Dağınıklık!

Daginik derken ornek?
Bence taktik onemli bu noktada.
Mesela benim odamda cop kutusu var buromun altinda.
Her copu hop icine atarim.
Mesela benim cekmecelerimde hep kutular vardir, alirim herseyi icine savurur atarim ve kapagini kapatirim. Daginiklik yok olur.
Mesela 3 buyuk kutu aldim dolabima, birinde kremler, maskeler,vs( kutunun uzerine yazilarla belirttim icergini)
Digerinin icine makyaj malzemelerim. Digerinin icine lens losyonu, lenz kutusu, ve pedlerim. Aldigim urunu yine dogru kutuya savururum ve daginiklik hic bi zaman gorunmez.
Mesela coraplarin icinde bi kutu yapabilirsin.
Bu yatak odasi ve gardrobu taktikleri:KK53:, evin tek bu odasina hakim oldugum icin simdilik digerleri beni ilgilendirmiyor.
Ama mesela annemde benden taktik kapti, oda oturma odasina buyuk buyuk kutular yerlestirdi.
Dolaplarin icleri hep kutulu.

Sana tavsiyem bence kk hanimlarinin cetvel konusuna bak( isim boyleydi sanirim).
Orda daginiga karsi cok guzel boyle taktiklerden var.

Cetvelciler :)
Ben ordan 250 sayfa okudum sonra tekrar okudum biraz da internet üzerinden baktım
O gazla Bi bakliyatlari hallettim :(

2.5senedir eşiniz yılmadan söyleniyo sizde yılmadan dağınıklığa devam mı ediyosunuz :D ilk yıl falan sandım da o yuzden sordum bizimde öyle cunku dediği yeri düzenlerim diğer yere takar bu sefer adımı da anti titiz koydu sağolsun:63:

2.5senedir eşiniz yılmadan söyleniyo sizde yılmadan dağınıklığa devam mı ediyosunuz :KK70: ilk yıl falan sandım da o yuzden sordum bizimde öyle cunku dediği yeri düzenlerim diğer yere takar bu sefer adımı da anti titiz koydu sağolsun:63:
Yok o bikti eskiden daha çok söylüyordu şimdi biraz yıldı diyelim:KK53: benim için annesine diyo bi iş yapıyo her yer mis gibi ama bazen bırakıyo kendini şikayet ediyor o da annesi de diyo sen boşver ev pis olursa gelen seni kınamaz onu kinar o onun sorunu diyo :KK47:

Parayla :KK70:
Valla çamaşırları katlanacagi zaman toplar katlarim alırken düzgünce alır giyerim

Yatağın yanındaki komidine yada cekmecesine giyilmis kiyafeti koyarim

Bir defa giyilmis kıyafet dolaba koymam
Üst kıyafet tek gün giyer sepete atarim
En iyisi tek çeşit zaten gözümüz doymuyor çeşit arıyoruz bizde ben yemek yaparken eğleniyorum ama yeni tarifler deneyince mesela
Evli değil misin?
Kızlar ben şimdi karıştırdım durun hanginize ne yazcağımı heycan yaptım:confused:
Ewliyim sorma :KK70:
Walla annem Zaman'ında az paramı yemedi çamaşır şeysine:KK17: katla diyince kaç para wercen diyodu:KK14:
Ama çamaşır düzenim hiç yok kirlileri asla dolaba koymam hatta 1 saatlik giysem bile katlamak zor gelir sepete atarım ütüyü hiç sormayın hiç yapmam seneden seneye, ütü gerektiren kıyafetler almam:KK49:
yemek yapmakta ölüm gibi :110:
Bu üşengeçlik noolcak böyle bilmiyom :KK12:

Kızlar size canlı canlı gardolabın fotosunu atiyim mi :KK45:
Gözünüz düzen görsün:rolleyes:

E="brfnmrt, post: 46204127, member: 722111"]Kızlar size canlı canlı gardolabın fotosunu atiyim mi :KK45:
Gözünüz düzen görsün:rolleyes:[/QUOTE]
at at at

Oğlum uyanışa işte işte yapamıyorum hiç süpürgeyi elimden alıyo şimdi biraz daha az yapıyo eskiden bi saat süpürge yapiyodu eşimin ailesi alıyo bazen oğlumu o sırada islerini bitiriyorum oglumla çok zaman geciremedigimi düşünüyorum üzülüyorum bide bu ara kpss çalışmam lazjm temizlik ten fırsat bulup nasıl çalışcam bilmiyorum
O zaman bazı zamanlar çocuğa anne veya kayınValide artık kim bakabilirse birinden yardım alın çok sık olmasa da bunları tekrar edin aksamlari da çocuk uyuyunca ders çalışın

Yok o bikti eskiden daha çok söylüyordu şimdi biraz yıldı diyelim:KK53: benim için annesine diyo bi iş yapıyo her yer mis gibi ama bazen bırakıyo kendini şikayet ediyor o da annesi de diyo sen boşver ev pis olursa gelen seni kınamaz onu kinar o onun sorunu diyo :KK47:
Kadının fendi erkeği yendi hahay :D bilmiyo ki gelen olunca ev miss gibi :D

image.webp
Sizin için üşenmedim çektim:KK47:
Don kinot şeysilerimi görmemezlikten gelin:eek:

bir de şu var mesela ben gardıropları mutfak dolaplarını toplarsam milim milimine toplarım
her şeyin düzeni olmalı hepsi dışarı çıkıp havalanmalı tek tek temiz olarak yerleşmeliler feci zaman alıyor böylesi hadi deyip katlayıp katlayıp kaldıramıyorum

napim biraz da böyle kendimi avutayım :KK69:

Back
X