Dağınıklık!

O zaman bazı zamanlar çocuğa anne veya kayınValide artık kim bakabilirse birinden yardım alın çok sık olmasa da bunları tekrar edin aksamlari da çocuk uyuyunca ders çalışın
Oğlum uyuyunca da yine is bitmiyo bulasik filn oluyo yıka filan diyen e kadar uykum geliyor yatıyorum aslında vakit bulan bulur da bahane ediyoruz bazı şeyleri de

Peki faydasini gordunmu?

Cnm zaten bidonlara koyardim kimi küçük kimi büyük te idi bazisi bez torbada hepsini büyüklere koydum yerini değiştirdim

İyi tabi düzenli duruyor o dolap

Haa şunu söylemek istiyorum durumum olsun çok güzel fikirler ogrendim biraz almak ta lazım düzen için

Biraz da beceri yastık kilifina nevresim takımını koyuyorlardı mesela duzgün dursun diye dün deneyim dedim sonra Amaan kim uğraşırken dedim

Am
Cnm zaten bidonlara koyardim kimi küçük kimi büyük te idi bazisi bez torbada hepsini büyüklere koydum yerini değiştirdim

İyi tabi düzenli duruyor o dolap

Haa şunu söylemek istiyorum durumum olsun çok güzel fikirler ogrendim biraz almak ta lazım düzen için

Biraz da beceri yastık kilifina nevresim takımını koyuyorlardı mesela duzgün dursun diye dün deneyim dedim sonra Amaan kim uğraşırken dedim
Aman katlayip konulabilir nevresimler düzenli durur tamam da ugrastirici değil mi:KK57:

Hepimiz Böyleyiz. Ben hem çalışıyorum hem iki evler benim koca tüm gün evde oluyo çoğu zaman sen düşün halimi 5 parça olsam yine beğenmez beni.Bende ona sen pis ev görmemişsin diyorum
Bizimki de haftanın yarısı evde sürekli konuşuyo sabah gidip akşam gelse yorulur konusmaz bide aksama zaten ev toplaniyo:KK53:

Ev işleri ile başı dertte olanlar topiği var orayı öneririm sana, temizlik yapmaya niyetlenmeden girip bir gaz alıyorum bikaç gün okuyorum sonra dalıyorum eve. Bu hafta sonu evi o topik sayesinde adam ettim sayılır. Bir tek mutfakta bulaşıklar elde yıkanacak tepsiler tencereler falan kaldı, pilim bitti bugün onları da yarına havale ediyorum :KK51:

nerde bu topik bulamadım bir türlü.az biraz banada gaz lazımda.

Şunu bilir şunu söylerim bir ev hergün süpürülüp,silinsin ama dağınıksa ev çok kirli gibi görünür.
Ama ev topluysa istersen haftada bir kez sil süpür o ev temiz görünür ne yap ne et önce dağınıklığını ortadan kaldır sonrasında temizliği zaten kolay olur.Asla dağanık bir ortamda duramam afakanlar basar bana:KK53:

YA MUTFAK FAYANSLARI DOLAPLARİ NEYLE TEMİZLİYOSUN FORMÜLÜ İSTİYORUM:)

Cnm formülü şu : bim e gidiyorsunuz Güldal yagcoz mavi renkli alıyorsunuz kullanmadiginiz havlu sünger ve sarı bez

Dolaplara sikiyorsunuz sünger sarı bezin içine alıp (elim yorulmasin diye) sert kısmıyla yağlı yerlere sürt
Havluyla iki elle sertce kurula

Her aklına gelince yap ocak üstünü işin sırrı bu

Back
X