- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Beklemek o kadar acı ki şuan hicbir kelime hissettiklerimi ve dun aksamdan buyana yaşadıklarımı ifade edemez çünkü yok öyle bir kelime acı yi anlatacak ve başkalarına anlatmanın sağlayacak kelime yok yok iste cümle bile kuramam acimi anlatmak için içim yanıyor sizliyor elim Ayağım tutmuyor uyuyamiyorum bedenin de elektirik verilmiş gibi hissediyorum haber dinlemekten ayni şeyleri okuyup okuyup ağlamaktan yakinlarimi arayıp siz bir haber aldinizmi RAMAZAN dan demekten ne yaptığımı bilmez bir hal icerisindeyim yüreğim kuzumun sesini duyunca rahatlayacak şehit haberi duydukça aceba benim yavrumda varmı diye beklemek ben bunu nasil nasil yazarım hangi harfler yanyana gelip te bu acimi yürek yangınını anlatmami sağlar ki
2 Eylül 2015Varsa yaz,olmadı 3 gün sonra umurunda olursa yaz,tutan yok nasılsa, bekleriz
i2 Eylül 2015
Burhan Gatfar: 2 çocuk babasıydı, eşi gibi kendisi de polisti. Babasının tek oğluydu, 2 kız kardeşinin biricik abisiydi.
3 Eylül 2015
İbrahim Halil Aksoy: 2 çocuk babasıydı, 45 yaşındaydı.
Akif Hatunoğlu: 1 çocuk babasıydı.
Mehmet Hüseyin Balta: 2 çocuk babasıydı, 31 yaşındaydı.
Ahmet Akalın: 22 yaşındaydı, bekardı, sadece 1 yıldır polisti. Evlatlarını babasız bırakmak mı daha kötü yoksa hiç evlat sahibi olamadan, o duyguyu tadamadan ölüp gitmek mi bilmem.
4 Eylül 2015
Murat Savaş Kale: 30 yaşındaydı. 1 ay önce almıştı evladını kucağına.
Lokman Bayar: 30 Haziran'da tezkeresini alarak askerden dönmüştü. 4 Eylül'de Şırnak'ta da bir uzman çavuşun bindiği araca ateş açıldı. Saldırıda sürücü Lokman Bayar hayatını kaybetti. Bi eşi, çocuğu var mıydı bilmem. Haber kaynakları "Atatürk Mahallesi muhtarı Kadri Bayar’ın kardeşi" sıfatını uygun bulmuşlar.
Alın size 3 gün.
Alın size 7 babasız çocuk. 7 tane hayattan koparılmış adam. 5 gözü yaşlı eş. Onlarca gözü yaşlı anne, baba, kardeş, abla, abi.
Daha Dağlıca'da yitip gidenlere gelemedik bakın.
Ben unutmuyorum hanımefendi, benim gibi düşünen hiçkimse umursamayı bırakmıyo emin olun. Aradan ister 3 gün geçsin ister 3 yıl ister 30 yıl.
Ha isimler siliniyo bi süre sonra akıldan her gün üstüne bi yenisi eklenince. Bu 16 isim sayılırken benim yazdığım isimler unutulacak mesela. Ama acısı unutulmuyor, sorumlusu unutulmuyor. Silah kim, silahı elinde tutan kim, tetiği çek emrini veren kim unutulmuyor.
Kim unutuyor ama biliyor musunuz? Sizin yazdıklarınızı yazanlar, sizinle aynı düşünceleri paylaşanlar unutuyorlar. Daha dün akşam herkes bi haber alma, şehit sayısını öğrenme, olanları anlayabilme ümidiyle televizyon telefon başında beklerken onlar unuttular mesela. Hatırlayacak daha önemli bi şey var onlar için çünkü. Cumhurbaşkanlarını her hal ve şartta, sorgusuz sualsiz tam bi biatla korumak.
Şehitler için sıcak yataklarından çıkmazlardı ama sopalarla, tekbirlerle, "sandık sonucu umurumuzda değil onu başkan yapacağız" nidalarıyla gazete basmak için çıktılar, cumhurbaşkanlarını korumanın verdiği dayanılmaz rahatlıkla da mışıl mışıl uyudular. Kim neden öldü diye hiç sormadılar, kendilerine parmakla gösterilen hedeflere lanet yağdırdılar, yağmaladılar, rahatladılar.
çok güzel yazmışsınız unutmamak unutturmamak gerek ...2 Eylül 2015
Burhan Gatfar: 2 çocuk babasıydı, eşi gibi kendisi de polisti. Babasının tek oğluydu, 2 kız kardeşinin biricik abisiydi.
3 Eylül 2015
İbrahim Halil Aksoy: 2 çocuk babasıydı, 45 yaşındaydı.
Akif Hatunoğlu: 1 çocuk babasıydı.
Mehmet Hüseyin Balta: 2 çocuk babasıydı, 31 yaşındaydı.
Ahmet Akalın: 22 yaşındaydı, bekardı, sadece 1 yıldır polisti. Evlatlarını babasız bırakmak mı daha kötü yoksa hiç evlat sahibi olamadan, o duyguyu tadamadan ölüp gitmek mi bilmem.
4 Eylül 2015
Murat Savaş Kale: 30 yaşındaydı. 1 ay önce almıştı evladını kucağına.
Lokman Bayar: 30 Haziran'da tezkeresini alarak askerden dönmüştü. 4 Eylül'de Şırnak'ta da bir uzman çavuşun bindiği araca ateş açıldı. Saldırıda sürücü Lokman Bayar hayatını kaybetti. Bi eşi, çocuğu var mıydı bilmem. Haber kaynakları "Atatürk Mahallesi muhtarı Kadri Bayar’ın kardeşi" sıfatını uygun bulmuşlar.
Alın size 3 gün.
Alın size 7 babasız çocuk. 7 tane hayattan koparılmış adam. 5 gözü yaşlı eş. Onlarca gözü yaşlı anne, baba, kardeş, abla, abi.
Daha Dağlıca'da yitip gidenlere gelemedik bakın.
Ben unutmuyorum hanımefendi, benim gibi düşünen hiçkimse umursamayı bırakmıyo emin olun. Aradan ister 3 gün geçsin ister 3 yıl ister 30 yıl.
Ha isimler siliniyo bi süre sonra akıldan her gün üstüne bi yenisi eklenince. Bu 16 isim sayılırken benim yazdığım isimler unutulacak mesela. Ama acısı unutulmuyor, sorumlusu unutulmuyor. Silah kim, silahı elinde tutan kim, tetiği çek emrini veren kim unutulmuyor.
Kim unutuyor ama biliyor musunuz? Sizin yazdıklarınızı yazanlar, sizinle aynı düşünceleri paylaşanlar unutuyorlar. Daha dün akşam herkes bi haber alma, şehit sayısını öğrenme, olanları anlayabilme ümidiyle televizyon telefon başında beklerken onlar unuttular mesela. Hatırlayacak daha önemli bi şey var onlar için çünkü. Cumhurbaşkanlarını her hal ve şartta, sorgusuz sualsiz tam bi biatla korumak.
Şehitler için sıcak yataklarından çıkmazlardı ama sopalarla, tekbirlerle, "sandık sonucu umurumuzda değil onu başkan yapacağız" nidalarıyla gazete basmak için çıktılar, cumhurbaşkanlarını korumanın verdiği dayanılmaz rahatlıkla da mışıl mışıl uyudular. Kim neden öldü diye hiç sormadılar, kendilerine parmakla gösterilen hedeflere lanet yağdırdılar, yağmaladılar, rahatladılar.
savunduklarınız daha sehıdının cenazesını alabılmekten acız!!!
şu sahıpsizlik şu yalnızlık şu acizlikyaktı içimi.
https://twitter.com/evrenselgzt/status/640921038105223168
Allahım hepsini sana havale ediyorum.
Bende sizin oyunuzla milletvekili seçilen adamın sizin tabirinizle " dağdaki onun bunun çocuğunun" başı olan pislik hakkındaki tweetlerini görünce ısrarla söylüyorum" sizlerin samimiyetine de, vatan sevdasına da zerre kadar inanmıyorum." @grill .Eki Görüntüle 1626076 Eki Görüntüle 1626078 Eki Görüntüle 1626079 Eki Görüntüle 1626080 öncelikle burada hükümeti savunumuyorum, ülkemi savunumuyorum. -tekrar tekrar ısrarla yazıyorum- dağdaki onun bunun çocuklarını sevindireceğini bile bile benim oyumla TC Başkanı olan bir insana böyle hadsizce saldıranların vatansever olduğuna inanmıyorum.
sinan ogan gayet güzel konuşuyo şuan tarafsız bölgede terör konusunda adamı partiden attılar ama, rıza saka da erdoğanın eleştirilmesine takmış, he söylediğine haklısın paşam demeliyiz herhalde
Ben bunun nedenini merak ediyorum.Belirli bir sebebi mi var devlet yetkililerinin gidip almamasinin? Oyle olmasini umuyorum cunku bu utanc verici bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?