- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.516
- 748
Ben mi 2.5 seneNe kadar oldu ki evleneli??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi 2.5 seneNe kadar oldu ki evleneli??
Daginik derken ornek?
Bence taktik onemli bu noktada.
Mesela benim odamda cop kutusu var buromun altinda.
Her copu hop icine atarim.
Mesela benim cekmecelerimde hep kutular vardir, alirim herseyi icine savurur atarim ve kapagini kapatirim. Daginiklik yok olur.
Mesela 3 buyuk kutu aldim dolabima, birinde kremler, maskeler,vs( kutunun uzerine yazilarla belirttim icergini)
Digerinin icine makyaj malzemelerim. Digerinin icine lens losyonu, lenz kutusu, ve pedlerim. Aldigim urunu yine dogru kutuya savururum ve daginiklik hic bi zaman gorunmez.
Mesela coraplarin icinde bi kutu yapabilirsin.
Bu yatak odasi ve gardrobu taktikleri, evin tek bu odasina hakim oldugum icin simdilik digerleri beni ilgilendirmiyor.
Ama mesela annemde benden taktik kapti, oda oturma odasina buyuk buyuk kutular yerlestirdi.
Dolaplarin icleri hep kutulu.
Sana tavsiyem bence kk hanimlarinin cetvel konusuna bak( isim boyleydi sanirim).
Orda daginiga karsi cok guzel boyle taktiklerden var.
2.5senedir eşiniz yılmadan söyleniyo sizde yılmadan dağınıklığa devam mı ediyosunuzBen mi 2.5 sene
Yok o bikti eskiden daha çok söylüyordu şimdi biraz yıldı diyelim2.5senedir eşiniz yılmadan söyleniyo sizde yılmadan dağınıklığa devam mı ediyosunuzilk yıl falan sandım da o yuzden sordum bizimde öyle cunku dediği yeri düzenlerim diğer yere takar bu sefer adımı da anti titiz koydu sağolsun
![]()
Ya işte hergün is yapiyorum bende yine daginigim bu nasıl oluyo yaBen de dağınığım hergun evi toplamaktan süpürmekten biktim. Hele gardırop berbat halde her zaman.
Parayla
Valla çamaşırları katlanacagi zaman toplar katlarim alırken düzgünce alır giyerim
Yatağın yanındaki komidine yada cekmecesine giyilmis kiyafeti koyarim
Bir defa giyilmis kıyafet dolaba koymam
Üst kıyafet tek gün giyer sepete atarim
Kızlar ben şimdi karıştırdım durun hanginize ne yazcağımı heycan yaptımEn iyisi tek çeşit zaten gözümüz doymuyor çeşit arıyoruz bizde ben yemek yaparken eğleniyorum ama yeni tarifler deneyince mesela
Evli değil misin?
Aynen Aynen bitmiyor en fazla bi saat düzenli ve temiz kaliyor evim sonra tekrar başa dönüyoruzYa işte hergün is yapiyorum bende yine daginigim bu nasıl oluyo ya![]()
bunu bende çözemedimYa işte hergün is yapiyorum bende yine daginigim bu nasıl oluyo ya![]()
Topladim evi.misafir girebilir edasinda taki cocuklar sabah okula giderken geride buraktiklari daginiklar cikana kadar.Yoksa ipin ucu kaçınca olmuyo zaten evet
O zaman bazı zamanlar çocuğa anne veya kayınValide artık kim bakabilirse birinden yardım alın çok sık olmasa da bunları tekrar edin aksamlari da çocuk uyuyunca ders çalışınOğlum uyanışa işte işte yapamıyorum hiç süpürgeyi elimden alıyo şimdi biraz daha az yapıyo eskiden bi saat süpürge yapiyodu eşimin ailesi alıyo bazen oğlumu o sırada islerini bitiriyorum oglumla çok zaman geciremedigimi düşünüyorum üzülüyorum bide bu ara kpss çalışmam lazjm temizlik ten fırsat bulup nasıl çalışcam bilmiyorum
Kadının fendi erkeği yendi hahayYok o bikti eskiden daha çok söylüyordu şimdi biraz yıldı diyelimbenim için annesine diyo bi iş yapıyo her yer mis gibi ama bazen bırakıyo kendini şikayet ediyor o da annesi de diyo sen boşver ev pis olursa gelen seni kınamaz onu kinar o onun sorunu diyo
![]()
haha seninki gene iyi benimkiler koltuk üstü duruyor kirli temiz birbirine girmiş
benim dolabımdan iyi durumda
Aman boşwer sonra yaparsınhaha seninki gene iyi benimkiler koltuk üstü duruyor kirli temiz birbirine girmiş
gecenin bu saatinden sonra kalkıp onları ayıklamam lazım![]()