Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

çürük çarık raporuyla , bedelli askerlıkle olmaz o iş..
Ya düzenli ordu kurulacak yada herkes EŞŞŞEEK gibi gidecek askere
Şehitlik mertebesine erişmek isteyen siyasilerimiz gitsin önce , ardından da "şehitler ölmez, vatan bölünmez" diyen şak şakçıları.
18 ine yeni girmiş bir kardeşim var , bunlar için mi göndercem askere. Çok beklerler.

Şuan haber izliyorum orda asker oğulları olan aileler bilgi almak için karakollara yığılmış ama bilgi verilmiyormus.

Çünkü kayıp rehin şehit askerler varmış kimlik araştırması yapılıyormuş

Tşk dan yeni haber geldi 16 asker şehit oldu diyor TSK bilmem ki doğruluk payı nedir.

Off off ya dogruysa?
Yeğeni çatışmada olan buradaki üye, bugün kızının aradığını söyledi. Özel harekat olan yigeni çatışmada olduğunu ve şehitlerin onlardan almaya çalıştıklarını söylemiş. Ölü sayısı çok fazla ve bu gerçekten doğru ne yazık ki. Bu yüzden kimse açıklama yapmıyor !

Offf
Simdi haberlerde dinliyorum genelkurmay baskanligi aciklama yapti 16 sehit 6 yarali diyor yalan o zAman?

Ne zaman terörü kınamaktan, lanetlemekten daha fazlasını yapacağız acaba?
Ne zaman Türk milleti olarak daha doğru bir tabirle bu toprakları vatanı bellemiş dini, dili
,ırkı hiç önemli değil bu ülkede huzur içinde yaşamak isteyenler silkinip bir araya gelip bu körolasıca böyle gelmiş böyle gidecek düzenini değiştirmek için güçlerimizi birleştireceğiz?
Ne zaman HALK olduğumuzun, devletin bizim için var olduğunun farkına varacağız? Ne zaman elimizin taşın altına koyup A partisine, B partisine, C partisine ve diğerlerine sesimizi yükseltip sizi biz görevlendirdik siz bizim huzur ve güvenliğimizden sorumlusunuz bu vatanın hali ne böyle diye sorup, hakkımızı arayacağız.
Biz ne zaman bu ülkede yaşayanlar olarak aslında en değerli şeyin İNSAN HAYATI olduğunun farkına varacağız.

TSK şimdi açıklama yaptı

Azönce eşim arkadaşıyla görüşmüş, Siirtte uzman çavuş kendisi.
Eşim durumlar ne haber geliyomu vs diye sormuş,
Gelen cevap ' Bi bölük kaybımız var desem yeridir ' demiş.

Allahım sen yardım et..

Öldürdünüz bide yetmedi... alıp kaçırmak nedir.? Bunlar insan olamaz. .. Allah belalarini versin. Ermeni p.cleri
Bu nasıl bir laftır , ne demek ermeni piçleri ? Bütün teröristler ermeni midir ?
Kürtlere , teröristlere sövemediniz de ermenilere mi sardınız ?
Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun azcık.

Ne denir bilmiyorum ama TSK inşallah bu bilgi doğrudur. Bir olsada aynı acı on olsa da fakat bundan önce gabar ddağında bir çatışma olmuştu 12 asker şehit denmişti oysa şehit sayısı çok daha fazla olduğu sonradan ortaya çıktı.

Genelkurmay 16 şehit 6 yaralı olduğunu açıklamış
Routers 31 şehit olduğunu belirtmiş.
Kürt haber sitelerin de ve dış basında ise korkutucu bir rakam zikrediliyor...
70!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…