Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Aa neden açılmıyor ki, youtube mu sıkıntılı acaba?

Açılıyor video ama benim gördüğüm değilmiş izleyince farkettim

Video açılıyor da ben olayı tam anlayamadım adam 200 genç var teslim de olmak istemiyorlar direnecekler diyip ağlayarak kurtarın cizreyi diyor yayın kesiliyor? Siz anladınız mı?

Yani pkklı anladığım kadarıyla ama kurtarın cizreyi niye diyor kime diyor orayı anlamadım.

Video açılıyor da ben olayı tam anlayamadım adam 200 genç var teslim de olmak istemiyorlar direnecekler diyip ağlayarak kurtarın cizreyi diyor yayın kesiliyor? Siz anladınız mı?
Evet havan topları vs bin iki bin diyor sonra sanırım mahalle isimleri sayıyor . Videonun sesi iyi değil tam anlaşılmıyor. O mahallelerden yardım istiyor. Ağlamaya başlayınca yayını kestiler. Haberi sunan adamda evet anlaşıldı dedi. Bir nevi mesaj vermiş oldu o mahallelere. Ben öyle anladım. Halkında etkisi büyük bu olaylarda. Tüm halk masum değil.

Toplarla havan toplariyla bombalaniyorlarmis giderek cember daraliyor diyor Sadece 200 gençleri kalmış onlarda teslim olmazlar direnirler diyor tüm terör örgütlerine sesleniyor cizreyi bu gençleri kurtarın diye

Son düzenleme:
Cizreyle ilgili izlediğim haberlerde de yaralı çocuklar filan vardı ya dayanamıyorum çocuklara

Terör örgütleri Cizre''yi askerden polisten kurtaracakmış. Direnişin sonuna gelmişler, sayıca azalmıışlar falan.

ben anlamadım ki polisten kurtarın diye muhabire mi söylüyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…