Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Mesele sadece askerle ilgili bir fıkra olması degildi ki , fıkradan sonra burda tepkiler verildi , sizin online durumda olup cvp vermemenizdi. ordaki hayvanogluhavyan olan komutandı. Normal zamanda yada başka konuda olsa belki..
ve şimdiki mesele sonuna :) koyup parti kavgası yakışıyor sanırım demeniz.. Burda yürekler dağlanıyor , herkes can acısıyla dogru yada yanlış birbirine sarıyor , partizanlık yapıyor... Bu konuda uyarılabıliriz çok haklı olarak , ama sonuna gülen smiley konularak değil.. ironi götürecek bir konu değil yani..
Ayrıca eleştirmenin yaşla / editörlükle alakası yok. saygısızlık yaptıgımı düşünmüyorum..

aynı hareketi yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallıktır.. 7 aylık askeri nasıl Dağlıcaya gönderirsin? bunun adı vatan savunması mı? eee çocuklar şehit oldu kurtuldu mu vatan? bugün de 10 tane gitti hem de sadece 10 gün önce saldırı yapılan yere yine saldırı yapıldı, göz göre göre geldi yani.. hani her şeyi çok iyi biliyoruz ya, neden geçilmiyor paralı profesyonel askerliğe? bildiğimiz tek şey gaz.. he he evet en mükemmel biziz, en harika biziz evet iyi gazlamalar..

bu arada biri de çıkıp dememiş, anayasa değiştiğinde ne olacak? teröristler "yo dostum yo, anayasada saldırı yapamazsın diyor yapamayız"mı diyecek? ne değişecek?

Pc yi açık bırakıp çekyata uzanmışdım.Saygısızlık vs demedimki

konya ya 3 şehit geldi ikisi tanıdık akşam haber alınca annemle babam hemen gittiler.daha şehitlerimiz gelmemiş biraz önce konuştum annemle durumu anlatamadı bile

ögle konya karatay divanlar köyünde şehitimizin ailesinin anında olucaklar

ikindi konya Kadınhanı şehidimizin ailesinin yanında olucaklar.

yazık değil mi bu canlara bu ailelere ne denir hangi keleme yakışır bir dünya küfür etsek ne olur yada lanet yağdırsak

sadece allaha sığındık allahım yardımcıları olsun

bu kadar kana susamışlık bu kadar canilk nedir bu ülkede yaşayıp bu ülkeye hainlik edenler asılalı bence

hdp vekilleri halen şu ortamda bu acılar varken açıklamalarla kışkırtırken bunu bizler görürken neden yetkililer bu hainleri alı hapse tıkmazlar

söylenecek çok söz var

derler ki..kul susunca yaradan konuşurmuş...allahım sana havale ediyoruz..

Pc yi açık bırakıp çekyata uzanmışdım.Saygısızlık vs demedimki

sizin için değil.. başka arkadaşlar fıkra olayına kırıldıklarını / kızdıklarını yazdıklarında , saygısızlık yapmayın gbi bir msj geldi bende cok sasrıdım. eleştirmek saygısızlık değil ki. düzgünce tepki gösterimiş.
Konu oydu yani..

allahim sen koru askerlerimizi. gencecik evlatlar şehit düşüyor yazık değil mi şimdi sayı 12 olmuş bir polisimiz daha şehit düşmüş. bunları yapanlara da yaptiranlarida allaha havale ediyorum.

saatlerdir televizyonda bir açıklama olay yerine dair bir fotoğraf haber bekliyorum hiç bir kanalın umru değil alt yazı geçiyorlar sadece iki günde 27 evlat şehit oldu Tüm kanalların bunu vermesi gerekirken yas ilan edilmesi gerekirken evlilik programları diziler yazık gerçekten yazık.

internette fuat avni yazdı dün şehit cenazeleri tv da yayinlanmicak diye öyle karar alınmış doğru mu değil mi bilen var mı?

tekrar başımız sağolsun allah ailelerine eşlerine çocuklarına sabır güç kuvvet versin.

Annemler de gitmeyi düşünüyorlar

Nasıl bir devletimiz var bizim? Polisine askerine sahip cıkmaktan aciz!

fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi53 saniye önce
3. İsrafsaray'ın en büyük korkusu esir sayısının açıklanması. Asker aileleriyle görüşüyor evladınız yaralı, bekleyin getireceğiz diyorlar.

fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi3 dakika önce
2. Dağlıca'yı Soma gibi aşama aşama açıklayacaklar. Yaralılar ağır yaralıydı ve çatışma sonrası şehit oldular diyerek zamana yayıyorlar

dün 16 şehit dediler .

sonra bütün gün bekledik burda yazdık galiba şehit sayımız çok diye nihayet akşama açıklama geldi 16 şehit dendi.

bu kadar bekleyip aynı sayının verilmesine inanmadık
tahmin 30 üstüydü şehidimiz

bir tane olmas bile acı ama saklanması daha acı olduğu için burda paylaımlar yaptık

ve bugün 12 polis şehidimiz var

2 günde 30 şehit bu nedir ya bu nasıl bir acıdır allahım

ve çok önceki sayfalarda yazdım akşam şehit olan askerlerimizinhayatlarını dinledim

astsubay şehidimiz mezun olmuş daha 2 ay olmuş daglıcaya gitmiş

hayatında dag görmemiş hayatınında silah eline almamış genç evlatları savaşın için sokmak nedir eğitimsiz askerleri avuçlarının içi gibi bilen pisliklerin karşısına çıkarmak kadar büyük bir hata olamaz..

bile bile ölüme yolluyorlar çocukları.

fuatavni ‏@fuatavni_f şimdi33 saniye önce
4. Dağlıca gerçeğini şimdilik açıklayamıyorum ama açıklananların gerçek olmadığını bilin.

Kadınhanıdaki şehit eşimin ocaktan arkadaşının yeğeniymiş akşam eşim aramış çok zor be arkadaş hepimizi alsalar gitsek askere demiş zaten böyle giderse yeniden giderler çok zor matmazel çünkü daha 1 ay olmadı toprağı kurumadı bizim şehidimizin anasının konuşacak hali yok kadının velimde velim diyor

Temizliğe cidden başlansa olur önce meclisten sonra şehirdeki daha sonra dağdakile başka türlü olmaz
Yeter artık bizlerinde bir sabrı var ama sabır taştı yeterrrrrrr
Allahım yinemi yarabbim gitti 12 can daha kim verecek hesabını kim 400 vekil almak için binlercemi şehit vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…