- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
emin ol daniskası cıkar..Türkü karıştırma bizde kalles çıkmaz. ..
16 mıı bu bile çokkHabertürkte 16 şehit diye altyazı var. İnanmak istesemde gerçekçi gelmiyor.
Başbakan açıklama yapacakmış,Genelkurmay başkanıyla birlikte birazdan.
Çok canım haklısın, hiç olmamalıydı ama bu kadar beklemeye 16 inandırıcı gelmiyor16 mıı bu bile çokk
Beklemek o kadar acı ki şuan hicbir kelime hissettiklerimi ve dun aksamdan buyana yaşadıklarımı ifade edemez çünkü yok öyle bir kelime acı yi anlatacak ve başkalarına anlatmanın sağlayacak kelime yok yok iste cümle bile kuramam acimi anlatmak için içim yanıyor sizliyor elim Ayağım tutmuyor uyuyamiyorum bedenin de elektirik verilmiş gibi hissediyorum haber dinlemekten ayni şeyleri okuyup okuyup ağlamaktan yakinlarimi arayıp siz bir haber aldinizmi RAMAZAN dan demekten ne yaptığımı bilmez bir hal icerisindeyim yüreğim kuzumun sesini duyunca rahatlayacak şehit haberi duydukça aceba benim yavrumda varmı diye beklemek ben bunu nasil nasil yazarım hangi harfler yanyana gelip te bu acimi yürek yangınını anlatmami sağlar ki15 mi
Ailelerine sabır versin.
Beklemek çok acı
Duymuşlardır Ablam acaba bizim yavrumuz var mı diye korkuyla bekliyorlardır
Gerçi hepsi bizim canımız
Bu kadar bekletmenin amacı ölümü gösterip sıtmaya razı etmek olmasın abla. Saatlerce bekledik net sayı verilsin diye,her kafadan ses çıktı,30lar,70ler yazıldı çizildi ,böylelikle tepki azalacak diye düşünüyorum. Konusmada dikkatimi ceken çatışma devam ediyor cümlesi beni şu an ürkütüyor,yarın çıkip şu kadar askerimiz şehit oldu diyebilirler gibi hissediyorumZırhlı araç kirpiyse 14 kişi taşıyor, 2 tane araç 28 asker demektir.
Bilemiyorum verilen sayı ne kadar doğru acaba..
Alt yazıda 16 şehit 6 asker yaralı diyor..
Rabbim sağ sağlim kavuştursun askerinizi inşallah. Sizin ve tüm bekleyenlerin yüzünü güldürsün. Kaybı olanlara sabır,dayanma sabrı versin inşallahBeklemek o kadar acı ki şuan hicbir kelime hissettiklerimi ve dun aksamdan buyana yaşadıklarımı ifade edemez çünkü yok öyle bir kelime acı yi anlatacak ve başkalarına anlatmanın sağlayacak kelime yok yok iste cümle bile kuramam acimi anlatmak için içim yanıyor sizliyor elim Ayağım tutmuyor uyuyamiyorum bedenin de elektirik verilmiş gibi hissediyorum haber dinlemekten ayni şeyleri okuyup okuyup ağlamaktan yakinlarimi arayıp siz bir haber aldinizmi RAMAZAN dan demekten ne yaptığımı bilmez bir hal icerisindeyim yüreğim kuzumun sesini duyunca rahatlayacak şehit haberi duydukça aceba benim yavrumda varmı diye beklemek ben bunu nasil nasil yazarım hangi harfler yanyana gelip te bu acimi yürek yangınını anlatmami sağlar ki
Bu kadar bekletmenin amacı ölümü gösterip sıtmaya razı etmek olmasın abla. Saatlerce bekledik net sayı verilsin diye,her kafadan ses çıktı,30lar,70ler yazıldı çizildi ,böylelikle tepki azalacak diye düşünüyorum. Konusmada dikkatimi ceken çatışma devam ediyor cümlesi beni şu an ürkütüyor,yarın çıkip şu kadar askerimiz şehit oldu diyebilirler gibi hissediyorum
İyi haberlerini aldınız mıBeklemek o kadar acı ki şuan hicbir kelime hissettiklerimi ve dun aksamdan buyana yaşadıklarımı ifade edemez çünkü yok öyle bir kelime acı yi anlatacak ve başkalarına anlatmanın sağlayacak kelime yok yok iste cümle bile kuramam acimi anlatmak için içim yanıyor sizliyor elim Ayağım tutmuyor uyuyamiyorum bedenin de elektirik verilmiş gibi hissediyorum haber dinlemekten ayni şeyleri okuyup okuyup ağlamaktan yakinlarimi arayıp siz bir haber aldinizmi RAMAZAN dan demekten ne yaptığımı bilmez bir hal icerisindeyim yüreğim kuzumun sesini duyunca rahatlayacak şehit haberi duydukça aceba benim yavrumda varmı diye beklemek ben bunu nasil nasil yazarım hangi harfler yanyana gelip te bu acimi yürek yangınını anlatmami sağlar ki
Beklemek o kadar acı ki şuan hicbir kelime hissettiklerimi ve dun aksamdan buyana yaşadıklarımı ifade edemez çünkü yok öyle bir kelime acı yi anlatacak ve başkalarına anlatmanın sağlayacak kelime yok yok iste cümle bile kuramam acimi anlatmak için içim yanıyor sizliyor elim Ayağım tutmuyor uyuyamiyorum bedenin de elektirik verilmiş gibi hissediyorum haber dinlemekten ayni şeyleri okuyup okuyup ağlamaktan yakinlarimi arayıp siz bir haber aldinizmi RAMAZAN dan demekten ne yaptığımı bilmez bir hal icerisindeyim yüreğim kuzumun sesini duyunca rahatlayacak şehit haberi duydukça aceba benim yavrumda varmı diye beklemek ben bunu nasil nasil yazarım hangi harfler yanyana gelip te bu acimi yürek yangınını anlatmami sağlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?