Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

savunduklarınız daha sehıdının cenazesını alabılmekten acız!!!
şu sahıpsizlik şu yalnızlık şu acizlikyaktı içimi.

https://twitter.com/evrenselgzt/status/640921038105223168

HDP'li 200 kişilik bir grup bugün Yüksekova'dan yola çıkarak Dağlıca bölgesine, PKK'lıların cesetlerini toplamaya gitti. Ancak heyetin, "PKK'nın elinde bulunan şehit cenazelerini almaya gittiği" yönünde çirkin bir kampanya başlatıldı. TSK'yı PKK karşısında savunmasız göstermeye çalışan bu propagandaya medya organlarından alet olanlar da oldu.

Ayrıca sehit sayısı fazla deyip 37 hatta 70 gibi rakamlar bildiren kişi veya kişilerden eğer sehit Tsk nın verdiği sayıdan fazla ise isimlerini ve sehirlerinide açıklamalarını rica ediyorum. Bazı medya organlarının pkk haber sitelerini kaynak gösterip haber paylasmalarinida kınıyor ve lanetliyorum....

hala nasıl her şey düzelecek her şeyi halledicez diyebiliyorlar anlamiyorum neden bu yasanmadan halledilmedi. ne olursa olsun halk olarak istediğimiz ortak bir şey var o da artık şehitlerimiz olsun istemiyorum savaş kan olsum istemiyoruz. bunu bu hükümet yapamiyorsa yapamadiysa bunca yıl halk da ona göre 1 kasımda cevabini verir. keske bunlar hiç yasanmasaydı ama ne yazık ki olanlar oldu Allah şehit ailelerine sabır ve güç versin.

Nasıl bu kadar eminsin? Orada mıydın?

Sosyal medya da fotograflar var.
Buraya yüjleyemiyorum ama biraz takip edersen fotoshop! Olmadığını anlarsınız.
Keşke gerçek olmasa...

güzel söyluyorsun da tsk bu akşama kadar açıklama yapmadı onu da biliyorsun dimi?
insanlar oturup öylece beklemedikleri için mi suçlu?

Sosyal medya da fotograflar var.
Buraya yüjleyemiyorum ama biraz takip edersen fotoshop! Olmadığını anlarsınız.
Keşke gerçek olmasa...

hayır bir de gerçek olmasa bile tsk nın hangi imajı zedelenmiş zedelenecel imaj mı bıraktılar?
varsa yoksa yalanlama lanet okuma. ama çok şükür kör değiliz okuyoruz izliyoruz

Nasıl bu kadar eminsin? Orada mıydın?
Yahu siz haklısınız tc devleti bi ise yaramıyor tsk zaten pkk dan aşağı devlet aciz 3 güne kalmaz kürdistan kurulur sizler ordasiniz sizler biliyorsunuz sizin dusuncenizdekiler birşey p aylassin poh pohlamaktan başka birşey yapmıyorsunuz, ortaya attiginizi curutecek birşey paylasildimi "oradamiydin"
Bende sana aynısını soruyorum sen oradamiydin nedir bu tc devletini tsk yi küçük düşürme cabaniz pes diyorum burada resmen devlete karşı hükümete karşı guruplasmis ve karalama çabasına girmissiniz haklı da olsa haksız da olsa suclayacaginiz taraf belli Allah dusundugunuzce muamele etsin size başka soylecek sözüm yok

ben bu eklediğim videoda askerden polisten ya da devletin herhangi bir resmi kurumundan kimse görmüyorum.
lütfen görürsen bana da söyle. umarım yerde yatan cansız şehidi de terörist ilan etmezsiniz olmayan imaj yuzunden.

Son düzenleme:

karadan girilemeyen yere , sisden dolayı gidilemiyen yere doğan haber ajansı girip çekmişler. madem çekebildin yardım etseydin pislikler belki yaralı vardı . neden çektin sadece soru işareti yoksa olay ordayken ordamıydın

ispatla. mümkün mü ya. herkesin elinte tel . askerlerin bile elinde tel var artık.
Emredersiniz komutanım!! Had nedir bilmez misiniz siz? Siz emrettiniz diye başka insanın başını yakamam.
Benimle hiiiiiiç muhatap olmayın.
Sinirim zıpladı ya!!!
Allah sizi ıslah etsin.

Ya çok şey yazdım da geri sildim böyle bir günde polemik bilmem ne diye kıldan tuyden nem kapanlar tarafından kiblenip banlanmak istemiyorum.
En vatansever sensin kardeşim, biz de tsk nın tc nin 2 ayda onlarca şehit vermesine ragmen yine de mukemmel kalan imajını yerle bir etmeye calışan manyaklarız.
O sonunda ettiğin de beddua ise de dua ise de sana misliyle iade ediyorum.

dogan haber ajansı değil diha yani dicle haber ajansı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…