TSK şimdi açıklama yaptı
Offf Allahım hala net sayı verilmiyor,oğlu,eşi,babası,kardeşi orada olanların hali nasıldır kimbilir. Allahım sen büyüksün. Sen sabır ver.
ırkcılık yapmayalım ya. kendı ıcımızde it gbı bırbırımızı yerken , birde başka milletleri katmayalım olmazmı..Öldürdünüz bide yetmedi... alıp kaçırmak nedir.? Bunlar insan olamaz. .. Allah belalarini versin. Ermeni p.cleri
Sen neden sorun ettin bunu ? Türkü karıştırma bizde kalles çıkmaz. ..İsim vereceksin bütün bir milleti itham etmeyeceksin.
Nereliyse nereli. Türk olsaydı türk piçleri diyebilecek miydin ?
neden inanasım gelmıyor bu sayıya.
bırıde bır bınıde bır artık.
ordakılerın anası , karısı cocugundan kıme ne ki ?
ver 400ü bitsin bu zülüm!!
Huysuz kovat: 42508456 .!.:neden inanasım gelmıyor bu sayıya.
canım acıyor , ciğerim acıyor. ben artık dile gelemıyorum!Acaba 400 versek biter mi bu zulüm yosa daha beterimi başımıza gelir emin olamıyorum.
bende ınanamıyrum. her felakette gızlenmedımı ?Aynen bende inanmadım yukarda yazdım. Gabar dağında çatışma olmuştu yıllar önce 12 şehit denmiş sonradan 35 olduğu ortaya çıkmıştı.bilemiyorum
arkadasım bende oyle anladıgım ıcın uyardım zaten. problem yok..Benim ağzımdan sinirle çıkmış bir söz. Anlayış olsa laf başka yerlere çarptırılmazdi.
sen med olma , 60 ta olmasın olur mu60 dan fazla sehit yoksa med degilim.
_MedceziR_ .!.:60 dan fazla sehit yoksa med degilim.
canım acıyor , ciğerim acıyor. ben artık dile gelemıyorum!
dün geceden beri , yüregim kanıyor. sayısında falan degılım. tak etmıs artık. dolmuşum..
bende ınanamıyrum. her felakette gızlenmedımı ?
soma , deprem vs..yeter artık ya yeter..
arkadasım bende oyle anladıgım ıcın uyardım zaten. problem yok..
sen med olma , 60 ta olmasın olur mu[/QUO
Yüreğimiz yanıyor, nasıl katlanabiliyoruz acabayazık cok yazık bir hiç uğruna canlar yitiyor.
Daha beteri gelebilir.Acaba 400 versek biter mi bu zulüm yosa daha beterimi başımıza gelir emin olamıyorum.
Sende haklısın. Biz ki sehide kelle demiş unutmuşuz,çiftçisine ananıda al git demiş boşvermişiz. Bunuda unuturuz,kimin umurunda ki. 400ü versek bitermi? Bence bitmez,yetmez dişinin kovuguna bir 13 sene daha.neden inanasım gelmıyor bu sayıya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?