• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınıklık!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariç :KK53: kocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste:KK43:

Az eşya az dağınıklık mesela bende bayağı temiz bir kadınım ama dağınıklığım var 2 kişiyiz bide ama oluyor dağınıklık temiz olduktan sonra umursamıyorum

Dağınıklık dediğiniz ne

Örneğin çay içtiğin bardağın sehpada salonda durması mı gazetenin sehpada olması mı

Yemek tabağının masada kalması yıkanmaması mı temiz çamaşırların dolaba kaldırılmaması mı

Şu an bizim salondaki koltuk minderleri yerde oğlumun Yelek'i koltukta tüm kırlentler yerde

Yatak odası temiz çamaşır dolu vs ama bence bunlar sorun değil yaşanmışlık kirli mi değil sadece dağınık

Ev işleri ile başı dertte olanlar topiği var orayı öneririm sana, temizlik yapmaya niyetlenmeden girip bir gaz alıyorum bikaç gün okuyorum sonra dalıyorum eve. Bu hafta sonu evi o topik sayesinde adam ettim sayılır. Bir tek mutfakta bulaşıklar elde yıkanacak tepsiler tencereler falan kaldı, pilim bitti bugün onları da yarına havale ediyorum :KK51:

Ev işleri ile başı dertte olanlar topiği var orayı öneririm sana, temizlik yapmaya niyetlenmeden girip bir gaz alıyorum bikaç gün okuyorum sonra dalıyorum eve. Bu hafta sonu evi o topik sayesinde adam ettim sayılır. Bir tek mutfakta bulaşıklar elde yıkanacak tepsiler tencereler falan kaldı, pilim bitti bugün onları da yarına havale ediyorum :KK51:
Ben büyük temizlik yaptim halıları m gelmedi daha hergün supuruyorum ev daha çok batıyor bi günde bütün evi temizledim camları perdeleri hallettim benimde pili bitti ama işte pisliği sevmiyorum ama daginiklik kanıMDA var galiba ornegin çamaşırımı çıkarıyorum bazen ativeriyorum dolaba öyle sonra düzeltiyorum

Dağınıklık dediğiniz ne

Örneğin çay içtiğin bardağın sehpada salonda durması mı gazetenin sehpada olması mı

Yemek tabağının masada kalması yıkanmaması mı temiz çamaşırların dolaba kaldırılmaması mı

Şu an bizim salondaki koltuk minderleri yerde oğlumun Yelek'i koltukta tüm kırlentler yerde

Yatak odası temiz çamaşır dolu vs ama bence bunlar sorun değil yaşanmışlık kirli mi değil sadece dağınık
Benim genelde yatak Odam dağılıyor oturduğum oda salonu toplamaya çalışıyorum gardrop filan bazen yatağı toplamiyorum bugün eşim gececi mesela toplamadim kimse gelmiyo diyo o da söylendi gitti akşam ise

Anasının evinin özlemini çekiyor kendi neden toplamıyor sen hangisine yetişeceksin para mı kazanacaksın, evi mi toparlayacaksın,çocuğumu avutacaksın bırak herşeyi yetişmeye sende emir vermeye başla eşine
Kocam rahat birakmiyo heryer cillop gibi olcakmis

Back
X