Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Hakikaten zor, zaten mantıklı bir açıklama beklemiyorum. En fazla Duru hanımın dediği gibi gerginlik azalsın denebilir o da geçerli bir sebep değil şu an. Ben utandım.
Hiç geçerli değil bence de. En son yapılacak şeydi. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama düşüncesizlik.

Ben de kibledim. Nevreste beğenmiş Mesajı. Bizim kaçırdığımız bir şey mi var? Sen açıkla bari. Çünkü gerçekten inanmak istemiyorum.
Burda az önce ufak bir tartışma vardı.Elif abla bölüm editörü ve çok tatlı biridir.Ortamı yumuşatmak amaçlı paylaşmış.Ben onun uslübunu bildiğim için neden yaptığını anladım ve beğendim...
Yoksa gelip'' Hanımlar sakin olun ''diye sert bir cümle kurulması tercih edilirdi.Onu bende pek anlayamadım verilen tepkiyi!!!

Yav tamam ortam yumuşatmak istemiş falan ama kusura bakmayın hiç hoş olmayan bir yol bulmuş kendine.

Neyse çok uzatmak istemiyorum. Herkesin düşüncesi kendine ama bugünlerde ekstra hassas olunması gerekir bence.

Kızlar çok siyasetle ilgilenmem...ara ara girip bakıyorum buraya da...şehitlerimiz hepimizin acısı,sebep şu ya da bu analar ağlıyor mu?hepimiz anayız..her şehitin anasıyız...
Aklıma çok takılan bişey var...vakti olandan cevap almak isterim....forumda gördüğüm kadarıyla büyük bir çoğunlukla mevcut cumhurbaşkanı düşmanlığı var...şöyle dedi böyle yaptı tüüü rezil vs hakaretler havada uçuşuyor....diyelim ki sabah kalktık ne erdoğan var ne de tayfası...
Sonra ne olacak? Aynı kişiye düşmanlıkta ortak paydada buluşuyorsunuz eyvallah...düşmanımın düşmanı dostumdur mantığıyla...kim kurtaracak bu ülkeyi? Kim getirecek intizamı? Şıp diye yapabileceğine inandığınız kim,kimler var?

Valla bunun ne mazereti var ne izahı. Çocuk olsa yapmaz denilen şeyler vardır bu da onlardan birisi benim gözümde.
Anlamadığınız benim verdiğim tepki değil, kendisinin yaptığı şey olmalı. Karışık olmuş cümleniz neyi anlamadığınızı anlayamadım ben.
İzahı yok bunun yaa, yok, yok.

Pek bir şey yazmasam da başlığı takip ediyorum, açıkçası bir anda karşımda fıkra görünce ben de gayet irrite oldum. Ortam yumuşatılacaksa bile bu fıkra yazarak olmaz yani.

Bence pek yerinde bir mesaj olmamş naçizane.

Olmamış yer ve zaman yanlış...sanmam ki 1 kişi çıksın buna gülümsesin...aksine gerginliği arttırmış...burası sanal alem...insana herşeyi düşündürür

ŞEHİT ATEŞİ MUĞLA’YA DÜŞTÜ!

Dün (Pazar)Hakkari Dağlıca’daki hain saldırıda şehit düşen zırhlı araç şoförü Sözleşmeli Er Adnan Ergen’in şehit olduğu haberi Muğla’ya ateş düşürdü.

Şehit Ergen’in geçtiğimiz Ramazan Bayramında Sosyal paylaşım sitesindeki hesabından bir arkadaşına, “Allah nasip ederse 5 ya da 9 Eylül gibi izne geliyorum” diyerek paylaşımda bulunduğu öğrenildi.

Dün akşamki saldırıda şehit düşen zırhlı araç şoförü Sözleşmeli Er Adnan Ergen’in Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Eşen Mahallesinde oturmaktaydı.

HABER: CAVİT YILDIRIM

http://www.pusula48.com/sehit-atesi-muglaya-dustu.html

Off ablası neler Yazmış

düşmanımın düşmanı her zaman dost olmuyor apranaxx,ayrıca sorduğun sorunun bendeki cevabını vermek istiyorum,dikkatini çekerim sen bile hükümet değil cumhurbaşkanlığı düşmanlığı var diyorsun,durduk yere kimsenin şahsına ait bir nefret olamaz,karşı taraf kendisinden nefret etirecek birşey yapmıştır ki bu kadar insanlar tepkili,en başta akp nin cumhurbaşkanı ismiyle anılması bile başlı başına büyük bir yanlış,ve son dönemde yaşananları görmemek bana göre ya cehaleti gösterir yada birilerinin rantını,başka bir açıklaması olamaz.

ne oldu da haziranda ki seçimden sonra bir anda terör yeniden hortladı;çünkü bakın bana oy vermediniz alın işte bensiz ne oluyor dedi reisleri,bu seçimde akp ye verin oyunuzu demek istiyor.

bu ülkenin 13 sene öncesine kadar kurtarılmaya ihtiyacı yoktu,13 senede bu hale geldi,ne yapalım peki madem ortalık bu kadar karışık düzeltsin diye bekleyelimmi,zaten bu ülkeyi bu hale getirenler kimler?chp gelsin,mhp gelsin başa ikiside kabulüm,emin ol bundan daha kötü olamaz ülke.herkesin ısıtıp ısıtıp ama o zaman görürüm ben sizi tüp kuyruğunda beklersiniz zırvalarını duyar gibiyim,bu ülkede hergün bir can verileceğine,en kötü kuyrukta beklerim daha iyi.

Şehitlerimizin isimleri...

Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan / 1976 / Erzurum-Olur

Piyade Çavuş Tolga Artuğ / 1991 / Iğdır

Muhabere Uzman Onbaşı Özgür Yatakdere / 1993 / Manisa-Salihli

Piyade Er Adnan Ergen / 1990 / Muğla-Seydikemer

Piyade Er Uğur Yıldız / 1987 / Tokat-Erbaa

Piyade Er Resul Coşkun / 1992 / Konya Kadınhanı

Piyade Onbaşı Fatih Duru / 1988 / Çanakkale-Ezine

Piyade Er Cihan Aksarı / 1988 / Düzce

Piyade Uzman Çavuş Tayfur Hançer / 1990 / Ardahan-Göle

Topçu Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu / 1987 / Konya-Ereğli

Piyade Er Muharrem Öksüz / 1995 / Konya-Karatay

Astsubay Kıdemli Çavuş Cemre Salih Gözen / 1990 / Mersin-Tarsus

Bakım Üstçavuş Okan Taşan / 1988 / Erzurum-Şenkaya

Bakım Uzman Çavuş Harun Saltalı / 1986 / Kahramanmaraş- Andırın

Bakım Astsubay Çavuş Deniz Göçkün / 1992 / Balıkesir-Karesi

Bakım Astsubay Mustafa Özdemir / 1992 / Bilecik-Bozüyük

off Nevreste ağlattın beni,zaten stresten midem deliniyor.ALLAHIM SABIR VERSİN

ben her zaman siyaset topiğine girer bakarım bazen kendimi tutamaz yazarım yazarken de bakmam kim krşı görüşte kiminle hem fikirim 5 dk sonra sorsanız söyleyemem
bu defa bakmaya çalışıyorum kim ne diyor hatırlamıyorum ama bakıyorum ağzım açık kalıyor bazı üyelere

bunlar giderse kim kurtaracak diyen bile var
dün bir arkadaşa gayet samimi bir şekilde bir şey sordum sırf merakımdan cevap vermedi sorumu yineliyorum biraz daha açarak;

karşımıza ilk çıktığında parmağındaki yüzüğü gösterip bundan başka bir şeyim yok diyip bu kadar mal varlığı edinen bir adam var keza ismi belgeleriyle birlikte bir sürü hileli hurdalı işe karışmış biri ve isim isim yandaşları ,buna rağmen nasıl bu kadar savunabiliyorsunuz ve sorgulamıyorsunuz aklım almıyor

komşu veya akraba size ait olan birşeyi sizin ona verdiğiniz yetkiye dayanarak satsa ve ya kiralasa parayı size vermese kan çıkar niçin cumhurbaşkanımız başbakanken devletin arazilerini fabrikalrını satıp hiç ederken sesiniz çıkmıyor normalmi görüyorsunuz bunları
daha okadar şey söylemek istiyorumki neyse

,

gencliginin baharinda hepsi.
Allahim ne kadar aci.
bu it surulerinin de onlara destek olanlarin da Allah belasini versin. kudurarak gebersinler.

gencliginin baharinda hepsi.
Allahim ne kadar aci.
bu it surulerinin de onlara destek olanlarin da Allah belasini versin. kudurarak gebersinler.

Rabbim ailelerine sabırlar versin...
Hepsi gencecik bir hiç ugruna pisi pisine gittiler. 1 yasında bir oğlum var düşüp canı yanacak diye üstüne titriyorum. Doğur, büyüt, gözünün içine bak sonra leş kargaları gelsin koparsın hayattan ailelerinden nasıl adalet bu aklım almıyor...

face de bir watsap fotoğraı var ,bir astsubayın mesajı 37 şehitten bahsediyor

ırak kanalları 156 şehitten bahsediyormuş kafayımı yedi bunlar
sosyl ağlara bakmıycam ya bu ne

Son düzenleme:
Valla dayanamıyorum daha yaa. Yazık değil mi ya, değer mi ya değer mi dünya kime kalacak insan gibi yaşamak varken. Sana da yeter bana da yeter.
Valla sinirimden saçımı başımı yolucam ya. Beni sardı da cehennem korkusu seni sarmadı mı nedir bu kibir ne hale getirdin güzel ülkemi doydun mu he doydun mu ?

Siteden çıktım belki yatışırım diye, hala yatışmadım.
Fıkra dengesizliği ile ilgili güncelleme bekliyorum, hatta Mune ablamızın adaletini bekliyorum.
İnsanlar yasta. İnanın inanmayın ben haberleri aldıkça ağlıyorum eşimden gizli. Amma tuvalete gittin diyor, ne yapayım kapıyı kapatabileceğim bir orası var.
Ama onurlu üye gelmiş fıkra paylaşmış, hayvan oğlu hayvan başçavuşlu fıkra. Vay be, kalbe bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…