Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

TSK şimdi açıklama yaptı
Offf Allahım hala net sayı verilmiyor,oğlu,eşi,babası,kardeşi orada olanların hali nasıldır kimbilir. Allahım sen büyüksün. Sen sabır ver.

neden inanasım gelmıyor bu sayıya.
bırıde bır bınıde bır artık.
ordakılerın anası , karısı cocugundan kıme ne ki ?
ver 400ü bitsin bu zülüm!!

Öldürdünüz bide yetmedi... alıp kaçırmak nedir.? Bunlar insan olamaz. .. Allah belalarini versin. Ermeni p.cleri
ırkcılık yapmayalım ya. kendı ıcımızde it gbı bırbırımızı yerken , birde başka milletleri katmayalım olmazmı..

Tsk aciklama yapmis 16 sehit 6 yarali deniyor.

Allah ailelerin yardimcisi olsun sehitlerin de mekani cennet olsun.

Benim cok guvendigim bir kaynak israrla 40 diyor. Kendisi asker ve doguda ama sehit sayisini dusuk gösterebilirler mi? Sanmıyorum

Acaba 400 versek biter mi bu zulüm yosa daha beterimi başımıza gelir emin olamıyorum.

arkadaslAR 14 asker falan degıl 31 sehıt var.
kendı basınıma guvenemedıgım için pkk uzantısı hpg haber sıtelerınden takıp edıyorum.
gerısı allaha kalmış yani.
koskoca turkıye devletı şehıtlerını bıle alamıyor pkkdan ateşkes dılenıyor. daha da söylenecek bişey yok.

Huysuz kovat: 42508456 .!.:

Aynen bende inanmadım yukarda yazdım. Gabar dağında çatışma olmuştu yıllar önce 12 şehit denmiş sonradan 35 olduğu ortaya çıkmıştı.bilemiyorum

Acaba 400 versek biter mi bu zulüm yosa daha beterimi başımıza gelir emin olamıyorum.
canım acıyor , ciğerim acıyor. ben artık dile gelemıyorum!
dün geceden beri , yüregim kanıyor. sayısında falan degılım. tak etmıs artık. dolmuşum..
Aynen bende inanmadım yukarda yazdım. Gabar dağında çatışma olmuştu yıllar önce 12 şehit denmiş sonradan 35 olduğu ortaya çıkmıştı.bilemiyorum
bende ınanamıyrum. her felakette gızlenmedımı ?
soma , deprem vs..yeter artık ya yeter..
Benim ağzımdan sinirle çıkmış bir söz. Anlayış olsa laf başka yerlere çarptırılmazdi.
arkadasım bende oyle anladıgım ıcın uyardım zaten. problem yok..
60 dan fazla sehit yoksa med degilim.
sen med olma , 60 ta olmasın olur mu

Neden bu kadar beklendi sayi aciklanmak için? Gerçekten şehitlerimizin naaslari pkklilarin elinde miydi?

ortada tsk mı kaldı allah askına? verdıklerı sayıya kendılerı ınanıyorlar mı acaba
yazık gunah aıleler karakol köselerınde perışan olmuş küçücük bir haber alabılmek için.
çok mu zor bir telefon açıp bılgılendırmek.

Sende haklısın. Biz ki sehide kelle demiş unutmuşuz,çiftçisine ananıda al git demiş boşvermişiz. Bunuda unuturuz,kimin umurunda ki. 400ü versek bitermi? Bence bitmez,yetmez dişinin kovuguna bir 13 sene daha.

Haberleri izliyorum simdi 16 sehit diyor cok daha fazla eminim nasil yurek dayanir buna o sehitlerin anneleri ne haldedir dusundukce yuregim sizliyor biride bir binide bir ama sayi umarim cok fazla olmaz Allahim sen yardimcilari ol sabir ver o ailelere

Simdi denk geldim Pasamiz Osman Pamukoglu'nun 5 gun onceki bir programda konusmasina...Oralari avcunun ici gibi bilen hatta bir taburu kendisinin kurdugunu soyledi ve resmen bu aci saldiri geliyorum demis...Neden ama neden onlem alinmaz aklim almiyor benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…