- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
Ha beterin beteride warmış demek kibenim dolabımdan iyi durumda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha beterin beteride warmış demek kibenim dolabımdan iyi durumda![]()
aynen öyle benim durumum daha vahimHa beterin beteride warmış demek ki![]()
Sende atsanaaynen öyle benim durumum daha vahim![]()
ayy yok hiç atılcak gibi değil benimki gerçektenSende atsana![]()
Anam orkitlerde ortada
Bunun neresi dağınık kız bizim mutfakta şuan cillop gibiSadece mutfağı yükleyebildim :))
Çok şeker görünüyoBunun neresi dağınık kız bizim mutfakta şuan cillop gibi
Orkid morkid niye rencide ediyon şimdi![]()
Çok şeker görünüyo![]()
yok canım öyle birşey eşin kandırmış seni bunlar kadının görevi değil ben şuan izindeyim ama eşime yinede yardım ettiririm yani bebekle ev işleri fazla yürümüyor çocuğumla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum eşim geldiğinde ya çocuğa bakar ya da ev işleri yapar ya da çocuğu uyutur birlikte girişiriz.benim eşimde bi ara buna benzer şeyler demeye çalıştı hemen tıktım lafıOna göre kadın evine çocuğuna bakar erkek eve para getirir bende o çalışıyo diye elimden geleni yapıyorum bende çalışsam ondan da beklerim
Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariçkocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste
![]()
Cetvelciler :)
Ben ordan 250 sayfa okudum sonra tekrar okudum biraz da internet üzerinden baktım
O gazla Bi bakliyatlari hallettim![]()
Ya bu durumdan şikayetçiyim bazen canım hiçbişey yapmak istemiyorum ev dağılıyor ve ben bazen rahat davraniyorum misafir geleceği zaman hariçkocamla da bu yüzden çok tartışıyoruz haklı o konuda daha düzenli olmalıyım ama nasıl ama pisliği sevmiyorum dağınıklığı da sevmiyorum ama elimde olmadan oluyo iste
![]()
Böyle empoze ediliyo calismiyan kadın çocuğuna evine bakar her işi yapar onun vazifesi para kazanıp evine bakmak kadının vazifesi ev işleri cocuk ama bazen düşünüyo gecengun is yapicaktim ben sana yardım ederim dedi ertesi gün etti mi Hayır pir kaçtı hani yardım etcektin dedim yok dizim agriyO belim ağrıyoaman is beklemiyorum ondan ćok karışmasın benim işime yeter