- 31 Aralık 2014
- 876
- 553
- 123
Nasıl yani?Hayır yanlış düşünmüyorum. Önceki mesajlara bakın, yok yaşı gereği saygı duyalım, yok onur üyesi vs.
Sizin daha önce yorumlarınız silinmedi değil mi, direkt ceza aldınız. Bu kişiyi bariz kayırma var, ortada.
Biz de yaşımızı değiştirelim madem, ben 60lı yaşlara geçeyim, yaşım gereği yazdığım her şeyi mazur görsünler.
Sizinle hiç ilgisi yok zaten yazdıklarımın inanın.
Nasıl yani?
Şimdi baktım evet direkt mesaj silinmiş. Şu mesaj silinmese yine yorum yazmayacaktım da hakikaten çok saçma bir hal aldı artık iş.
Elif Hanım, mesele sadece fıkranın asker içerikli olması gibi algıladınız sanırım. Değil. Mesele fıkra. Asker değil, "Temel İngiliz ve Fransız uçakta gidiyormuş" fıkrası koysanız da aynı tepkiyi alacaktınız.
Ayrıca merakımı mazur görün. Gece 02:30da çekyatınızdan kalkıp forum sayfasını kapatırken bildirimler gelmişti size. Siz bölüm editörü olarak bilgisayarı kapatırken bildirimlerinize bakmadan mı kapatıyorsunuz?
İnanın amacım saygısızlık yapmak veya yüklenmek değil ama insanların uğruna banlandığı mesajlar bile sayfa sayfa dururken sizin tepki çeken fıkranızın tık diye silinmesi gerçekten hiç ama hiç hoş değil. Bu olamsa dediğim gibi bildirim olayını da yazmayacaktım ama yaptığınızın arkasında durmuyorsunuz şu koşullarda.
Muhtemelen kavun da ben de banlanacağız editöre karşılık verdiğimiz için ama sorun değil. Sorun, bir editörün tepki çeken mesajının öylece silinip hiçbir şey yokmuş gibi davranılması.
Şimdi bende fena sinirlendim kimse kusura bakmasın ama en ufak bir yanlışlıkta bu ne atın çıkarın onurlu üye pehh - ne oluyor ya keşke hepimiz onun kadar emektar olabilsek bu güzide sitede .
Demek ki editör olacaksın haddini aşmak için. O zaman ceza almıyorsun; istediğin kadar çirkin şey yap, istediğin kadar devam et fark etmiyor.
Çekyata uzandım bilgisayar açıktı; öyle değil işte, ben gece sinirimden sürekli takip halindeydim. En son okunan 2 konu farklıydı. Özür dileyip sonuna :) koyunca da nasılsın sorusuna iyiyim demek gibi oluyor.
Ben dün gece 40tan fazla şehit olduğunu yazmıştım zaten, gerçek sayıyı açıklamayacaklar, sadece ayyuka çıkan olursa +1, +1 şeklinde sayıya eklenecek o kadar.
Mune neden açıklama yapmıyorsunuz? Neden hep söylediğiniz gibi adaletli olduğunuzu göstermiyorsunuz?
Üstü örtülmeye çalışıldıkça daha çok göze batıyor. Kaç kişi tepkiliyiz burada.
Laf olsun diye edilen bir özür bir de umursamadan konan gülücük işareti var elimizde o kadar.
Nasıl yani?
Şimdi baktım evet direkt mesaj silinmiş. Şu mesaj silinmese yine yorum yazmayacaktım da hakikaten çok saçma bir hal aldı artık iş.
Elif Hanım, mesele sadece fıkranın asker içerikli olması gibi algıladınız sanırım. Değil. Mesele fıkra. Asker değil, "Temel İngiliz ve Fransız uçakta gidiyormuş" fıkrası koysanız da aynı tepkiyi alacaktınız.
Ayrıca merakımı mazur görün. Gece 02:30da çekyatınızdan kalkıp forum sayfasını kapatırken bildirimler gelmişti size. Siz bölüm editörü olarak bilgisayarı kapatırken bildirimlerinize bakmadan mı kapatıyorsunuz?
İnanın amacım saygısızlık yapmak veya yüklenmek değil ama insanların uğruna banlandığı mesajlar bile sayfa sayfa dururken sizin tepki çeken fıkranızın tık diye silinmesi gerçekten hiç ama hiç hoş değil. Bu olmasa dediğim gibi bildirim olayını da yazmayacaktım ama yaptığınızın arkasında durmuyorsunuz şu koşullarda.
Muhtemelen kavun da ben de banlanacağız editöre karşılık verdiğimiz için ama sorun değil. Sorun, bir editörün tepki çeken mesajının öylece silinip hiçbir şey yokmuş gibi davranılması.
Şuan burda İstanbul Beykoz'da her camiden sela okunuyor herkes ağlıyor herkes perişan cenaze NAMAZI kılınacak Rabbim rahmet eylesin şehitlerimize kıyanları cehennem ateşinden çıkarmasın
Nasıl yani?
İnanın amacım saygısızlık yapmak veya yüklenmek değil ama insanların uğruna banlandığı mesajlar bile sayfa sayfa dururken sizin tepki çeken fıkranızın tık diye silinmesi gerçekten hiç ama hiç hoş değil. Bu olmasa dediğim gibi bildirim olayını da yazmayacaktım ama yaptığınızın arkasında durmuyorsunuz şu koşullarda.
Başbakan ağlıyor ne samimiyetsiz bi anAllahım bir son bulsun bu artık.
fuatavni @fuatavni_f şimdi2 dakika önce
1. Dağlıca bir çatışma değil katliamdır ve malesef açıklanan sayı doğru değildir.
fuatavni @fuatavni_f şimdi3 dakika önce
2. Dağlıca'yı Soma gibi aşama aşama açıklayacaklar. Yaralılar ağır yaralıydı ve çatışma sonrası şehit oldular diyerek zamana yayıyorlar
Gerçek değil açıklanan rakam, ama esas korkutucu olan zikredilen rakamlarfuatavni @fuatavni_f şimdi33 saniye önce
4. Dağlıca gerçeğini şimdilik açıklayamıyorum ama açıklananların gerçek olmadığını bilin.
Balkonlarımiza bayrak asalim arkadaslar benim üzüntuden yeni aklima geldi .Baska topiklerde de yayarsaniz iyi olur.
Malesef Cizre'den 3 sehit daha. Tuncelide de 1 sehidimiz var.16 asker.
14 polis.
30 farklı hayat, 30 farklı hikaye bitti son 2 günde.
O hikayelerden geride kalan eşlerin, çocukların, ana-babaların, kardeşlerin hayatları karardı. Bi daha kendilerini eksik hissetmeden ne zaman mutlu olurlar kim bilir.
Sayı yazmaya da hem korkuyorum hem utanıyorum aslında.
Korkuyorum çünkü biz yazarken sayı artıyo belki bi yerlerde.
Utanıyorum çünkü insanlardan geriye sadece rakamlar kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?