Daha beteri gelebilir.
Bu arada hosgeldin pelinyaman demek isterdim ama cok kara bir gunde geldin uzun suredir yoktun
hoşgeldin pelinTeşekkürler canım hoş buldum demek isterdim
hoşgeldin pelin
Allah rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesin ülkesini milletini kanının son damlasına kadar koruyan aslanların.selalar başladı allahım ruhlarınız şad olsun yerleriniz cennet bahçesi olsun..
bizde seni. artık gitme lütfenselam oky sizleri özledim.
Gerçek rakamı hiç bir zaman söylemecekler çünkü eğer açıklarlarsa halk ayaklanacak gerçi ayaklanacak halk kalmadıDemek ki editör olacaksın haddini aşmak için. O zaman ceza almıyorsun; istediğin kadar çirkin şey yap, istediğin kadar devam et fark etmiyor.
Çekyata uzandım bilgisayar açıktı; öyle değil işte, ben gece sinirimden sürekli takip halindeydim. En son okunan 2 konu farklıydı. Özür dileyip sonuna :) koyunca da nasılsın sorusuna iyiyim demek gibi oluyor.
Ben dün gece 40tan fazla şehit olduğunu yazmıştım zaten, gerçek sayıyı açıklamayacaklar, sadece ayyuka çıkan olursa +1, +1 şeklinde sayıya eklenecek o kadar.
eski editör yazıyor bunu. editördüm ve banlandım çoğu zaman..yanlış düşünüyorsunDemek ki editör olacaksın haddini aşmak için. O zaman ceza almıyorsun; istediğin kadar çirkin şey yap, istediğin kadar devam et fark etmiyor.
Çekyata uzandım bilgisayar açıktı; öyle değil işte, ben gece sinirimden sürekli takip halindeydim. En son okunan 2 konu farklıydı. Özür dileyip sonuna :) koyunca da nasılsın sorusuna iyiyim demek gibi oluyor.
Ben dün gece 40tan fazla şehit olduğunu yazmıştım zaten, gerçek sayıyı açıklamayacaklar, sadece ayyuka çıkan olursa +1, +1 şeklinde sayıya eklenecek o kadar.
evet ağır yaralı 2 kişi daha şehit olduAgir yarali olan polislerimizde mi kaybettik ?
Bilgisi olan yazabilir mi ?
oky, konunun senınle hıc bır alakası yok. alınma üstüne..eski editör yazıyor bunu. editördüm ve banlandım çoğu zaman..yanlış düşünüyorsun
bizde seni. artık gitme lütfen
Hayır yanlış düşünmüyorum. Önceki mesajlara bakın, yok yaşı gereği saygı duyalım, yok onur üyesi vs.eski editör yazıyor bunu. editördüm ve banlandım çoğu zaman..yanlış düşünüyorsun
hayır sitede editörler korunuyor mantığı var editör olduğumdan beri kaç ban yedim. bakın sırf bu bölüme yazıyorum diye yönetimin başı ağrıdı ve editör değilim bu yüzden. editörlük çok zor arkadaşlar. sizden farklı değiliz ve tam tersi daha fazla kurallar var üzerimizde.oky, konunun senınle hıc bır alakası yok. alınma üstüne..
illakı bır agırlıgı olmalı..hayır sitede editörler korunuyor mantığı var editör olduğumdan beri kaç ban yedim. bakın sırf bu bölüme yazıyorum diye yönetimin başı ağrıdı ve editör değilim bu yüzden. editörlük çok zor arkadaşlar. sizden farklı değiliz ve tam dersi daha fazla kurallar var üzerimizde.
80 sayfayı araştırsak eminim ki tek gülücük bu...şu anda sela okunuyor...bana öyle geliyor bilmem ama her zamankinden acı okunuyor...mahalle çınlıyor...Mesele sadece askerle ilgili bir fıkra olması degildi ki , fıkradan sonra burda tepkiler verildi , sizin online durumda olup cvp vermemenizdi. ordaki hayvanogluhavyan olan komutandı. Normal zamanda yada başka konuda olsa belki..
ve şimdiki mesele sonuna :) koyup parti kavgası yakışıyor sanırım demeniz.. Burda yürekler dağlanıyor , herkes can acısıyla dogru yada yanlış birbirine sarıyor , partizanlık yapıyor... Bu konuda uyarılabıliriz çok haklı olarak , ama sonuna gülen smiley konularak değil.. ironi götürecek bir konu değil yani..
Ayrıca eleştirmenin yaşla / editörlükle alakası yok. saygısızlık yaptıgımı düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?