Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Allah'ım sen sabır ver. Yine 10 polis şehit

Son düzenleme:
Nasıl bir toplum olduk biz böyle nasıl bu duruma gelebildik. Elleri kolları bağlı bir şekilde can veriyor bile bile lades der gibi ölüme gidiyor vatanın bekçileri..
Bizim canımız yaniyorsa bu kadar anası babam eşi çocuğu neyapsin. Televizyonu açmaya korkar olduk hep pusu hep ölüm hemde kalleşçe.. silah atmayı savaşı bile tuzaklarla yapıyorlar. Bizimde elimizden hiç bir şey gelmiyor seçimlerin konusu 10 dk askerlerimiz 3er dk gösteriliyor. Yazıklar olsun bile diyemiyorum.
Madem biliyoruz yerini bu hainlerin neden hergün askerimizi polisimizi feda edelim diye bekliyoruz. Neden hep bizden can gittikten sonra su kadar terrorist vuruldu diye haber çıkıyor hep.
Rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm vatani bekleyenlerin şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum..

Kızlar haklısınız özür dilerim.Sadece ortamı yumuşatmak istemişdim ama fıkranın içeriği biraz yanlış anlaşıldı.yani asker fıkrası olmasaydı bari.Bu konuda haklısınız ama bu ortamda birlik olma tarafdarıyım ama maalesef sanırım parti kavgasına dönüşen şehit haberleri daha çok yakışıyor sanırım:)

Budur teşekkürler sevgili Elif...

Gazeteye baktım hemen böyle bir haber varmı diye.
Gitti yine canlar evlere ateş düştü.
Yediğim ekmek boğazıma diziliyor artık
Geçen gün bir video izledim. Şehit annesini çekmişler tam haberi aldığı Sırada. Komutanları gördüğü andaki gözündeki korku,haberi aldığı andaki kabullenemeyişi ve çığlıkları. Hiç gözümün önünden gitmiyor

Şimdi kaç anne daha yaşayacak bunları düşünmesi bile kahrediyor

Kolaymı böyle bir haberi almak duymak,annelişk bu işte hissetmek denir ya..

Su 1 bucuk aylik sureci anlatan en yerinde tespiti bugun gazetede bir kose yazisinda okudum:

“barış süreci” denilen süreçte PKK çalışmış, hükümet ise hem uyumuş hem biz vatandaşları ve bölgedeki güvenlik güçlerimizi uyutmuş.

Hükümet komaya girdi..

Sabah oğlu hakkaride asker olan bir tanıdığımı gördüm.Oğlunun iyi olduğunu umarak sordum.Dün gönderdiği mesajı gösterdi adamcağız ağlayarak oğlunun.
Oraların tamamen PKK nın elinde olduğunu,heryerde mayınlar,bombalar olduğunu,hiçbirinin can güvenliğinin olmadığını yazmış çocuk.
Rabbim yardımcıları olsun.Daha ne kadar can gidecek bilmiyorum

Her şeyin bir sonu var elbet ama bunların akıbeti ne olur düşünmek bile istemiyorum.Halk galeyana gelirse o vakit düşünsünler sırtlarına hangi abayı saracaklarını...

Rabbime emanetler hepsi Allahm onlari korusn

Yüce rabbim hepsini korusun inşiallah.

Allahım sen koru yarabbim bizlere güç ver Elim yazı yazmaya bile gitmiyor gücüm kalmadı gibi sürekli haberlere bakıyorum dayanamıyorum onlar nasıl dayansın nasıl bir psikolojileri var her an ölüm korkusu ya aileler çıldıracağım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…