Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Sadece 200 gençleri kalmış onlarda teslim olmazlar direnirler diyor tüm terör örgütlerine sesleniyor cizreyi bu gençleri kurtarın diye

Vay şerefsiz anladım şimdi teşekkürler arkadaşlar.

Bu arada haberin yayınlandığı jinha haber sitesine baktım da çok acayip şeyler var.

Her gün sokaklara dökülsek ne olur kavunum insanların Gözlerini aşamadıktan sonra. Mürit gibiler vallahi. Nasıl gözleri bu kadar kararmış anlamıyorum.
Daha da fenası, sıçanları tenzih ederim ama sıçan gibi ürüyorlar ya. 5-10 tane doğurup doğurup salıyorlar. Nasıl olsa of neyse konuşmayayım şimdi, sinirlerimiz daha da yıpranmasın.

Burada da aynı sabahtan beridir eylem var. Bir tanesine ben de katıldım.

Bütün cizre halkına seslenmek istiyorum. Bunu bu halde bırakmamanız lazım. Bütün dünya kamuoyuna gerekirse bütün kürt güçlerine, bunu HDP, HPG bunu YGP'ye de seslenmek istiyorum. Artık son noktalardayız. 1000 kişi 2000 kişi katliamla yüzyüze çünkü, attıkları toplar, attıkları havanlarla, attıkları bomba atarlarla çember gittikçe daralıyor. Şu an elimizde belki 100-200genç var. Nunlar artık ne yapacağımızı artık...Bunları teslim mi alacaklar? Teslim olmak da istemiyorlar. Bunlar direnecekler. Biz de kendilerine Cizre olarak ilçe eş başkanıyla beraber onlarla beraberiz. Bunu bütün halka seslenmek istiyorum. Lütfen Cizre'y kurtarın.

İzleyemeyenler içiz yazdım

Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. İyiyim herhalde oğlum için iyi olmak zorundayım. Düne kadar haber alamıyorduk şebeke yoktu hala da yok emniyetin internetini kullanıyorlarmış sadece whatsapptan mesaj yazabiliyor. Dünden beri yazıyor daha iyiyim. Dün oğlum tvde çizgi film izliyordu bende kahvaltı hazırlıyordum ona çizgi film bitmiş daglica haberlerini göstermişler.Yanına geldim hüngür hüngür ağlıyor ne oldu oğlum dedim teröristler askerlerimizi öldürmüşler diye ağlıyor ama nasıl bir ağlama bu yaşına kadar böyle ağlamamıştı onu görünce bende dayanamadım çok dolmusum o var diye aglayamamaktan. Bugün ki yalan haberden önce eşim yazdı zaten haberlere daha düşmeden böyle böyle yalan haber inanmayın diye. Eşimden haber alamasam o haberi görsem ne olurdu bilmiyorum.İyi olduklarını söylüyor eşim çok şükür benim moralimi düzeltmeye çalışıyor bir de garibim.
Cizre karışık cizrede olay var ama merak etmeyin sizde arkadaşlar içinize su serpilsin diye söylüyorum hepsini toplasan 1 şehidim etmez ama intikamlari alınıyor çok şükür merak etmeyin
Bir de eşimin dediği burada bizi gerçekten Allah koruyor sizlerin duaları sayesinde bu dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

MazlumuGetirinBana çocuğunuzun göz yaşlarında boğulsunlar, o kuzuların annelerini, sevenlerini geçtim, tanımayan bizler ağlıyoruz. Hepimizin göz yaşlarında boğulsunlar inş.
İyi olmanıza çok sevindim, en çok da eşinizin ve arkadaşlarının iyi olmasına. Bir de biz yük yükledik omuzlarınıza haber verme yükü, ama gerçekten merak ettik. Benim haberim bile yoktu, buradan yazılınca öğrendim.

Geçecek elbet bugünler, hayırlı günlere uyanalım artık.

Çok şükür MazlumuGetirinBana yorumunuzu gördük ya, içimiz rahatladı, Allah tüm vatan evlatlarını korusun, dualarımız onlarla.
Söyleyin eşinize tüm Kadınlar Kulübü tek Yürek onlar için dua ediyoruz.
Allah hepsine güç kuvvet versin, başımızdan eksik olmasınlar, haklarını helal etsinler bizlere, Vatanımız onlara emanet, canlarımız onlar sayesinde sağ.
Allah hepsinden Razı olsun, Allah asker ve polis ailelerinden de Razı olsun inşallah.

ağlamaktan gözlerim şişti
şimdi mamakta konvoy var -çıktım baktım bu ülkeyi ister iç mihrak ister dış mihrak

bizi bö-le-me-ye-cek-siniz !!!

hepimiz biriz
yeri gelir biirbirimizi yeriz

ancak size karşı bölünmeyiz

ALLAH ım yanınızda olsun yiğitler
hakknızı helal edin

ülkem bu günlerdende yüz akıyla çıkacaksın

İyi olmanıza sevindim canım...Rabbim eşini sana ve çocuklarına bağışlasın..
Rabbim tüm asker ve polisleri korusun..
Ara ara yazarsan sevinirim merak ediyoruz

Ağladım yemin ederim şu an.
Oğlunu öp yerime.
Allah sizlere de güç kuvvet versin, böyle beklemek çok zor.
Ne olacağını bilmeden, ülkem yangın yeri.
Inşallah güzel günler yakındır, çok yorulduk ülkece, çok yıprandık...

Çok şükür çok sevindim arkadaşım.

Rabbim eşinizle beraber tüm askerlerimizi korusun, bölücü katillere fırsat vermesin, kökünden kazısın inşaAllah..

Hangi arkadaş yazdı bilmiyorum ama tek kalıyorum hala.eşim bingölde gorevdeydi tayin yerimize gidene kadar orada çalışıyordu ne zamandır görüşmedik diye ben bu 2 hafta izin alıp yanına gidip kalacaktık.Şimdi cizrede biz evdeyiz eşim ailemin ya da ailesinin yanına gitmemi istiyor ama ben gidemiyorum her an biter gelir evimizde bekleyim diye. 1 ay oldu kontrole gidemedim ama hiç aklımdan geçmiyor sağolsun kızımda ben iyiyim anne merak etme der gibi durmuyor hiç.Eşimle gidecektik kontrole şimdiye kadar 1 kere gelebildi yanımda. Çok karışığım gecem gündüzüm yok.eşim cizrede bir kaynım urfada bir kaynım erzurumda kuzenim tatvanda görev yapıyor. Bugün oğlum hadi pasta yapalım babam gelsin dedi gönlü olsun diye pasta yaptık. Şehit çocuklarını görünce içim parçalanıyor rabbim yaşatmasın bu acıyı kimseye oğlumun umudu gibi onlarda babalarını gelecek umuduyla bekliyorlar hep.

Kıyamam ben size

gözyaşlarımla yazıyorum ...o oğlunu benim için öp lütfen,çok şükür ki haber aldık, sizde eşinizden haber almışınız.inşallah bu kötü günler biticek ve orda bizler için savaşan evinden çocuğundan ayrı kalan eşlerinizle olucaksınız...

bütün dualarım polisimiz askerimiz için rabbim hepsini korusun ...bir an evvel huzur ve mutlulukla kavuşun birbirinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…