Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Hanımlar,
fıkra paylaşılmış sanırım, yeri ve zamanı değildi, fıkrayı topiğe uygun olmadığı için yönetim kaldırmış.
Gerekli işlemde yapıldı.
Kadınlar Kulübü yönetimi adına hepinizden çok özür diliyorum.

Tekrar milletimizin başı sağolsun, Allah Acılı ailelere sabır versin

Alçakgönüllü ve içten özrün için çok teşekkürler mune.

bizim cadde çok kalabalım şuan, provakasyona ve toplu galyana gelmeye çok açık günlerdeyiz, insanların dikkatli olması sürü psikolojisiyle hareket edip yanlış şeyler yapmaması lazım

Gündem buradan devam ediyor sanırım.
Cizre'de durum çok kötüymüş, az önce ciddiyetini öğrendim.

Boşuna ölduler diyenlere ......
Ölmediler sehit oldular .......
Bu en büyük cevap sanirım.
SAĞOL HAYYAL.....

Gündem buradan devam ediyor sanırım.
Cizre'de durum çok kötüymüş, az önce ciddiyet
@msg38 den haber alınamıyor E ehl-i keyf arkadaşımla onu merak ediyoruz onun eşide oradaymış inşallah iyilerdir
Offf Allahım ne olur sabah uyandığımızda şehit haberleri duymayalım ne olur ne olur

Ben özellikle teşekkür ederim sevgili Mune , gördüğüm ilk andan beri buz kesmiş haldeydim. Özür dileme amaçlı yazdığı mesaj beni daha da şok etmişti. Baş takipçisiydim konunun, size de mesaj attım sürekli biliyorsunuz, siz de skinleştirmeye çalıştınız beni.
Sizin özür dileyecek hiçbir şeyiniz yokken, yaptığınız hiçbir şey yokken özür dilemeniz nasıl bir büyüklük şaştım kaldım.

Cizre dedi aklıma birden msg38 geldi yutkundum gözlerim yaşardı özelden msj attım daha dönmedi inşallah eşi iyidir

Ciddi misiniz hanımlar? Of Allah'ım inşallah elektrikler kesilmiştir ne bileyim internet bağlantısı gitmiştir de o yüzden cevap yazamıyordur. 4 göz değil, 4400 gözle güzel haberlerini bekliyorum. Allah'ım iyi niyetli, ülkesini seven herkesi koru

Evet canım bende dün en son G gulay_gulay la konuşmuştum oda gelmedi iyi olmalarını temenni ediyoruz...
Dilim varmıyor ama E ehl-i keyf arkadaşımızın gerçek ismi ve eşinin isimini soy ismini biliyormusun canım

Rica ederim ne demek, yok Estağfurullah Büyüklük göstermedim, çalışma arkadaşlarımın sorumlusu olarak yapmam gerekeni yaptım.

E ehl-i keyf ne zaman mesaj attınız @msg38'e. Gerekirse maille falan ulaşmaya çalışayım kendisine.
Cizre'de miydi msg38? Inşallah kötü birşey yoktur, yakın zamanda haber çıkmazsa bana ulaşın, mail gönderelim.

En son cuma mesajlaştık yazık üç yaşındaki oğluyla tek kalıyormuş bir de hamile.30 sn kadar telle görüşebilmiş o bile yetti bana diyor
Biliyorum o Yüzden de daha telaş ettim ya.
Zavallı Kadıncağız, tek başına bu zor Süreci nasıl atlatıyor acaba...
İnşallah bir sağlık sorunu vs yoktur, inşallah eşi de iyidir.
Ülkece geçtiğimiz sürece bakın...
Buna sebep olanlar utansın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…