Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

canlarım benım aslanlarım bugun cennet gül kokuyor...
bugun cennet çok kalabalık...
bugun kainatın efendisi onlara kucak açtı karşılıyor.
göz yaşlarımı tutamıyorum...
Yarabbi sen bize merhamet et.sen şehitlerimizi cennetinle taçlandır.

Hepimiz insanız ve hata yapabiliriz haklı olabilirsiniz fakat bu kadar katı olmayın arkadaşlar.
Tanıdığınız, ne niyetle yaptığını bildiğiniz üye değil de 2 günlük hiç bilmediğiniz üye gelip böyle bir başlıkta, böyle bir gündemde fıkra paylaşıp gitse aynı tepkiyi verir miydiniz?

Her şeyin yeri zamanı var. Ben tepkilerin büyümesinin nedeninin, elif'in tepkileri aldıktan sonra online olduğu halde cevap bile yazmamasına bağlıyorum açıkçası. Eğer ilk bir-iki tepki geldiğinde açıklama yapsaydı veya üyeleri yanıtlasaydı kimse üst üste yazmazdı diye düşünüyorum.

Aynı tepkiyi verirdim çünkü hatasız kul olmaz bu bir,böyle uluorta rencide etmez özel mesajla yazısını silmesini veya düzeltmesini önerirdim çünkü kendisi editör .
Burada kinsenin eline koz geçmeye görsün vurun atın olmuş.
Biraz emeğe hatta yaşına saygı lütfen...

Bu konuda sorusu olan varsa özelden yazssın çünkü topik anlamını yitirmek üzre konuyu özünden saptırmayalım dağıtmayalım

Ben arkadaşların çokta tepki verdiğini düşünmedim.
Evet yanlışlık yapmış,eminim kendi de sonradan farkına varmıştır.
Ben onun yerinde olsam gelir bir özür diler,düşüncesizlik ettiğimi itiraf ederdim.
Sonra emeğe ve yaşa saygı beklerdim.

Elife gelene kadar ne patavatsiz yazilar yazan cikiyor kimin haddine atin uyeyi demek.Herkes once kendine baksin.Hata yapilabilir.

Hepsi daha cocuk benim gozumde hic yakismiyor hic her seferinde icim burkuluyor Allahim yakinlarina sabirlar versin Evlat acisi es acisi baba acisi cokkkk zorrr.

Elif bu ne bunun mutlaka bir açıklaması vardır...
Öyle umuyorum umarım benimde diğer üyeler gibi sorularım cevapsız kalmaz bak gel yap açıklamasını...
Bu günlerde paylaşılacak fıkramı fıkranın sırası mı şimdi....
Bu arada hayvan oğlu hayvan kim yani okudum okudum anlam veremedim cidden lütfen senden rica ediyorum....

Benden alıntı yaptığınız için yazıyorum ve bundan sonra -şahsım adına- konuyu uzatmamak konusunda size katılıyorum.

Benim için editör ile sıradan bir üyenin farkı yok. Yani editöre özelden yazayım, normal üyeye genelden yazarım gibi bir tutumum yok. Bu nedenle kendisi editör diye özelden yazma ihtiyacı duymadım.

Emeğe ve yaşa saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum, bilakis bu kadar insanın tepkisini görmezden geldiği için kaale alınmayıp saygısızlık yapılanın özellikle elif'in online olduğu süre içinde açıklama isteyen üyeler olduğunu düşünüyorum.

Emek ve yaş her zaman saygıyı hak eder ama böyle hassas bir konuda üyelerin kaale alınmaması da saygısızlıktır. Hata insana mahsus ise -ki öyle- hatayı kabul etmek de doğal olmalı, bunun yaşla bir ilgisi yok.

Dediğim gibi bana hitaben yazdığınız için cevaplama ihtiyacı hissettim, bundan sonra bu konuya devam etmeyeceğim.

Sinirlenmekte haklıymışız,bir açıklama dahi yapılmamış. Tekrar söylüyorum yapılan ortamı yumuşatmak için yapılmış olabilir ama büyük düşüncesizlik.

Igdir'da polis aracina saldiri olmus.
Sehir ve yaralilar varmis.
Nereye gidiyoruz boyle??

Igdirda catisma varms sehitler ve yaralilar varms Rabbm sonumuzu hayr eyle askerlerimizi polisimizi koru aminn

Bu Dünyada bütün insanlar için değerli olan 2 kavram vardır: Ailemiz ve inançlarımız. Bu inançlara ben diyeyim vatan sevgisi, siz deyin dini inançlar... Hiç farketmez.
Bu değerlere düşüncesizce laf edildiğinde saldırganlaşırız, gözümüz hiçbirşey görmez.
Böylesi acı günler yaşıyorken Türkiye, gencecik fidanlarımız toprağa giderken inançlarımız uğruna, vatan uğruna en yoğun duyguları yaşarken 'şaka' kaldıracak durumumuz yok hiç.
Kimse kusura bakmasın.
Hayvan oğlu hayvan derken de bu nasıl bir şaka anlayışı düşünmek dahi istemiyorum!

Igdirda catisma varms sehitler ve yaralilar varms Rabbm sonumuzu hayr eyle askerlerimizi polisimizi koru aminn
Yine mi ya yeter artık yeter.
Gel de sinirlenme gel de delirme.
Şehirlere indiler içimizde dolaşıyorlar. Yazıklar olsun!

Iğdır’da polis aracına saldırı
Eylül 8, 2015 |

Iğdır'da polis servis aracına bombalı saldırı düzenlendi.
Iğdır’ın Aralık ilçesinde polis servis aracına bombalı saldırı düzenlendi. Olayda şehit ve yaralılaların olduğu bildiriliyor. Habertürk’ün haberine göre en az 10 polis şehit oldu.

ACI HABER SABAH SAATLERİNDE GELDİ

Hain saldırı sabah saatlerinde Iğdır ile Aralık ilçesi arasındaki Hasanhan Köyü yakınındaki meydana geldi. PKK’lı teröristler önceden yola döşedikleri patlayıcıları polisleri taşıyan minibüs geçerken infilak ettirdi. Patlamayla birlikte savrulan minibüsteki polislerden şehit ve yaralananlar olduğu belirtildi. Bölgede çatışmanın sürdüğü öğrenildi. (DHA)

Geçen ay da yine polisleri taşıyan servis aracına PKK’lı teröristler silahlı saldırıda bulunmuş ve 1 polis yaralanmıştı.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/igdirda-polis-aracina-saldiri-930473/

Ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz polisimizi askerimizi koruyamıyoruz. Keklik avlar gibi avlıyorlar gencecik insanları.
Kime isyan edeceğiz kimden yardım isteyeceğiz.

Ya nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz polisimizi askerimizi koruyamıyoruz. Keklik avlar gibi avlıyorlar gencecik insanları.
Kime isyan edeceğiz kimden yardım isteyeceğiz.

Çözüm sürecinin etkisi bunlar işte,askeri sen o araziden çekersen olacağı budur..
Daha öncede demiştim,bu itler varya o araziyi avuçlarının içigibi biliyorlar,nereye saklanılır hwer yer dağ taş zaten..
Bi,rde doğa şartları var sis yağmur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…