- 2 Ocak 2015
- 6.447
- 15.481
- 448
Burası da öyle, 2 gündür konvoy var.Dışarısı korna sesleri ile inliyor. Sanırım protesto var.
Dışarısı korna sesleri ile inliyor. Sanırım protesto var.
Evet havan topları vs bin iki bin diyor sonra sanırım mahalle isimleri sayıyor . Videonun sesi iyi değil tam anlaşılmıyor. O mahallelerden yardım istiyor. Ağlamaya başlayınca yayını kestiler. Haberi sunan adamda evet anlaşıldı dedi. Bir nevi mesaj vermiş oldu o mahallelere. Ben öyle anladım. Halkında etkisi büyük bu olaylarda. Tüm halk masum değil.
Sadece 200 gençleri kalmış onlarda teslim olmazlar direnirler diyor tüm terör örgütlerine sesleniyor cizreyi bu gençleri kurtarın diye
Her gün sokaklara dökülsek ne olur kavunum insanların Gözlerini açamadıktan sonra. Mürit gibiler vallahi. Nasıl gözleri bu kadar kararmış anlamıyorum.Burası da öyle, 2 gündür konvoy var.
Daha da fenası, sıçanları tenzih ederim ama sıçan gibi ürüyorlar ya. 5-10 tane doğurup doğurup salıyorlar. Nasıl olsa of neyse konuşmayayım şimdi, sinirlerimiz daha da yıpranmasın.Her gün sokaklara dökülsek ne olur kavunum insanların Gözlerini aşamadıktan sonra. Mürit gibiler vallahi. Nasıl gözleri bu kadar kararmış anlamıyorum.
İyi olmanıza sevindim canım...Rabbim eşini sana ve çocuklarına bağışlasın..Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. İyiyim herhalde oğlum için iyi olmak zorundayım. Düne kadar haber alamıyorduk şebeke yoktu hala da yok emniyetin internetini kullanıyorlarmış sadece whatsapptan mesaj yazabiliyor. Dünden beri yazıyor daha iyiyim. Dün oğlum tvde çizgi film izliyordu bende kahvaltı hazırlıyordum ona çizgi film bitmiş daglica haberlerini göstermişler.Yanına geldim hüngür hüngür ağlıyor ne oldu oğlum dedim teröristler askerlerimizi öldürmüşler diye ağlıyor ama nasıl bir ağlama bu yaşına kadar böyle ağlamamıştı onu görünce bende dayanamadım çok dolmusum o var diye aglayamamaktan. Bugün ki yalan haberden önce eşim yazdı zaten haberlere daha düşmeden böyle böyle yalan haber inanmayın diye. Eşimden haber alamasam o haberi görsem ne olurdu bilmiyorum.İyi olduklarını söylüyor eşim çok şükür benim moralimi düzeltmeye çalışıyor bir de garibim.
Cizre karışık cizrede olay var ama merak etmeyin sizde arkadaşlar içinize su serpilsin diye söylüyorum hepsini toplasan 1 şehidim etmez ama intikamlari alınıyor çok şükür merak etmeyin
Bir de eşimin dediği burada bizi gerçekten Allah koruyor sizlerin duaları sayesinde bu dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Ağladım yemin ederim şu an.Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. İyiyim herhalde oğlum için iyi olmak zorundayım. Düne kadar haber alamıyorduk şebeke yoktu hala da yok emniyetin internetini kullanıyorlarmış sadece whatsapptan mesaj yazabiliyor. Dünden beri yazıyor daha iyiyim. Dün oğlum tvde çizgi film izliyordu bende kahvaltı hazırlıyordum ona çizgi film bitmiş daglica haberlerini göstermişler.Yanına geldim hüngür hüngür ağlıyor ne oldu oğlum dedim teröristler askerlerimizi öldürmüşler diye ağlıyor ama nasıl bir ağlama bu yaşına kadar böyle ağlamamıştı onu görünce bende dayanamadım çok dolmusum o var diye aglayamamaktan. Bugün ki yalan haberden önce eşim yazdı zaten haberlere daha düşmeden böyle böyle yalan haber inanmayın diye. Eşimden haber alamasam o haberi görsem ne olurdu bilmiyorum.İyi olduklarını söylüyor eşim çok şükür benim moralimi düzeltmeye çalışıyor bir de garibim.
Cizre karışık cizrede olay var ama merak etmeyin sizde arkadaşlar içinize su serpilsin diye söylüyorum hepsini toplasan 1 şehidim etmez ama intikamlari alınıyor çok şükür merak etmeyin
Bir de eşimin dediği burada bizi gerçekten Allah koruyor sizlerin duaları sayesinde bu dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. İyiyim herhalde oğlum için iyi olmak zorundayım. Düne kadar haber alamıyorduk şebeke yoktu hala da yok emniyetin internetini kullanıyorlarmış sadece whatsapptan mesaj yazabiliyor. Dünden beri yazıyor daha iyiyim. Dün oğlum tvde çizgi film izliyordu bende kahvaltı hazırlıyordum ona çizgi film bitmiş daglica haberlerini göstermişler.Yanına geldim hüngür hüngür ağlıyor ne oldu oğlum dedim teröristler askerlerimizi öldürmüşler diye ağlıyor ama nasıl bir ağlama bu yaşına kadar böyle ağlamamıştı onu görünce bende dayanamadım çok dolmusum o var diye aglayamamaktan. Bugün ki yalan haberden önce eşim yazdı zaten haberlere daha düşmeden böyle böyle yalan haber inanmayın diye. Eşimden haber alamasam o haberi görsem ne olurdu bilmiyorum.İyi olduklarını söylüyor eşim çok şükür benim moralimi düzeltmeye çalışıyor bir de garibim.
Kıyamam ben sizeHangi arkadaş yazdı bilmiyorum ama tek kalıyorum hala.eşim bingölde gorevdeydi tayin yerimize gidene kadar orada çalışıyordu ne zamandır görüşmedik diye ben bu 2 hafta izin alıp yanına gidip kalacaktık.Şimdi cizrede biz evdeyiz eşim ailemin ya da ailesinin yanına gitmemi istiyor ama ben gidemiyorum her an biter gelir evimizde bekleyim diye. 1 ay oldu kontrole gidemedim ama hiç aklımdan geçmiyor sağolsun kızımda ben iyiyim anne merak etme der gibi durmuyor hiç.Eşimle gidecektik kontrole şimdiye kadar 1 kere gelebildi yanımda. Çok karışığım gecem gündüzüm yok.eşim cizrede bir kaynım urfada bir kaynım erzurumda kuzenim tatvanda görev yapıyor. Bugün oğlum hadi pasta yapalım babam gelsin dedi gönlü olsun diye pasta yaptık. Şehit çocuklarını görünce içim parçalanıyor rabbim yaşatmasın bu acıyı kimseye oğlumun umudu gibi onlarda babalarını gelecek umuduyla bekliyorlar hep.
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. İyiyim herhalde oğlum için iyi olmak zorundayım. Düne kadar haber alamıyorduk şebeke yoktu hala da yok emniyetin internetini kullanıyorlarmış sadece whatsapptan mesaj yazabiliyor. Dünden beri yazıyor daha iyiyim. Dün oğlum tvde çizgi film izliyordu bende kahvaltı hazırlıyordum ona çizgi film bitmiş daglica haberlerini göstermişler.Yanına geldim hüngür hüngür ağlıyor ne oldu oğlum dedim teröristler askerlerimizi öldürmüşler diye ağlıyor ama nasıl bir ağlama bu yaşına kadar böyle ağlamamıştı onu görünce bende dayanamadım çok dolmusum o var diye aglayamamaktan. Bugün ki yalan haberden önce eşim yazdı zaten haberlere daha düşmeden böyle böyle yalan haber inanmayın diye. Eşimden haber alamasam o haberi görsem ne olurdu bilmiyorum.İyi olduklarını söylüyor eşim çok şükür benim moralimi düzeltmeye çalışıyor bir de garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?