Biri çıkıp şunu da açıklasa keşke :
Olayın ardından jetlerimiz havalanıp belirlenen 10 hedefi imha ettiler.
İyi güzel de bu hedefleri vurmak için 15 veya fazlası "can" diyemi hesaplıyorlar atış noktalarını ?
Buna anlam veremiyorum inanın...
Yazıklar olsun halimizeSayı bekler olduk
suan genellikle 15 üzerine haberler yazılıyor ınsallah daha fazla şehidimiz olmaz
Sayı bekler olduk
Elbette fark yok demek istediğim odur ki niçin bekleniyor madem bilinen hedefler gidin imha edin değilmi...1 şehit ile 15 şehit arasında ne fark var? Hiç bir fark olmamalı.
Sosyal medyada 40 ı aşkın şehit olduğu söyleniyor. Gerçek sayıyı gizleyeceklerdir.
İç savaş iç savaş dedik, çıkarıldı iç savaş.
Allahım daha fazla şehit vermeyelim nolur
1 şehit ile 15 şehit arasında ne fark var? Hiç bir fark olmamalı.
Sosyal medyada 40 ı aşkın şehit olduğu söyleniyor. Gerçek sayıyı gizleyeceklerdir.
İç savaş iç savaş dedik, çıkarıldı iç savaş.
Allahım daha fazla şehit vermeyelim nolur
Amaç da buydu zaten...Evet yazıklar olsun bize
Şehitlerimiz bize sadece "sayı" ifade eder olmuş artık
1, 2, 4, 15..
Ülkeyi toptan kapatıp gidelim, bizden olmaz artık.
Evet sadece böyle diyorlar 1 şehidimiz için dünyayı başlarına yıkmak gerekirken şimdi az olsun diye dua ediyoruz Allah korusun da çok fazla değildir umarımİnsallah insallah..
Aynen kimse bi acıklama yapmıyor tek söyledikleri "10 hedef imha edildi. Şehit ve yaralılar var."
Fuat Avni Tayyip`in başkanlık için 500 kişiye kadar feda edilebilir dediğini de yazdı.Bugün de ölenler var,olacaktır da dedi zaten.
O bir iki tanesi insan değil zaten, onu öldürenle 15 taneyi öldüren aynı değil zaten. 1,15,65... ne farkeder? Senin vatanının evladı gitmiş, bir iki tanesi ölünce önemli değil de 15 tanesi ölünce mi önemli oluyor, kimse kusura bakmasın ama ben de bunu bu milletin değişikliğine(!) bağlıyorum. Başka bir laf söylerdim de uygun olmaz şimdi. 15 şehit varken akıllarına geliyor herhalde PKK. Milletin şehit haberiyle ayağa kalkması garip zaten ki kalkmazlar da, ayağa kalkmaları için şehit mi olması lazım? Aslında hiçbir şey yapmalarına bile gerek yok, sandık başında herkes vicdanıyla karar oy verse bunlar olmaz. (burada o 400 tane çıkarsaydınız böyle olmazdı olayını kastetmiyorum tabi) Bu ülkede herkes şerefli olsa terör çoktan biterdi.Günder birer ikişer vatan evladı toprağa verilirken pek kimsenin sesi çıkmıyordu bir şeyler olması için bir tepki verilmesi için sayının en az 15 mi olması gerekiyor?
Türk milleti olarak ayağa kalkmamız için bir günde kaç evlat gömmemiz lazım?
Bilinçli değil biliyorum arkadaşım ama şu kürdistanın baş harfini küçültebilirmisin şu an buna bile tahammülüm yok inanBaşkanlığı zorlamak için milleti mecbur bırakmaya çalışyorlar. Tv de bakıyorum adam gayet rahat, yüzünde üzgün olduğuna dair en ufak bir emare yok tam tersi tehditkâr bir ifade hakim.
Umarsızca 400 mv alsaydı bunlar olmazdı diyor. Siz inanıyor musunuz tayyibin bugünkü saldırıdan önceden haberi olmadığına? Ben inanmıyorum.
Başkanlığı güzellikle alamayacağını anladı(lar). Başkanlık demek federasyon demek o da bölünmek demek. Kürdistanın tek yolu bu. Bu yolda 500 de verir 1500 de verir. Ne de olsa kendi canı değil.
Bilinçli değil biliyorum arkadaşım ama şu kürdistanın baş harfini küçültebilirmisin şu an buna bile tahammülüm yok inan((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?