Allah'ım sen sabır ver. Yine 10 asker şehit
Evet abla yanlış yazmışım malesefPolislerimiz şehit maalesef..
Budur teşekkürler sevgili Elif...Kızlar haklısınız özür dilerim.Sadece ortamı yumuşatmak istemişdim ama fıkranın içeriği biraz yanlış anlaşıldı.yani asker fıkrası olmasaydı bari.Bu konuda haklısınız ama bu ortamda birlik olma tarafdarıyım ama maalesef sanırım parti kavgasına dönüşen şehit haberleri daha çok yakışıyor sanırım:)
Evet abla yanlış yazmışım malesef
Yediğim ekmek boğazıma diziliyor artıkGazeteye baktım hemen böyle bir haber varmı diye.
Gitti yine canlar evlere ateş düştü.
Yediğim ekmek boğazıma diziliyor artık
Geçen gün bir video izledim. Şehit annesini çekmişler tam haberi aldığı Sırada. Komutanları gördüğü andaki gözündeki korku,haberi aldığı andaki kabullenemeyişi ve çığlıkları. Hiç gözümün önünden gitmiyor
Şimdi kaç anne daha yaşayacak bunları düşünmesi bile kahrediyor
Amin...kelimeler tükendi acı tavan yaptı 10 şehit daha...
yarabbi uhud, hendek aşkını bize ver.imanımızla bizi bu savaştan çıkar.
sana yalvarıyorum yarabbim.
sen anaların yüreklerini yakma...
Su 1 bucuk aylik sureci anlatan en yerinde tespiti bugun gazetede bir kose yazisinda okudum:
“barış süreci” denilen süreçte PKK çalışmış, hükümet ise hem uyumuş hem biz vatandaşları ve bölgedeki güvenlik güçlerimizi uyutmuş.
abla yeminle kalbim sıkışıyor gögsümde çok sancı var.Hükümet komaya girdi..
Rabbime emanetler hepsi Allahm onlari korusnSabah oğlu hakkaride asker olan bir tanıdığımı gördüm.Oğlunun iyi olduğunu umarak sordum.Dün gönderdiği mesajı gösterdi adamcağız ağlayarak oğlunun.
Oraların tamamen PKK nın elinde olduğunu,heryerde mayınlar,bombalar olduğunu,hiçbirinin can güvenliğinin olmadığını yazmış çocuk.
Rabbim yardımcıları olsun.Daha ne kadar can gidecek bilmiyorum
abla yeminle kalbim sıkışıyor gögsümde çok sancı var.
aşırı üzülüyorum.
ne olack bu memleketin hali abla....yandı bagrım anaların yürekli parçalandı be abla..
Sabah oğlu hakkaride asker olan bir tanıdığımı gördüm.Oğlunun iyi olduğunu umarak sordum.Dün gönderdiği mesajı gösterdi adamcağız ağlayarak oğlunun.
Oraların tamamen PKK nın elinde olduğunu,heryerde mayınlar,bombalar olduğunu,hiçbirinin can güvenliğinin olmadığını yazmış çocuk.
Allahım sen koru yarabbim bizlere güç verSabah oğlu hakkaride asker olan bir tanıdığımı gördüm.Oğlunun iyi olduğunu umarak sordum.Dün gönderdiği mesajı gösterdi adamcağız ağlayarak oğlunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?