Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Davutoğlu açıklama yapicakmis ne diyecek acaba neyi n kılığına uyduracak

Bu askerlerin ölümüne ne gibi kelimeler kullanıp neyin açıklaması utanmadan bu millete ne zirvaliyacak acaba

Habertürkte 16 şehit diye altyazı var. İnanmak istesemde gerçekçi gelmiyor.
Başbakan açıklama yapacakmış,Genelkurmay başkanıyla birlikte birazdan.

Verilen sehit sayisi hic inandirici gelmedi bana bence gercek sayiyi vermediler bu saate kadar niye soylenmedi ayrica ?

[Q="cantan3m, post: 42508489, member: 482919"]Sen neden sorun ettin bunu ? Türkü karıştırma bizde kalles çıkmaz. ..[/QUOTE]

Öyle bi çıkar ki o hain bu hainliğin milleti olmaz

15 mi
Ailelerine sabır versin.
Beklemek çok acı
Duymuşlardır Ablam acaba bizim yavrumuz var mı diye korkuyla bekliyorlardır
Gerçi hepsi bizim canımız
Beklemek o kadar acı ki şuan hicbir kelime hissettiklerimi ve dun aksamdan buyana yaşadıklarımı ifade edemez çünkü yok öyle bir kelime acı yi anlatacak ve başkalarına anlatmanın sağlayacak kelime yok yok iste cümle bile kuramam acimi anlatmak için içim yanıyor sizliyor elim Ayağım tutmuyor uyuyamiyorum bedenin de elektirik verilmiş gibi hissediyorum haber dinlemekten ayni şeyleri okuyup okuyup ağlamaktan yakinlarimi arayıp siz bir haber aldinizmi RAMAZAN dan demekten ne yaptığımı bilmez bir hal icerisindeyim yüreğim kuzumun sesini duyunca rahatlayacak şehit haberi duydukça aceba benim yavrumda varmı diye beklemek ben bunu nasil nasil yazarım hangi harfler yanyana gelip te bu acimi yürek yangınını anlatmami sağlar ki

Zırhlı araç kirpiyse 14 kişi taşıyor, 2 tane araç 28 asker demektir.
Bilemiyorum verilen sayı ne kadar doğru acaba..

Alt yazıda 16 şehit 6 asker yaralı diyor..

Allah tum Pkklilarin ve onlara destek verip bu kadar sehit olan askeri normal ve mesru gosterenlerin bin turlu belasini versinn !!!
Geberin hepiniz bitin artikkk..

Zırhlı araç kirpiyse 14 kişi taşıyor, 2 tane araç 28 asker demektir.
Bilemiyorum verilen sayı ne kadar doğru acaba..

Alt yazıda 16 şehit 6 asker yaralı diyor..
Bu kadar bekletmenin amacı ölümü gösterip sıtmaya razı etmek olmasın abla. Saatlerce bekledik net sayı verilsin diye,her kafadan ses çıktı,30lar,70ler yazıldı çizildi ,böylelikle tepki azalacak diye düşünüyorum. Konusmada dikkatimi ceken çatışma devam ediyor cümlesi beni şu an ürkütüyor,yarın çıkip şu kadar askerimiz şehit oldu diyebilirler gibi hissediyorum

Rabbim sağ sağlim kavuştursun askerinizi inşallah. Sizin ve tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün. Kaybı olanlara sabır,dayanma sabrı versin inşallah

Artık hepimiizn kafası karıştı,banada çok inandırıcı gelmiyor sanki bu rakamlar..

adam hala sosyal medya dıyor, hukumetımızden hesap sorma curretınde bulundular dıyor.
artık hıçbırsey demıyorum ya.

Konya şehit ailesi 7 çocuğum var bu evlatlar sizin demiş vatan hepimizin demiş evet doğruvatan hepimizin

7 cçocukta bu vatana can verir de ya sizin çocuklarınız oğullarınız nerde eyyy Davutoğlu hanı nerde bi milletvekilinin oğlu nerde bi bakanın oğlu

BBöyle cikipta oğlumu sehit veririm diyen açılı aileyi ornek vereceğine

Deki benim oğlum su bakanın oğlu da şehit deki

Bu garip konuşmama alkış yapalım yada takdir edelim

Basbakanimmm

Yas bile ilan edilmedi be ne diyorsunuz siz

Neeeee

Eyyyyy başbakan öyle çıkıp partinin aklamaya çalışıp şehit ailesine baş sağlı demeyle olmuyor

İyi haberlerini aldınız mı
Allah yardımcınız olsun..

Çocuğunuz mu orada? Allahım çok üzgünüm
Lütfen bizimle de paylaşın son durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…