Hangi inlerine girilecek ki karanfil.Malesef Cizre'den 3 sehit daha. Tuncelide de 1 sehidimiz var.
Biz ancak dag tas bombaliyoruz. Bunlarin "inlerine giricez inlerine" neden denmiyor? Ne olacak bu böyle yuregimiz yanıyor
Hangi inlerine girilecek ki karanfil.
Heryerdeler,heryerde.Eskiden dağdalardı,şimdi yolllar,şehirler,heryer bu pisliklerle dolu
Benim aklım almıyor karanfil.Parkon ben suan terörle etkin mucadeleye izin verildigini düşünmüyorum. Suan bir cezalandirma surecindeyiz. 400 milletvekili olayina girmek istemiyorum (sanki pkk sucsuzmus gibi bir algi yaratiliyor) ama gorunen bir gercek var.
Evet pkk sayelerinde en guclu döneminde. Ama biz de tum gücümüzü kullanmıyoruz. Yaptigimiz dag tas bombalamaktan baska bir sey değil. Eger secimlerde yeterli oy alınırsa daha etkili bir bicimde mucadele verilecegini düşünüyorum. Ama o saatten sonra başarılı olunur mu muamma
Bana gore bu isin sonu bolunmeye gidiyor
Bana gore biliniyor ama goz yumuluyor. Saldirilardan medet umduklarini kendileri söylemiyor mu zaten?Benim aklım almıyor karanfil.
Bugün ığdırda yolda patlatılan bomba 1 tonlukmuş.
Nasıl böyle bir bomba yerleştirilirken o bölgedeki güvenlik güçlerinin veya Mitin haberi olmaz?
Bu kadar bomba yapımı malzemesi Türkiyeye geçirilirken kimsenin haberi olmaz?
Aklım durdu inan,herşey olabilir ama benim mantığıma sığmıyor hiçbirşey.
Üzerimizde oynanan oyunları hepbirlikte öğreneceğiz.
Bu kadar sehidimiz varken neden hala hayatimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz onu da anlayamıyorum[/QUOT
Korkarım ki yakında hepimizden sabun yapacaklar.
Sehit sayimiz an be an artarken sürekli korku icinde yasarken bu ekranlarda yok bilmem evlilik programi yok bilmem yarisma görmek istemiyorz ya bu kadr da duyarszlk olmaz olamaz
Aynen orasida ayri sorgulanacak bi durum ne bekliyolar acaba sayinin daha da artmasini miBırak evlilik progmanını..
Hala yas ilan edilmedi onu sorgulamamız lazım.
Ayni seyi sabah bende düsündm bu mektup dogruysa ki sosyal medya onunla calkalaniyor ee bu askern bahsettigi sahislar nerde ? Kimisini lakaplariyla anmis ama kimisinin ayan beyan isimleri yaziyo sehit olanlara bakiyorm ama o erin yazms oldugu 1 tane isim yok listede ben anlamiorm ya anlayamiormDaglica'da hasta oldugu icin operasyona goturulmeyen erin yazdigi mektup dogruysa;
sehit olan laz er , kobraci murat , arap mert'in cenazeleri nerede?
Aynen orasida ayri sorgulanacak bi durum ne bekliyolar acaba sayinin daha da artmasini mi
@HayyaL paylaşımın tüylerimi diken diken etti
Şehitlerimize kurban olsunlar. Onların döktüğü bir damla kan bizlerin ayıbıdır
Dağlıca'daki şehitlerimiz için döktüğümüz gözyaşı kurumadan Iğdır'daki hain saldırıyla yandı ciğerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?