Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Başımızdakilerle çok zor artık oğlu olan herkeze çocuklarınızı askere göndermeyin diyorum allah ana baba lara sabır versin davullarla gidiyolar sözde vatani göreve bu nasıl görev ölüme gidiyolar bizim mavi berelilerimiz varmış neden onlar çıkmıyo bu şerefsizlerin karşısına anlamıyorum bukadar iyi eğitiliyolar niye oturdukları yerden para almak içinmi yazık doğmamış yetimlere evlatlara tazecik gelinlere yuva hayali kuranlara ve en çok snne ve babalara hepimizin başı saolsun ve yeter artık bu kan dursun

Ağız dolusu konuşmak istiyorum. Öfkem, üzüntüm içime sığmıyor. Ailelerine Allah sabır versin ancak vatan sağolsun demek istemiyorum artık. Nereye kadar devam edecek bu...
Yazıklar olsun o itleri meclise sokanlara, olayları bu raddeye getirmelerine izin verenlere. Biri çıkar sadece oy uğruna şehit çocugunu alır maça götürür, diğer zihniyetini sevdiğiminin sözde hümanist barışcıl insanlarıda barış diye ortalarda dolanırken şehit haberleri geldiğinde ortadan kaybolur. Ne berbat bir toplum, ülke olduk biz.

Bu memleketin evlatlarına yazık vallahi yazik billahi yazık

Bu devlete evladını emanet etmiş ana babalara, kardeşini emanet etmiş kardeşlere, kocalarını emanet etmiş eşlere ve vatan evlatlarının çocuklarına yazık vallahi yazık billahi yazık

BAstakiler derhal istifa etmeli ve ulke genelinde olaganustu hal ilan edilmeli.

Aksamdan beri nefesim kesildi aglamaktan. Gencecik cocuklar.

Ulkenin ustune coken bu kabus bitsin artık, yeter.

Rabbim ailelerine gani gani dayanma gucu versin..Cok acı gunler geciriyoruz ulkece.
Sebep olanlara da canak tutanlara da soylenecek cok sey var ama zamanı degil.

Ben ailemle mutlu mesut bir pazar gunu gecirmekte idim, sonra Türkiye-Hollanda maç sonucuna sevindik filan saat 15 sıralarında vatan evlatları can vermiş hem de kalleşçe saldırılar yüzünden

Bize ne oldu ya biz Türk milletine noldu
Ben nasıl ailemle mutlu bir pazar günü geçirebiliyorum
Biz nasıl bu hale geldik?
Biz nasıl bu kadar duyarsızlaştık?
Haberleri açmaya, gazete okumaya korkar olduk?
Ülkenin belli kısmından bi haber yaşar olduk?
Tepkimizi sadece sosyal medya üzerinden koyan bir millet olduk?

Biri çıkıp şunu da açıklasa keşke :
Olayın ardından jetlerimiz havalanıp belirlenen 10 hedefi imha ettiler.
İyi güzel de bu hedefleri vurmak için 15 veya fazlası "can" diyemi hesaplıyorlar atış noktalarını ?
Buna anlam veremiyorum inanın...

Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!
3-5 kelle!
Ölen uzman çavuşlar için! ( kabak bile 3-5 ayda yetişiyor)
3- 5 Mehmet,Mehmetcik öldü diye meclis mi toplayacağız!
Bunları söyleyenleri savunanlar ,bunlara alkış tutan,toz kondurmayan,laf söyletmeyenler
Dönüp vatan sağolsun diyor, ah vah ediyor,şehidim şehidim diyor ,analar ağlamasın diyor da karşıdan bakınca çok eğreti ve samimiyetsiz duruyor.

Yer yok sanki dünyada mahsumlar ölüyor analar bin kez ölüyor suriye yi de karıştırdı birçok mahsum insanın kanına girdi pkk kendi besledi olacağı bu bizi de iç savaşa surukluyorlar yazık şehitlerin yaşanmamış hayatlarına vataniimizin taze çiçekleri

Oturdum resmi acıklama bekliyorum
Kendimi uykusuz bırakarak vicdanımı mı rahatlatmaya çalışıyorum?

Allah bize sadece savaşta eziyet gören ortadoğu müslümanlarının hesabını soracak sanıyoruz

Allah bize askerimizin, polisimizin kanının hesabını da sormaz mı?

Nasıl hesap vereceğiz?

Mutlu mesut pazar günlerimizi geçirirken, mutlu mesut düğünlerimizi yaparken, yaz tatillerimizi yaparken, futbol, basketbol maçlarımızı izlerken iyice duyarsızlaştığımız askerimiz, polisimiz için nasıl hesap vereceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…