dogan haber ajansı değil diha yani dicle haber ajansı!
Ya çok şey yazdım da geri sildim böyle bir günde polemik bilmem ne diye kıldan tuyden nem kapanlar tarafından kiblenip banlanmak istemiyorum.
En vatansever sensin kardeşim, biz de tsk nın tc nin 2 ayda onlarca şehit vermesine ragmen yine de mukemmel kalan imajını yerle bir etmeye calışan manyaklarız.
O sonunda ettiğin de beddua ise de dua ise de sana misliyle iade ediyorum.
Onun kıyısından bunun köşesinden okuyup, kendi kafalarındakiyle birleştirip tepki vermiyorlar mı bir de! Ahh...
hiç birşey yapamıyorsa akışı takip edecek, twittera esat canan yazması bile yeterli ama olmaz bilgisizce saldıracaklar.
bir de şimdi doğana taktılar ya gitti gider böyle. artık her taşın altından doğanı çıkarırlar.
Ne demek istediniz?????Temel askerdeyken yeni başçavuş gelir ve tüm bölüğe söyle der:
- "Sakin benim adimi unutmayın, benim adım Arslan Oğlu Arslan...Eğer adımı unutursanız geldiğimde canınıza okurum" der ve gider.
Aradan haftalar geçer ve Başçavuş gelir herkese adını sorar ve hepsi bilir. Sıra Temel'e gelir. Temel:
- "Bi hayvan oğlu hayvandı ama haçan tam hatirlayamayrum"
Bende ne alaka olduğunu anlayamadım.Ne demek istediniz?????
Bu ne şimdi???????
Ben kuduruyorum şu an bir de onur üyesiymiş sözde, ne kadar onurlu bir davranış gerçekten.Bende ne alaka olduğunu anlayamadım.
Mantıklı bir açıklama yapılacak mı çok merak ediyorum. Haklısın sinirlenmekte ben de aynı durumdayım.Ben kuduruyorum şu an bir de onur üyesiymiş sözde, ne kadar onurlu bir davranış gerçekten.
Serap hanım ellerim titriyor şu an.
Elif abla neden yazdın arkadaşlara açıklama yapta bi. neye istinaden anlattınTemel askerdeyken yeni başçavuş gelir ve tüm bölüğe söyle der:
- "Sakin benim adimi unutmayın, benim adım Arslan Oğlu Arslan...Eğer adımı unutursanız geldiğimde canınıza okurum" der ve gider.
Aradan haftalar geçer ve Başçavuş gelir herkese adını sorar ve hepsi bilir. Sıra Temel'e gelir. Temel:
- "Bi hayvan oğlu hayvandı ama haçan tam hatirlayamayrum"
Ben de kibledim.KİBe basa basa bir hal oldum. Bunun nasıl mantıklı bir açıklaması olabilir ki?
Kimse yok galiba şu an sitede.
Kaçırdığımız ne olacak? Şehit ile ne ilgisi olabilir? Yaralılarla?Ben de kibledim.Nevreste beğenmiş Mesajı. Bizim kaçırdığımız bir şey mi var? Sen açıkla bari. Çünkü gerçekten inanmak istemiyorum.
Merakla bekliyorum kavuncuğum. Dur bakalım sakin olalım. Zor amaKaçırdığımız ne olacak? Şehit ile ne ilgisi olabilir? Yaralılarla?
Bu acı ile nasıl bağlantısı olabilir?
Gerginliği dağıtacak konu var, yapılmayacak konu var. Şehit var kaç tane, sen tut askere hayvan oğlu hayvan diyen fıkra yaz!Muhtemelen gergin ortamı biraz dağıtmak adına paylaştı,Elif abla bunu genelde yapar,kötü bir niyeti olmadığını ve tarafsız duruşunu herkes bilir.
Hakikaten zor, zaten mantıklı bir açıklama beklemiyorum. En fazla Duru hanımın dediği gibi gerginlik azalsın denebilir o da geçerli bir sebep değil şu an. Ben utandım.Merakla bekliyorum kavuncuğum. Dur bakalım sakin olalım. Zor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?