Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

1 şehit ile 15 şehit arasında ne fark var? Hiç bir fark olmamalı.
Sosyal medyada 40 ı aşkın şehit olduğu söyleniyor. Gerçek sayıyı gizleyeceklerdir.
İç savaş iç savaş dedik, çıkarıldı iç savaş.

Allahım daha fazla şehit vermeyelim nolur

Elbette fark yok demek istediğim odur ki niçin bekleniyor madem bilinen hedefler gidin imha edin değilmi...

Söylenecek hiç bir söz bulamıyorum 8 hazirandan sonra yaşadıklarımızı aklım almıyor. Siyasiler seçim hevesiyle hala 400 vekil verilseydi bunlar olmayacaktı diye açıklama yapılıyor. yüzsüzlüğün utanmazlığın bu kadarı fazla....
bir tarafta koltuk kavgası bir tarafta can nasıl bir millet olduk ne zaman bu kadar duyarsız olduk ne zaman vicdanımızı kaybettik yazık bize...

Aynen sosyal medyada 40 sehit oldugu aralarında albay, yüzbası, binbasının oldugu yazıyor. Zaten gerçek sehit sayımızı gizleyeceklerdir.

Her zamanki gibi ateş düştüğü yeri yakacak. Canı yanan asla unutmayacak. Ve diğerleri unutup gidecek. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Çocuklar babasız kalmasın boynunu bükmesin.

İnsallah insallah..

Aynen kimse bi acıklama yapmıyor tek söyledikleri "10 hedef imha edildi. Şehit ve yaralılar var."
Evet sadece böyle diyorlar 1 şehidimiz için dünyayı başlarına yıkmak gerekirken şimdi az olsun diye dua ediyoruz Allah korusun da çok fazla değildir umarım

Hep aynı. Hep. Çok sayıda şehit olur, herkes yasa boğulur, güya herkes tepki(!) gösterir ama aslında hiçbir şey olmaz. Ne baştakiler istifa eder, ne bu olaylar biter. Ölenler öldüğüyle kalır, bugün şehitlere çok üzülen halk 3 gün sonra unutur. Bu aralarda da hep birer ikişer şehit haberi gelir ama nedense çok sayıda şehit olunca milletin umrunda oluyor sanki tabi o da göstermelik. Birçoğu göstermelik yani. Bizim milletimiz şehit haberlerine üzülmekten başka ne yapıyor sanki? 13 yıldır akıllandı mı? Hayır. Akıllanacak mı? Pek sanmıyorum aslında. AKP'den kurtulmaya çalışırken HDP'yi aldın meclise, al sana iki ucu b.klu değnek. İkisi de kötü. PKK barış istiyormuş da, yok efendim onlar da çok üzülüyormuş bilmem ne. Gerçekten buna inanan var mı? Ben her seferinde o sandığa gittiğimde yapılan bütün yanlışları, olumsuzlukları, haksızlıkları, hepsini düşünerek oy veriyorum ama aynı tas aynı hamam yani. Üzülüyoruz ama bireysel olarak üzülmenin faydası olmuyor tabi, değiştirmek için bişeyler yapmak lazım ama o da olmuyor bu ülkede, pisliğin birini temizlemek isterken ötekine batırıyorlar. Bu olaylar bitmez daha da artar demedi demeyin. Belki birileri anlar diye bekliyorum ama çok az kişi anlıyor ve o da bir işe yaramıyor maalesef.

Başbakanlıktaki güvenlik toplantısı sona ermiş.Açıklama Genel Kurmay"dan bekleniyor..

Fuat Avni Tayyip`in başkanlık için 500 kişiye kadar feda edilebilir dediğini de yazdı.Bugün de ölenler var,olacaktır da dedi zaten.

Başkanlığı zorlamak için milleti mecbur bırakmaya çalışyorlar. Tv de bakıyorum adam gayet rahat, yüzünde üzgün olduğuna dair en ufak bir emare yok tam tersi tehditkâr bir ifade hakim.

Umarsızca 400 mv alsaydı bunlar olmazdı diyor. Siz inanıyor musunuz tayyibin bugünkü saldırıdan önceden haberi olmadığına? Ben inanmıyorum.

Başkanlığı güzellikle alamayacağını anladı(lar). Başkanlık demek federasyon demek o da bölünmek demek. Kürdistanın tek yolu bu. Bu yolda 500 de verir 1500 de verir. Ne de olsa kendi canı değil.

O bir iki tanesi insan değil zaten, onu öldürenle 15 taneyi öldüren aynı değil zaten. 1,15,65... ne farkeder? Senin vatanının evladı gitmiş, bir iki tanesi ölünce önemli değil de 15 tanesi ölünce mi önemli oluyor, kimse kusura bakmasın ama ben de bunu bu milletin değişikliğine(!) bağlıyorum. Başka bir laf söylerdim de uygun olmaz şimdi. 15 şehit varken akıllarına geliyor herhalde PKK. Milletin şehit haberiyle ayağa kalkması garip zaten ki kalkmazlar da, ayağa kalkmaları için şehit mi olması lazım? Aslında hiçbir şey yapmalarına bile gerek yok, sandık başında herkes vicdanıyla karar oy verse bunlar olmaz. (burada o 400 tane çıkarsaydınız böyle olmazdı olayını kastetmiyorum tabi) Bu ülkede herkes şerefli olsa terör çoktan biterdi.

Bilinçli değil biliyorum arkadaşım ama şu kürdistanın baş harfini küçültebilirmisin şu an buna bile tahammülüm yok inan ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…