- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Tanıdığınız, ne niyetle yaptığını bildiğiniz üye değil de 2 günlük hiç bilmediğiniz üye gelip böyle bir başlıkta, böyle bir gündemde fıkra paylaşıp gitse aynı tepkiyi verir miydiniz?Hepimiz insanız ve hata yapabiliriz haklı olabilirsiniz fakat bu kadar katı olmayın arkadaşlar.
Aynı tepkiyi verirdim çünkü hatasız kul olmaz bu bir,böyle uluorta rencide etmez özel mesajla yazısını silmesini veya düzeltmesini önerirdim çünkü kendisi editör .Tanıdığınız, ne niyetle yaptığını bildiğiniz üye değil de 2 günlük hiç bilmediğiniz üye gelip böyle bir başlıkta, böyle bir gündemde fıkra paylaşıp gitse aynı tepkiyi verir miydiniz?
Her şeyin yeri zamanı var. Ben tepkilerin büyümesinin nedeninin, elif'in tepkileri aldıktan sonra online olduğu halde cevap bile yazmamasına bağlıyorum açıkçası. Eğer ilk bir-iki tepki geldiğinde açıklama yapsaydı veya üyeleri yanıtlasaydı kimse üst üste yazmazdı diye düşünüyorum.
Ben arkadaşların çokta tepki verdiğini düşünmedim.Aynı tepkiyi verirdim çünkü hatasız kul olmaz bu bir,böyle uluorta rencide etmez özel mesajla yazısını silmesini veya düzeltmesini önerirdim çünkü kendisi editör .
Burada kinsenin eline koz geçmeye görsün vurun atın olmuş.
Biraz emeğe hatta yaşına saygı lütfen...
Elif bu ne bunun mutlaka bir açıklaması vardır...Temel askerdeyken yeni başçavuş gelir ve tüm bölüğe söyle der:
- "Sakin benim adimi unutmayın, benim adım Arslan Oğlu Arslan...Eğer adımı unutursanız geldiğimde canınıza okurum" der ve gider.
Aradan haftalar geçer ve Başçavuş gelir herkese adını sorar ve hepsi bilir. Sıra Temel'e gelir. Temel:
- "Bi hayvan oğlu hayvandı ama haçan tam hatirlayamayrum"
Benden alıntı yaptığınız için yazıyorum ve bundan sonra -şahsım adına- konuyu uzatmamak konusunda size katılıyorum.Aynı tepkiyi verirdim çünkü hatasız kul olmaz bu bir,böyle uluorta rencide etmez özel mesajla yazısını silmesini veya düzeltmesini önerirdim çünkü kendisi editör .
Burada kinsenin eline koz geçmeye görsün vurun atın olmuş.
Biraz emeğe hatta yaşına saygı lütfen...
Yine mi ya yeter artık yeter.Igdirda catisma varms sehitler ve yaralilar varms Rabbm sonumuzu hayr eyle askerlerimizi polisimizi koru aminn
10 polis sehit olms Allahm sn aklima mukayet olYine mi ya yeter artık yeter.
Gel de sinirlenme gel de delirme.
Şehirlere indiler içimizde dolaşıyorlar. Yazıklar olsun!
Ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz polisimizi askerimizi koruyamıyoruz. Keklik avlar gibi avlıyorlar gencecik insanları.
Kime isyan edeceğiz kimden yardım isteyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?