- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Yok cnm yaEvet canım bende dün en son @gulay_gulay la konuşmuştum oda gelmedi iyi olmalarını temenni ediyoruz...
Dilim varmıyor ama E ehl-i keyf arkadaşımızın gerçek ismi ve eşinin isimini soy ismini biliyormusun canım
Bende merak ettim inşallah iyidir inşallah bu kabus biter en kısa sürede. BitsinRica ederim ne demek, yok Estağfurullah Büyüklük göstermedim, çalışma arkadaşlarımın sorumlusu olarak yapmam gerekeni yaptım.
E ehl-i keyf ne zaman mesaj attınız @msg38'e. Gerekirse maille falan ulaşmaya çalışayım kendisine.
Cizre'de miydi msg38? Inşallah kötü birşey yoktur, yakın zamanda haber çıkmazsa bana ulaşın, mail gönderelim.
Amin cnm gerçek hayatta tanımıyorum ismi cismi nedir bilmem burada gördüğüm kadarıyla ben bile endişe ettim onlar kimbilir ne yaşıyprBiliyorum o Yüzden de daha telaş ettim ya.
Zavallı Kadıncağız, tek başına bu zor Süreci nasıl atlatıyor acaba...
İnşallah bir sağlık sorunu vs yoktur, inşallah eşi de iyidir.
Ülkece geçtiğimiz sürece bakın...
Buna sebep olanlar utansın!
Valla abla sadece gülayla msg var bildiğim onları da nickleriyle biliyorumHanımlar,
eşi Doğu'da Görevli arkadaşlarımız varsa ulaşamadığınız, bana isimlerini verin özelden, mail atayım, telefon numaraları yok ama mailleri var, belki ulaşabilirim.
Ben de... Sadece buradan tanıyorum onu.Amin cnm gerçek hayatta tanımıyorum ismi cismi nedir bilmem burada gördüğüm kadarıyla ben bile endişe ettim onlar kimbilir ne yaşıypr
Allah"ım hepsini korusun cidden banlı olmasa yazardı@msg38 banliydi.banli olmasa bile haberlerde net bağlantisı yok dendi.allah korusun
Valla belki Gülay yalnız dı teyzesinde falan kalıyordu ama eşi diyarbakırda gelir galiba ya inşallah yani ben sadece ismini biliyorum başka bir bilgim yok...Hanımlar,
eşi Doğu'da Görevli arkadaşlarımız varsa ulaşamadığınız, bana isimlerini verin özelden, mail atayım, telefon numaraları yok ama mailleri var, belki ulaşabilirim.
Banı kalktıAllah"ım hepsini korusun cidden banlı olmasa yazardı
Hakkari'de arkadaşım var, internetimiz gidiyor sık sık dedi. Ben de devamlı ulaşamıyorum. İnternete giremiyor olabilir.@msg38 banliydi.banli olmasa bile haberlerde net bağlantisı yok dendi.allah korusun
Sende ona ulaşmaya çalış canım inşallah iyilerdir ya ben öyle umuyorum başka varmı asker eşim polis eşi...Bdv bir kaç gündür bakmıyorumAdAm_OLaCaK_KIZ onunda eşi polisti doğuda sitede mi değilim bilmiyorum aklıma şuan geldi
Umarım bir şey yokturBanı kalktı
Allah"ım hepsini korusun cidden banlı olmasa yazardı
Banlı değil ya en son cuma 20:50 de sitedeymişmiş ...Banı kalktı
Cuma günü saat akşam 8 gibiMune abla
O siteye giriyor çok şükür.Bdv bir kaç gündür bakmıyorumAdAm_OLaCaK_KIZ onunda eşi polisti doğuda sitede mi değilim bilmiyorum aklıma şuan geldi
Batman'daydı sanırımBdv bir kaç gündür bakmıyorumAdAm_OLaCaK_KIZ onunda eşi polisti doğuda sitede mi değilim bilmiyorum aklıma şuan geldi
İkimiz aynı anda ban yedik cnm zaten banım kalkınca direkt ona yazdım ordan biliyorum meryemd ile sanırım polemiğe girmiştiBanlı değil ya en son cuma 20:50 de sitedeymişmiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?