Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Agir yarali olan polislerimizde mi kaybettik ?
Bilgisi olan yazabilir mi ?

Demek ki editör olacaksın haddini aşmak için. O zaman ceza almıyorsun; istediğin kadar çirkin şey yap, istediğin kadar devam et fark etmiyor.
Çekyata uzandım bilgisayar açıktı; öyle değil işte, ben gece sinirimden sürekli takip halindeydim. En son okunan 2 konu farklıydı. Özür dileyip sonuna :) koyunca da nasılsın sorusuna iyiyim demek gibi oluyor.

Ben dün gece 40tan fazla şehit olduğunu yazmıştım zaten, gerçek sayıyı açıklamayacaklar, sadece ayyuka çıkan olursa +1, +1 şeklinde sayıya eklenecek o kadar.

Gerçek rakamı hiç bir zaman söylemecekler çünkü eğer açıklarlarsa halk ayaklanacak gerçi ayaklanacak halk kalmadı
37 Olduğu söyleniyor ama inşallah değildir

eski editör yazıyor bunu. editördüm ve banlandım çoğu zaman..yanlış düşünüyorsun

İşler iyice çığrından çıkmaya başladı.
Burada evler yıkılmıyor canlar ölüyor, geri dönüşü olmayan olaylar oluyor.
Seçime kadar daha kaç can gidecek?
Allah'a havale ediyorum inşallah tez zamanda belasını bulur sebep olanlar.
Acım tarif edilemez, selalar okundukça nefes alamıyorum..

eski editör yazıyor bunu. editördüm ve banlandım çoğu zaman..yanlış düşünüyorsun
Hayır yanlış düşünmüyorum. Önceki mesajlara bakın, yok yaşı gereği saygı duyalım, yok onur üyesi vs.
Sizin daha önce yorumlarınız silinmedi değil mi, direkt ceza aldınız. Bu kişiyi bariz kayırma var, ortada.
Biz de yaşımızı değiştirelim madem, ben 60lı yaşlara geçeyim, yaşım gereği yazdığım her şeyi mazur görsünler.
Sizinle hiç ilgisi yok zaten yazdıklarımın inanın.

oky, konunun senınle hıc bır alakası yok. alınma üstüne..
hayır sitede editörler korunuyor mantığı var editör olduğumdan beri kaç ban yedim. bakın sırf bu bölüme yazıyorum diye yönetimin başı ağrıdı ve editör değilim bu yüzden. editörlük çok zor arkadaşlar. sizden farklı değiliz ve tam tersi daha fazla kurallar var üzerimizde.
idi tabii. artık normal üyeyim. o ayrı

illakı bır agırlıgı olmalı..
siyası fıkrınıde savunabılmelı , benı rahatsız etmıyor. edı oldun mod olsun yönetıcı olsun. yanlıssa yanlıs derım farketmezki..
işte o kurallara dayanarak bizde belkı bu kadar tepki gösterdik.. Daha dikkatli olunması gerek diye..
Neden edi secılıyorsunuz , üslubunuz , yazış farkınız bişey vardıki ben değil sizler edi oldunuz değilmi ?

80 sayfayı araştırsak eminim ki tek gülücük bu...şu anda sela okunuyor...bana öyle geliyor bilmem ama her zamankinden acı okunuyor...mahalle çınlıyor...
Özür olmuş ama hani çocukken annelerimiz zorlardı ya hani,özür dile çabuk arkadaşından...
Normal bir üyeden gelseydi bu bi derece...ama ONUR üyesine yakışmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…