aman sinirlenmesin ben yaparim yok canimmm eli masali kadinlar geliyo gorursunuz bakalim varmisin nimesay benimle bunlari korkutmaya haydi is basina

esine is buyur evi dagittimi bid bid yap topla dagittigini de gel sunuda sen yap de bunlara biraz cirlayip emir vermek lazim yuzumuz yumusak tabi bagiverecek simdi aman sinirlenmesin ben yaparim yok canimmm eli masali kadinlar geliyo gorursunuz bakalim varmisin nimesay benimle bunlari korkutmaya haydi is basina
Ben söylüyorum ama işe yaramıyor Korkmaz asla sanmıyorum anca o konuşur bana bence yapı meselesi Asabi bi es benimkisi seninki ni bilmiyorum :)

Alışkanlık Heralde. .
Simetrik ve düzen benim işim . .
:-)

benimki olumlu yonde degisti karismiyor artik
Benim oğlum hasta olduğu zaman diyo ki işi gücü bırak çocukla ilgilen ama başka zaman farklı ev derli toplu olsun diyo aniden biri gelir diye kim gelcek diyorum bende yabancı gelmez aniden gecengun komşu aradi musaitsen gelcem diye ev çok dağınık dedim yaa ayıp oldu işte bu duruma düşmemek lazım sonra ben ona gittim açıkladım cocuk durmuyo is yapamıyorum diye onunda var çocukları bizimde aynı diyo sorun etmedi :KK45:

Dağınık değilim esasen ew toplu olsun isterse poh götürsün sıkıntı yok :KK59:
tek sorun gardolabı topluyorum dağıtmicam aldığımı yerine koycam diyorum yok olmuyo şuan bit pazarı gibi :KK12:
Bide b. makinesini boşaltmaktan nefret ediyorum, bide yemek yapmaktan bide yemek yemekten sonracığma sofrayı toplamaktan daha çok war sayıyım mı:mad:
Ama ben toplu yaparım herşeyi ew temizse bi kaç gün hergün temizlerim, pisse pisliğin tadını çıkarır rahat takılır toplu girişirim.
Mesela şuan saçlarım ıslak hawluda onu bile taramaya üşeniyorum ha bide banyo yapmayada üşeniyorum :KK17:

Çocuk yoksa evi düzenli tutmak daha kolaydır heralde
Bende bir oğlan var (Allah uzun ömür versin) evin canına okuyor :)
Benimkide evde hali yok balık kraker leri döktü evin her yerine yapma diyorum dinlemiyo yaramaz bidik bunlar çanları sağolsun da napalım temizleriz:KK66:

Back
X