Kızlar haklısınız özür dilerim.Sadece ortamı yumuşatmak istemişdim ama fıkranın içeriği biraz yanlış anlaşıldı.yani asker fıkrası olmasaydı bari.Bu konuda haklısınız ama bu ortamda birlik olma tarafdarıyım ama maalesef sanırım parti kavgasına dönüşen şehit haberleri daha çok yakışıyor sanırım:)
Pc yi açık bırakıp çekyata uzanmışdım.Saygısızlık vs demedimkiMesele sadece askerle ilgili bir fıkra olması degildi ki , fıkradan sonra burda tepkiler verildi , sizin online durumda olup cvp vermemenizdi. ordaki hayvanogluhavyan olan komutandı. Normal zamanda yada başka konuda olsa belki..
ve şimdiki mesele sonuna :) koyup parti kavgası yakışıyor sanırım demeniz.. Burda yürekler dağlanıyor , herkes can acısıyla dogru yada yanlış birbirine sarıyor , partizanlık yapıyor... Bu konuda uyarılabıliriz çok haklı olarak , ama sonuna gülen smiley konularak değil.. ironi götürecek bir konu değil yani..
Ayrıca eleştirmenin yaşla / editörlükle alakası yok. saygısızlık yaptıgımı düşünmüyorum..
Pc yi açık bırakıp çekyata uzanmışdım.Saygısızlık vs demedimki
Annemler de gitmeyi düşünüyorlarkonya ya 3 şehit geldi ikisi tanıdık akşam haber alınca annemle babam hemen gittiler.daha şehitlerimiz gelmemiş biraz önce konuştum annemle durumu anlatamadı bile
ögle konya karatay divanlar köyünde şehitimizin ailesinin anında olucaklar
ikindi konya Kadınhanı şehidimizin ailesinin yanında olucaklar.
yazık değil mi bu canlara bu ailelere ne denir hangi keleme yakışır bir dünya küfür etsek ne olur yada lanet yağdırsak
sadece allaha sığındık allahım yardımcıları olsun
bu kadar kana susamışlık bu kadar canilk nedir bu ülkede yaşayıp bu ülkeye hainlik edenler asılalı bence
hdp vekilleri halen şu ortamda bu acılar varken açıklamalarla kışkırtırken bunu bizler görürken neden yetkililer bu hainleri alı hapse tıkmazlar
söylenecek çok söz var
derler ki..kul susunca yaradan konuşurmuş...allahım sana havale ediyoruz..
Annemler de gitmeyi düşünüyorlar
Ailem 3 yıldır konyada ikamet ediyor canim artık konya'da oturacaklar ben de 1 ay önce oradaydimsende mi konyalısın?
Kadınhanıdaki şehit eşimin ocaktan arkadaşının yeğeniymiş akşam eşim aramış çok zor be arkadaş hepimizi alsalar gitsek askere demiş zaten böyle giderse yeniden giderler çok zor matmazel çünkü daha 1 ay olmadı toprağı kurumadı bizim şehidimizin anasının konuşacak hali yok kadının velimde velim diyorkonya ya 3 şehit geldi ikisi tanıdık akşam haber alınca annemle babam hemen gittiler.daha şehitlerimiz gelmemiş biraz önce konuştum annemle durumu anlatamadı bile
ögle konya karatay divanlar köyünde şehitimizin ailesinin anında olucaklar
ikindi konya Kadınhanı şehidimizin ailesinin yanında olucaklar.
yazık değil mi bu canlara bu ailelere ne denir hangi keleme yakışır bir dünya küfür etsek ne olur yada lanet yağdırsak
sadece allaha sığındık allahım yardımcıları olsun
bu kadar kana susamışlık bu kadar canilk nedir bu ülkede yaşayıp bu ülkeye hainlik edenler asılalı bence
hdp vekilleri halen şu ortamda bu acılar varken açıklamalarla kışkırtırken bunu bizler görürken neden yetkililer bu hainleri alı hapse tıkmazlar
söylenecek çok söz var
derler ki..kul susunca yaradan konuşurmuş...allahım sana havale ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?