"eger 400 mv. alabilecek, ansyasayi degistirebilecek bir parti olsaydi durum cok farkli olurdu" ne demek.Kafanıza saksı düşse 400 milletvekili alamadıgim için mi dedi hanim ablam ? Him anladim..
Hemen sileyim de komik durumdan kurtulayim (!)
Başımızdakilerle çok zor artık oğlu olan herkeze çocuklarınızı askere göndermeyin diyorum allah ana baba lara sabır versin davullarla gidiyolar sözde vatani göreve bu nasıl görev ölüme gidiyolar bizim mavi berelilerimiz varmış neden onlar çıkmıyo bu şerefsizlerin karşısına anlamıyorum bukadar iyi eğitiliyolar niye oturdukları yerden para almak içinmi yazık doğmamış yetimlere evlatlara tazecik gelinlere yuva hayali kuranlara ve en çok snne ve babalara hepimizin başı saolsun ve yeter artık bu kan dursunAblam hem patlama olmuş,hemde çatışma bu sayı doğru olabilir
Umarım fazla değildir..
Allah yardımcıları olsun..
48 günde 81 şehit olmuş
Hergün yenisi ekleniyor,sayı artıyor..Ne zaman bitecek bu korku,bu olaylar..
sen once kendi demek istediğini yazmasını ogren. bak bakalim deminki mesajin bu anlama mi geliyorKafanıza saksı düşse 400 milletvekili alamadıgim için mi dedi hanim ablam ? Him anladim..
Hemen sileyim de komik durumdan kurtulayim (!)
En az 15 deniliyor suan icinHala sehit sayısıyla ilgili resmi bir acıklama yok mu?
En az 15 deniliyor suan icin
suan genellikle 15 üzerine haberler yazılıyor ınsallah daha fazla şehidimiz olmazBaska bir sosyal paylaşım sitesinde de 40 a yakın sehit oldugunu yazmışlar. İnsallah dogru degildir.. resmi acıklama yapan da yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?