- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
37+ şehit zaten, maalesef doğru.face de bir watsap fotoğraı var ,bir astsubayın mesajı 37 şehitten bahsediyor
ırak kanalları 156 şehitten bahsediyormuş kafayımı yedi bunlar
sosyl ağlara bakmıycam ya bu ne
Siteden çıktım belki yatışırım diye, hala yatışmadım.
Fıkra dengesizliği ile ilgili güncelleme bekliyorum, hatta @Mune ablamızın adaletini bekliyorum.
İnsanlar yasta. İnanın inanmayın ben haberleri aldıkça ağlıyorum eşimden gizli. Amma tuvalete gittin diyor, ne yapayım kapıyı kapatabileceğim bir orası var.
Ama onurlu üye gelmiş fıkra paylaşmış, hayvan oğlu hayvan başçavuşlu fıkra. Vay be, kalbe bak.
Dilerim doğru değildir bu.bazen burda da adalet ve denge adamına göre işliyor malesef
37+ şehit zaten, maalesef doğru.
Dilerim doğru değildir bu.
Bu hassas günde, böyle hassas bir konuda dalga geçebilecek, şaka yapabilecek birisi dilerim ki kayrılmaz.
Ben takipçisiyim durumun. Böyle yüreğime öyle bir battı ki...şimdi yazdığım cümleden de bir sürü yorum çıkaranlar olacak
bazen bir üye konu açıyo allah allah edalarıyla cevaplar sertliğin ayarı yok
ama çok tutulan bir üye benzer konu açtığında yere göğe koyamama oluyor bazen yapacak bişey yok sanırım
Ben takipçisiyim durumun. Böyle yüreğime öyle bir battı ki...
Benim eşim asker, şu an asker eşi psikolojisindeyim. Ne kadar ağrıma gitti anlatamam.
Her kadının harcı değildir asker sevmek, polis sevmek. Çıktı mı dönmeme ihtimali olduğunu bilirsin. Bir kere açmasa telefonu neler neler geçer aklından, ama geçmez de; dillendirmemek adına.
Zoruma gitti. 1000 kere özür dilese, 1 kere bile tamam diyemem.
Elif şaka mi bu?Temel askerdeyken yeni başçavuş gelir ve tüm bölüğe söyle der:
- "Sakin benim adimi unutmayın, benim adım Arslan Oğlu Arslan...Eğer adımı unutursanız geldiğimde canınıza okurum" der ve gider.
Aradan haftalar geçer ve Başçavuş gelir herkese adını sorar ve hepsi bilir. Sıra Temel'e gelir. Temel:
- "Bi hayvan oğlu hayvandı ama haçan tam hatirlayamayrum"
Hem de asrın şakası...Elif şaka mi bu?
Temel askerdeyken yeni başçavuş gelir ve tüm bölüğe söyle der:
- "Sakin benim adimi unutmayın, benim adım Arslan Oğlu Arslan...Eğer adımı unutursanız geldiğimde canınıza okurum" der ve gider.
Aradan haftalar geçer ve Başçavuş gelir herkese adını sorar ve hepsi bilir. Sıra Temel'e gelir. Temel:
Hayır amaç ne güldürmek mi ? Çirkinliğin alasi yani.Hem de asrın şakası...
Valla bunun ne mazereti var ne izahı. Çocuk olsa yapmaz denilen şeyler vardır bu da onlardan birisi benim gözümde.
Anlamadığınız benim verdiğim tepki değil, kendisinin yaptığı şey olmalı. Karışık olmuş cümleniz neyi anlamadığınızı anlayamadım ben.
İzahı yok bunun yaa, yok, yok.
Siteden çıktım belki yatışırım diye, hala yatışmadım.
Fıkra dengesizliği ile ilgili güncelleme bekliyorum, hatta @Mune ablamızın adaletini bekliyorum.
İnsanlar yasta. İnanın inanmayın ben haberleri aldıkça ağlıyorum eşimden gizli. Amma tuvalete gittin diyor, ne yapayım kapıyı kapatabileceğim bir orası var.
Ama onurlu üye gelmiş fıkra paylaşmış, hayvan oğlu hayvan başçavuşlu fıkra. Vay be, kalbe bak.
Ortami yumuşatmak istediğini biliyorum ama hic olmamış bu. Bu konuya gelip fikra paylaşıp ortami yumusatabulecegini nasil düşündün?Temel askerdeyken yeni başçavuş gelir ve tüm bölüğe söyle der:
Kesinlikle katılıyorum kötü amaçlı olduğunu zannetmiyorum.Ortami yumuşatmak istediğini biliyorum ama hic olmamış bu. Bu konuya gelip fikra paylaşıp ortami yumusatabulecegini nasil düşündün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?