- 28 Haziran 2015
- 294
- 363
- 23
savunduklarınız daha sehıdının cenazesını alabılmekten acız!!!
şu sahıpsizlik şu yalnızlık şu acizlikyaktı içimi.
https://twitter.com/evrenselgzt/status/640921038105223168
HDP'li 200 kişilik bir grup bugün Yüksekova'dan yola çıkarak Dağlıca bölgesine, PKK'lıların cesetlerini toplamaya gitti. Ancak heyetin, "PKK'nın elinde bulunan şehit cenazelerini almaya gittiği" yönünde çirkin bir kampanya başlatıldı. TSK'yı PKK karşısında savunmasız göstermeye çalışan bu propagandaya medya organlarından alet olanlar da oldu.
Sosyal medya da fotograflar var.HDP'li 200 kişilik bir grup bugün Yüksekova'dan yola çıkarak Dağlıca bölgesine, PKK'lıların cesetlerini toplamaya gitti. Ancak heyetin, "PKK'nın elinde bulunan şehit cenazelerini almaya gittiği" yönünde çirkin bir kampanya başlatıldı. TSK'yı PKK karşısında savunmasız göstermeye çalışan bu propagandaya medya organlarından alet olanlar da oldu.
Ayrıca sehit sayısı fazla deyip 37 hatta 70 gibi rakamlar bildiren kişi veya kişilerden eğer sehit Tsk nın verdiği sayıdan fazla ise isimlerini ve sehirlerinide açıklamalarını rica ediyorum. Bazı medya organlarının pkk haber sitelerini kaynak gösterip haber paylasmalarinida kınıyor ve lanetliyorum....
Sosyal medya da fotograflar var.
Buraya yüjleyemiyorum ama biraz takip edersen fotoshop! Olmadığını anlarsınız.
Keşke gerçek olmasa...
Değildir ya gerçek mi olur anladın sen onu
gerçek değildir değil mi
Yahu siz haklısınız tc devleti bi ise yaramıyor tsk zaten pkk dan aşağı devlet aciz 3 güne kalmaz kürdistan kurulur sizler ordasiniz sizler biliyorsunuz sizin dusuncenizdekiler birşey p aylassin poh pohlamaktan başka birşey yapmıyorsunuz, ortaya attiginizi curutecek birşey paylasildimi "oradamiydin"Nasıl bu kadar eminsin? Orada mıydın?
HDP'li 200 kişilik bir grup bugün Yüksekova'dan yola çıkarak Dağlıca bölgesine, PKK'lıların cesetlerini toplamaya gitti. Ancak heyetin, "PKK'nın elinde bulunan şehit cenazelerini almaya gittiği" yönünde çirkin bir kampanya başlatıldı. TSK'yı PKK karşısında savunmasız göstermeye çalışan bu propagandaya medya organlarından alet olanlar da oldu.
bence de gerçek değildir.bu kadar da olamaz,olmamalıDeğildir ya gerçek mi olur anladın sen onu
ben bu eklediğim videoda askerden polisten ya da devletin herhangi bir resmi kurumundan kimse görmüyorum.
lütfen görürsen bana da söyle. umarım yerde yatan cansız şehidi de terörist ilan etmezsiniz olmayan imaj yuzunden.
Maalesef şehit sayısı 40tan fazla.
Emredersiniz komutanım!! Had nedir bilmez misiniz siz? Siz emrettiniz diye başka insanın başını yakamam.ispatla. mümkün mü ya. herkesin elinte tel . askerlerin bile elinde tel var artık.
Emredersiniz komutanım!! Had nedir bilmez misiniz siz? Siz emrettiniz diye başka insanın başını yakamam.
Benimle hiiiiiiç muhatap olmayın.
Sinirim zıpladı ya!!!
Allah sizi ıslah etsin.
Yahu siz haklısınız tc devleti bi ise yaramıyor tsk zaten pkk dan aşağı devlet aciz 3 güne kalmaz kürdistan kurulur sizler ordasiniz sizler biliyorsunuz sizin dusuncenizdekiler birşey p aylassin poh pohlamaktan başka birşey yapmıyorsunuz, ortaya attiginizi curutecek birşey paylasildimi "oradamiydin"
Bende sana aynısını soruyorum sen oradamiydin nedir bu tc devletini tsk yi küçük düşürme cabaniz pes diyorum burada resmen devlete karşı hükümete karşı guruplasmis ve karalama çabasına girmissiniz haklı da olsa haksız da olsa suclayacaginiz taraf belli Allah dusundugunuzce muamele etsin size başka soylecek sözüm yok
karadan girilemeyen yere , sisden dolayı gidilemiyen yere doğan haber ajansı girip çekmişler. madem çekebildin yardım etseydin pislikler belki yaralı vardı . neden çektin sadece soru işareti yoksa olay ordayken ordamıydın
aman yarabbim. allah seni ıslah etsin. ne olduda çoştun. doğruları görmek mi çoşturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?