Hiç geçerli değil bence de. En son yapılacak şeydi. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama düşüncesizlik.Hakikaten zor, zaten mantıklı bir açıklama beklemiyorum. En fazla Duru hanımın dediği gibi gerginlik azalsın denebilir o da geçerli bir sebep değil şu an. Ben utandım.
Burda az önce ufak bir tartışma vardı.Elif abla bölüm editörü ve çok tatlı biridir.Ortamı yumuşatmak amaçlı paylaşmış.Ben onun uslübunu bildiğim için neden yaptığını anladım ve beğendim...Ben de kibledim.Nevreste beğenmiş Mesajı. Bizim kaçırdığımız bir şey mi var? Sen açıkla bari. Çünkü gerçekten inanmak istemiyorum.
Yav tamam ortam yumuşatmak istemiş falan ama kusura bakmayın hiç hoş olmayan bir yol bulmuş kendine.Burda az önce ufak bir tartışma vardı.Elif abla bölüm editörü ve çok tatlı biridir.Ortamı yumuşatmak amaçlı paylaşmış.Ben onun uslübunu bildiğim için neden yaptığını anladım ve beğendim...
Yoksa gelip'' Hanımlar sakin olun ''diye sert bir cümle kurulması tercih edilirdi.Onu bende pek anlayamadım verilen tepkiyi!!!
Valla bunun ne mazereti var ne izahı. Çocuk olsa yapmaz denilen şeyler vardır bu da onlardan birisi benim gözümde.Burda az önce ufak bir tartışma vardı.Elif abla bölüm editörü ve çok tatlı biridir.Ortamı yumuşatmak amaçlı paylaşmış.Ben onun uslübunu bildiğim için neden yaptığını anladım ve beğendim...
Yoksa gelip'' Hanımlar sakin olun ''diye sert bir cümle kurulması tercih edilirdi.Onu bende pek anlayamadım verilen tepkiyi!!!
OlmamışTemel askerdeyken yeni başçavuş gelir ve tüm bölüğe söyle der:
- "Sakin benim adimi unutmayın, benim adım Arslan Oğlu Arslan...Eğer adımı unutursanız geldiğimde canınıza okurum" der ve gider.
Aradan haftalar geçer ve Başçavuş gelir herkese adını sorar ve hepsi bilir. Sıra Temel'e gelir. Temel:
- "Bi hayvan oğlu hayvandı ama haçan tam hatirlayamayrum"
Off ablası neler YazmışŞEHİT ATEŞİ MUĞLA’YA DÜŞTÜ!
Eki Görüntüle 1626708
Dün (Pazar)Hakkari Dağlıca’daki hain saldırıda şehit düşen zırhlı araç şoförü Sözleşmeli Er Adnan Ergen’in şehit olduğu haberi Muğla’ya ateş düşürdü.
Şehit Ergen’in geçtiğimiz Ramazan Bayramında Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından bir arkadaşına, “Allah nasip ederse 5 ya da 9 Eylül gibi izne geliyorum” diyerek paylaşımda bulunduğu öğrenildi.
Dün akşamki saldırıda şehit düşen zırhlı araç şoförü Sözleşmeli Er Adnan Ergen’in Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Eşen Mahallesinde oturmaktaydı.
HABER: CAVİT YILDIRIM
http://www.pusula48.com/sehit-atesi-muglaya-dustu.html
Off ablası neler Yazmış
Off nevreste dağıldım yemin ederimKim bilir kaç aydır ailesini görmedi
Ailesine sabır versin
Biz bu durumdayız ailelerin durumunu düşünemiyorum.Off nevreste dağıldım yemin ederim
düşmanımın düşmanı her zaman dost olmuyor apranaxx,ayrıca sorduğun sorunun bendeki cevabını vermek istiyorum,dikkatini çekerim sen bile hükümet değil cumhurbaşkanlığı düşmanlığı var diyorsun,durduk yere kimsenin şahsına ait bir nefret olamaz,karşı taraf kendisinden nefret etirecek birşey yapmıştır ki bu kadar insanlar tepkili,en başta akp nin cumhurbaşkanı ismiyle anılması bile başlı başına büyük bir yanlış,ve son dönemde yaşananları görmemek bana göre ya cehaleti gösterir yada birilerinin rantını,başka bir açıklaması olamaz.Kızlar çok siyasetle ilgilenmem...ara ara girip bakıyorum buraya da...şehitlerimiz hepimizin acısı,sebep şu ya da bu analar ağlıyor mu?hepimiz anayız..her şehitin anasıyız...
Aklıma çok takılan bişey var...vakti olandan cevap almak isterim....forumda gördüğüm kadarıyla büyük bir çoğunlukla mevcut cumhurbaşkanı düşmanlığı var...şöyle dedi böyle yaptı tüüü rezil vs hakaretler havada uçuşuyor....diyelim ki sabah kalktık ne erdoğan var ne de tayfası...
Sonra ne olacak? Aynı kişiye düşmanlıkta ortak paydada buluşuyorsunuz eyvallah...düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla...kim kurtaracak bu ülkeyi? Kim getirecek intizamı? Şıp diye yapabileceğine inandığınız kim,kimler var?
Şehitlerimizin isimleri...
Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan / 1976 / Erzurum-Olur
Piyade Çavuş Tolga Artuğ / 1991 / Iğdır
Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere / 1993 / Manisa-Salihli
Piyade Er Adnan Ergen / 1990 / Muğla-Seydikemer
Piyade Er Uğur Yıldız / 1987 / Tokat-Erbaa
Piyade Er Resul Coşkun / 1992 / Konya Kadınhanı
Piyade Onbaşı Fatih Duru / 1988 / Çanakkale-Ezine
Piyade Er Cihan Aksarı / 1988 / Düzce
Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer / 1990 / Ardahan-Göle
Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu / 1987 / Konya-Ereğli
Piyade Er Muharrem Öksüz / 1995 / Konya-Karatay
Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen / 1990 / Mersin-Tarsus
Bakım Üstçavuş Okan Taşan / 1988 / Erzurum-Şenkaya
Bakım Uzman Çavuş Harun Saltalı / 1986 / Kahramanmaraş- Andırın
Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün / 1992 / Balıkesir-Karesi
Bakım Astsubay Mustafa Özdemir / 1992 / Bilecik-Bozüyük
gencliginin baharinda hepsi.
Allahim ne kadar aci.
bu it surulerinin de onlara destek olanlarin da Allah belasini versin. kudurarak gebersinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?