- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Dombikost: 42529538 .!.:Batman'daydı sanırım @AdAm_OLaCaK_KIZ
Anladım canım sende kardelen yüzünden banlanmıştın değil mi?İkimiz aynı anda ban yedik cnm zaten banım kalkınca direkt ona yazdım ordan biliyorum meryemd ile sanırım polemiğe girmişti
Bunun haberini görmüştüm.Şöyle bir video düşmüş nete...
Koalina, sanırım artık YouTube'daki bazı yayınlarda telif hakkı uygulanıyor, direkt Youtube'dan bakmak gerekiyor.Aa neden açılmıyor ki, youtube mu sıkıntılı acaba?
Açılıyor video ama benim gördüğüm değilmiş izleyince farkettimAa neden açılmıyor ki, youtube mu sıkıntılı acaba?
Açılıyor video ama benim gördüğüm değilmiş izleyince farkettim
İnşallah ablaArkadaşlar,
msg38'in isim soyad bilgileri açıklayıcı değildi, ordan birşey elde edemem diye direkt mail adresine mail attım, inşallah en kısa zamanda görür ve siteye girip sağlık haberlerini verir.
Evet havan topları vs bin iki bin diyor sonra sanırım mahalle isimleri sayıyor . Videonun sesi iyi değil tam anlaşılmıyor. O mahallelerden yardım istiyor. Ağlamaya başlayınca yayını kestiler. Haberi sunan adamda evet anlaşıldı dedi. Bir nevi mesaj vermiş oldu o mahallelere. Ben öyle anladım. Halkında etkisi büyük bu olaylarda. Tüm halk masum değil.Video açılıyor da ben olayı tam anlayamadım adam 200 genç var teslim de olmak istemiyorlar direnecekler diyip ağlayarak kurtarın cizreyi diyor yayın kesiliyor? Siz anladınız mı?
Toplarla havan toplariyla bombalaniyorlarmis giderek cember daraliyor diyor Sadece 200 gençleri kalmış onlarda teslim olmazlar direnirler diyor tüm terör örgütlerine sesleniyor cizreyi bu gençleri kurtarın diyeVideo açılıyor da ben olayı tam anlayamadım adam 200 genç var teslim de olmak istemiyorlar direnecekler diyip ağlayarak kurtarın cizreyi diyor yayın kesiliyor? Siz anladınız mı?
Inşallah kökleri kurur biran evvelTerör örgütleri Cizre''yi askerden polisten kurtaracakmış. Direnişin sonuna gelmişler, sayıca azalmıışlar falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?