• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağınıklık!

Pahal

Pahalı onlarda ya
Ben kendim üye oldum 17 tl ve çok uzun ömürlü suanda ersağın bütün ürünlerini kullamıyorum netten üye ol alış fiyatına alırsın özellikle genel temizlik var evi siliyorsun sanki çiçek bahçesindesin bonyo wc de çok iyi tavsiye ederim

Sabah kalkınca bulasik kaldiysa oğlum uyanma dan kalkıp yıkıyorum süpürge tutamam çünkü oğlum uyandıktan sonra onun kahvaltısıni hazırlıyorum sonra işlerimë bakıyorum ama erken hallledemiyorum islerini bi yandan o da dağıtıyor bende sinir krizi geçiriyorum bırakıyorum işi gücü artık süpürgeyi oğlum uyaninca yapıyoruz toz yer silme o öğle uykusuna yatınca yapıyorum çok erken kalksam da çok bişey yapamıyorum yani
Aksam evi supurup yatarsaniz sabah ev temuz olur
ben 12 bile olsa evi supurup oyle uyurum.suan evi supurmedim sadece yataklari duzenledim
ortadaki asortmanlar oteberiyi katladim evimm mis
cocuklar mutfakta ogle yemegi yiyo ve dolayisiyla mutfak birazdan supurulucek,hemen tabak canak comlek ortadan kaldirilip,evin enzor bolumu olan mutfak toparlanacak yoksa ev darma duman

Benim eşim de yeltendi bir iki kez bu tarz laflara ama sonunda kendi yaptı her işi.Sadece inadımdan.Kendisine kalsa hizmetçi gibi her şeyi yapmalıydım ne kadar anlayışlı olsa da o da bir erkek sonuçta,genlerinde öküzlük var afedersin.
Yemezlerrr,yemeyin siz de.Ball gibi her işi de yapar,ben de yaparım ama ona o gün yapmak zorundasın demiyorsan o da bana diyemez.Canı istiyorsa der ama yapmam daha önce yapmadığım gibi.Bahanem yok sebebim var.CANIM NE ZAMAN NE YAPMAK İSTİYORSA ONU YAPARIM.

Bazen ev o kadar dagılıyorkı elıme gecırdıgımı balkona yıgıyorum yıkanmak uzere

Çocuklu ev mümkün değil toplu kalmıyor benimde 4 yaşında bir kızım var evin her odasında oyuncak kağıt boya makas birde kağıtları kestiği için kağıt kırpıkları evin her yerine dağılıyor ama çamaşır bulaşık dağınıklığı asla bırakmam topladığım çamaşırları hemen katlar yerleştiririm akşamdan bulaşık bırakmam her akşam yatmadan önce evi toparlarım ama bazen yine oyuncaklar falan kalmış oluyor yine sabah kalkınca ilk işim onları toplamak oluyor kızım uyanır kahvaltı hazırlarım tabii yine başlar bütün evi dağıtmaya:) mesela şuan uyanalı 2 saat oldu heryer heryerde ama bence ipin ucunu kaçırmamak lazım o zaman iş insanın gözünde büyüyor benim eşim hem dağınık hem rahat tiplerden amann bırak diyor çocuklu ev burası dağınık olacak tabi diyor çıkın dışarı gezin evi toplayacağına der demesine ama kirli çorabını alıp sepete atmaz, evide komşu kızı toplamayacak herhalde işler yine bana kalacak o yüzden onu dinlemiyorum dinlesem eve benzin dök çak kibriti moduna gelir
Resim atsana

Ben kendim üye oldum 17 tl ve çok uzun ömürlü suanda ersağın bütün ürünlerini kullamıyorum netten üye ol alış fiyatına alırsın özellikle genel temizlik var evi siliyorsun sanki çiçek bahçesindesin bonyo wc de çok iyi tavsiye ederim
Benimde arkadaşım satıyor çok memnun eşime söyledim alayım diye satacak başka enayi bulsun dediboyle şeylere para vermezmiş pahali diye istemiyo

Suan yok..ilerde kafayi yedirecegim bir sevgilim var..Allahim nasil duzenli nasil tertipli bir görsen.askeri personel oldugu icin mi boyle bilmiyorum.....benimle kafayi yiyecegini bilmiyor yazik:)))))
Gülü seven dikenine katlanır bizimkisi sevdi ama söyleniyor da soyleniyor

Aksam evi supurup yatarsaniz sabah ev temuz olur
ben 12 bile olsa evi supurup oyle uyurum.suan evi supurmedim sadece yataklari duzenledim
ortadaki asortmanlar oteberiyi katladim evimm mis
cocuklar mutfakta ogle yemegi yiyo ve dolayisiyla mutfak birazdan supurulucek,hemen tabak canak comlek ortadan kaldirilip,evin enzor bolumu olan mutfak toparlanacak yoksa ev darma duman
Gece komşular rahatsız olmuyo mu?

Benim eşim de yeltendi bir iki kez bu tarz laflara ama sonunda kendi yaptı her işi.Sadece inadımdan.Kendisine kalsa hizmetçi gibi her şeyi yapmalıydım ne kadar anlayışlı olsa da o da bir erkek sonuçta,genlerinde öküzlük var afedersin.
Yemezlerrr,yemeyin siz de.Ball gibi her işi de yapar,ben de yaparım ama ona o gün yapmak zorundasın demiyorsan o da bana diyemez.Canı istiyorsa der ama yapmam daha önce yapmadığım gibi.Bahanem yok sebebim var.CANIM NE ZAMAN NE YAPMAK İSTİYORSA ONU YAPARIM.
Helal olsun diyorum çalışıyo musun?

Ev sahibim manyak temuzlik hastasidir ve alt katimda oturur☺
dolayisiyla evini temizliyor olmamdan hic bir sikayeti olmadi suana kadar
birtek pazar sabahi gurultu olmamasina ozen gostermemi ister
bide herzaman degil tabi
misafir geldiginde ister istemez gec saate kalir
Saat 10gibi diger katlarda epey seslidir

Ev sahibim manyak temuzlik hastasidir ve alt katimda oturur☺
dolayisiyla evini temizliyor olmamdan hic bir sikayeti olmadi suana kadar
birtek pazar sabahi gurultu olmamasina ozen gostermemi ister
bide herzaman degil tabi
misafir geldiginde ister istemez gec saate kalir
Saat 10gibi diger katlarda epey seslidir
Sizde onların gürültülerini çekiyosunuz malesef ben sesten nefret ederim hele akşam daha çok ses duyuluyor zor yani ama herkes memnunsa halinden bişey diyemem tabi:KK76::KK53:

3 yildir evliyim hic daginiklik sikayetim olmadi.yani 2 kisinin daginikligi ne olabilir ki cocuk yoksa eger.yemekten sonra hemen sofra topla.aldigini yerine koy..camasirlari kuruyunca topla otur miss gibi

Back
X