Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

bazen burda da adalet ve denge adamına göre işliyor malesef

37+ şehit zaten, maalesef doğru.
Dilerim doğru değildir bu.
Bu hassas günde, böyle hassas bir konuda dalga geçebilecek, şaka yapabilecek birisi dilerim ki kayrılmaz.

şimdi yazdığım cümleden de bir sürü yorum çıkaranlar olacak
bazen bir üye konu açıyo allah allah edalarıyla cevaplar sertliğin ayarı yok
ama çok tutulan bir üye benzer konu açtığında yere göğe koyamama oluyor bazen yapacak bişey yok sanırım

Ben takipçisiyim durumun. Böyle yüreğime öyle bir battı ki...
Benim eşim asker, şu an asker eşi psikolojisindeyim. Ne kadar ağrıma gitti anlatamam.
Her kadının harcı değildir asker sevmek, polis sevmek. Çıktı mı dönmeme ihtimali olduğunu bilirsin. Bir kere açmasa telefonu neler neler geçer aklından, ama geçmez de; dillendirmemek adına.
Zoruma gitti. 1000 kere özür dilese, 1 kere bile tamam diyemem.

hassasiyetinizi anlıyorum çok talihsiz bir paylaşımdı..

Sabah erken kalkmam lazım, ama gidemiyorum Mune ablayı bekliyorum. En son sabah 4te girmiş, belki bugün de o civarda gelir. Of çeksem bi'.

Banliyken bütün sayfaları okudum bazi yazilanlardan bir kez daha utandim,tiksindim ve iyi ki banliyim diye düşündüm.zaten bankanacaktim yine.

Gitti 16 çocuk gitti,16 anne 16 baba!diyecek çok şey var yazacak çok şey var ama onları geri getirmeyecek.

Hala 400 milletvekili isteyen bir insan ve hala onu destekleyen insanlar olduğu sürece geleceğe ilişkin tüm umutlarımı yitirmiş bulunuyorum.ülkemizi mahvettiler Allah yanlarına bırakmasın.

Iki oğlum var canımı dişime takarak büyütüyorum onları ve ben artık vatan sağ olsun yerine evlatlarımiz sağ olsun diyorum!

Elif şaka mi bu?

Bu ne ya terbiyesizz lutfen atın bu uyeyi sinirden ellerim titriyor su an!!!

Evet cocuk olsa yapmaz. Az once bir video izledim. Kucuk bir cocuk yolda asılı bayrak goruyor. Gidip 3 kere opuyor. Ailesi iyi yetiştirmiş. Bazilari da ailesinden uygunsuz şaka? yapmayi öğrenmiş.

Onurlu uye pehh

Ortami yumuşatmak istediğini biliyorum ama hic olmamış bu. Bu konuya gelip fikra paylaşıp ortami yumusatabulecegini nasil düşündün?

Hepimiz insanız ve hata yapabiliriz haklı olabilirsiniz fakat bu kadar katı olmayın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…