• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınıklık!

Benim oğlum hasta olduğu zaman diyo ki işi gücü bırak çocukla ilgilen ama başka zaman farklı ev derli toplu olsun diyo aniden biri gelir diye kim gelcek diyorum bende yabancı gelmez aniden gecengun komşu aradi musaitsen gelcem diye ev çok dağınık dedim yaa ayıp oldu işte bu duruma düşmemek lazım sonra ben ona gittim açıkladım cocuk durmuyo is yapamıyorum diye onunda var çocukları bizimde aynı diyo sorun etmedi :KK45:

Ben olsam kabul etmezdim :KK53:

Dağınık değilim esasen ew toplu olsun isterse poh götürsün sıkıntı yok :KK59:
tek sorun gardolabı topluyorum dağıtmicam aldığımı yerine koycam diyorum yok olmuyo şuan bit pazarı gibi :KK12:
Bide b. makinesini boşaltmaktan nefret ediyorum, bide yemek yapmaktan bide yemek yemekten sonracığma sofrayı toplamaktan daha çok war sayıyım mı:mad:
Ama ben toplu yaparım herşeyi ew temizse bi kaç gün hergün temizlerim, pisse pisliğin tadını çıkarır rahat takılır toplu girişirim.
Mesela şuan saçlarım ıslak hawluda onu bile taramaya üşeniyorum ha bide banyo yapmayada üşeniyorum :KK17:

+1
İkiz olsak bu kadar benzerlik olur
Yanlız benim gardırop her daim temiz:)

tek sorun gardolabı topluyorum dağıtmicam aldığımı yerine koycam diyorum yok olmuyo şuan bit pazarı gibi :KK12:
Bide b. makinesini boşaltmaktan nefret ediyorum, bide yemek yapmaktan bide yemek yemekten sonracığma sofrayı toplamaktan daha çok war sayıyım mı:mad:
Ama ben toplu yaparım herşeyi ew temizse bi kaç gün hergün temizlerim, pisse pisliğin tadını çıkarır rahat takılır toplu girişirim.
Mesela şuan saçlarım ıslak hawluda onu bile taramaya üşeniyorum ha bide banyo yapmayada üşeniyorum :KK17:
Allah iyiliğinj versin yaa çok güldüm derler ki usenenin çocuğu olmazmis bende sen gibiyim yemek yapmayı seviyorum bak ama bulaşık yıkamayi sevmiyorum :rolleyes:

Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariç :KK53: kocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste:KK43:
Cok biriktirme hergüne yay ozaman çok düzenli olursun ben öyle yapıyorum hıc sevmem dağınıklığı mesela hiç çamaşır bırakmam azda olsa yıkar ütüler katlar kaldırırm aldığımı anında yerine koyarım yoksa hayatta uyuyamam ben takintiliyim biraz:21:

Cok biriktirme hergüne yay ozaman çok düzenli olursun ben öyle yapıyorum hıc sevmem dağınıklığı mesela hiç çamaşır bırakmam azda olsa yıkar ütüler katlar kaldırırm aldığımı anında yerine koyarım yoksa hayatta uyuyamam ben takintiliyim biraz:21:
Ben Relaxim malesef orta derece diyelim ne pisim ne temizim:KK45:

Ben Relaxim malesef orta derece diyelim ne pisim ne temizim:KK45:
Valla.hangisi iyi blemedim bana çocuğun olsun birakirsin dediler ama.ben iyice abarttm hersey gözüme batıyor yipratyrum kendmi bence sizinki güzel :)mesela ev dağınık olsun ben asla dışarı çıkamam hayatta giyinip suslenemem :KK17:

Valla.hangisi iyi blemedim bana çocuğun olsun birakirsin dediler ama.ben iyice abarttm hersey gözüme batıyor yipratyrum kendmi bence sizinki güzel :)mesela ev dağınık olsun ben asla dışarı çıkamam hayatta giyinip suslenemem :KK17:
Bende dışarı çıkacaksam topluyorum tabi oğlum arkamdan hallediyo çamaşırları atıyo sonra pes ediyorum toplamadan çıkıyorum bazen üst komşum var titiz o da baya diyo ki düşünüyorum evden çıkıp bırak donemeyebilirim arkamdan pis demesinler yani güzel bı dusunce bende sizin gibileri takdir ediyorum

uu
giz sen yasamaya usenmiyon dimi

Bak onu ben çok iyi yaparım
Hatta evi mok gotururken bırakıp gidip anneme tamizlik yaptığım olmuştur

Back
X