Dağınıklık!

Hepimiz Böyleyiz. Ben hem çalışıyorum hem iki evler benim koca tüm gün evde oluyo çoğu zaman sen düşün halimi 5 parça olsam yine beğenmez beni.Bende ona sen pis ev görmemişsin diyorum

Dur bende atayım :)

20160424_144307.webp

Ona göre kadın evine çocuğuna bakar erkek eve para getirir bende o çalışıyo diye elimden geleni yapıyorum bende çalışsam ondan da beklerim
yok canım öyle birşey eşin kandırmış seni bunlar kadının görevi değil ben şuan izindeyim ama eşime yinede yardım ettiririm yani bebekle ev işleri fazla yürümüyor çocuğumla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum eşim geldiğinde ya çocuğa bakar ya da ev işleri yapar ya da çocuğu uyutur birlikte girişiriz.benim eşimde bi ara buna benzer şeyler demeye çalıştı hemen tıktım lafı :KK45:ev işi yüzünden çocuğunu ihmal etme bugünler geriye gelmeyecek

Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariç :KK53: kocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste:KK43:

Aaaa aynı ben dağınıklığı ve pisligi sevmiyorum ama cok useniyorum. Bugüne kadar bulabildigim.en pratik yol aldigimi geri yerine bırakmak. Bi gün supur bi gün sil bi gün toz al 15gune bir de kadin tut

Cetvelciler :)
Ben ordan 250 sayfa okudum sonra tekrar okudum biraz da internet üzerinden baktım
O gazla Bi bakliyatlari hallettim :KK43:

Hicmi taktik kapmadin?
Yani illa temizlik gazi felan degil.
Ben orda heleki konu sahibinin dizilmis dolaplarini gordukce cok pis gaza geldim gittim kutu aldim bursuru.
Bence cokta ise yariyor.

Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariç :KK53: kocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste:KK43:

Daginikliktan madalya almis biri olarak kendimi kutluyorum. Annem lavaboda 1 tane catal bardak birakmazken cok titizken ben oyle olamadim malesef. Regl oldugum 3 gun evde yemek pismez temizlik yapilmaz vee aslllaaa 1 bardak bile kaldirilmaz ( cok fena regl oluyorum )
Genel temizligimi mutfak dolabi kiler temizligi gardrop duzenleme vs byyuk isleri ayda 1 yapiyorum 2 gecede bitiriyorum sonra 1 ay ellemem. Evim genel olarak topludur yatak odam haric. Daha bugune kadar yatak odami gunun sadece 5 saati topludur..
Neden yaziyorum bunlari benden daha kotuleri varmis de diye :)
Him birde kizlar belirteyim evet boyle bir ev hanimiyim ama evlendim 3 ay boyunca gunde 3 defa ve 1.de kaynar su ikincide domestos 3.unde yersil olmak uzere 3 defada siliyordum ediyordu 9....
2 defa toz alip mutfaga 1 bardak gotursem dahi hemen yikayip vc ye her girdigimde domestoslayip haftada 5 gun camasir yikayip kendime ve esime hic vakit ayirmadigimi farkettigimde biraktimmmm...
Bence esinde ustune gelmesin sonucta ev bu dagilacak diyebilirsin.

canim evini calismiyorsaniz sabah erken kalkip toplarsan butungun toplu kaliyor gecmisi okumadim uyanma saatini yazdinmi bilmiyorum bence tek formul erken kalkip toplamak tecrubelerime dayanarak soyluyorumm

evde bıkere esya bırıktırme yogurt kabı peynır dondurma kabı gıbı :KK70:
ıvır zıvırları hep at gıtsın pis onlar
sonraaa kullandıgın seyı anında yerıne koy hıc usenme sonra sana ıs cıkmaz o rahatlık ıcın anında yerıne koyman gerek dagıttıgın seyı anında duzeltmen gerek hıc erteleme
puf noktası aslında bu :)

Böyle empoze ediliyo calismiyan kadın çocuğuna evine bakar her işi yapar onun vazifesi para kazanıp evine bakmak kadının vazifesi ev işleri cocuk ama bazen düşünüyo gecengun is yapicaktim ben sana yardım ederim dedi ertesi gün etti mi Hayır pir kaçtı hani yardım etcektin dedim yok dizim agriyO belim ağrıyo:KK53: aman is beklemiyorum ondan ćok karışmasın benim işime yeter

Bezdirme politikası şekerim.Başarılı da oluyor.Çok kafana takma.
Temizse evin dağınık oluversin.Çocuğun da varmış bak.

Back
X