Dağlıca'da terörist saldırı: Şehitler ve yaralılar var!

Öperim teyzesi.Allah dağına göre kar verir derler ya çok şükür 3 yaşında ama çok güçlü oğlum. o güç veriyor bana

Hanımlar,
bugünlerde, ki aslında nerdeyse 2 aydır bir süredir çok Karışık duygular içerisindeyiz, bir yandan şehit haberleri alıyor kahroluyoruz, bir yanda sebep olanlara öfkemizi dile getiriyoruz, öte yanda sağsalim kurtulanlara seviniyoruz.

Hepimiz içten üzülüyor, içten Yürekten ülkemiz için refah, huzur istiyoruz, hepimizin siyasi görüşü farklı o yüzden belki farklı anlatıyor, dile getiriyoruz ama biliyorum hepimiz aynı şeyi istiyor ve diliyoruz.

Ben hiçbirinizi banlamak, ikaz etmek istemiyorum, lütfen ne olursunuz sizde en azından bu günlerde, hele de böyle topiklerde birbirinize düşmeyin, tek Yürek olun, şehitlerimize, bizim için şu anda gecesini gündüzüne katmış Türk Silahlı Kuvvetleri ve Polis Teşkilatı'nın Yiğitlerine dualarınızı esirgemeyin.

Öperim teyzesi.Allah dağına göre kar verir derler ya çok şükür 3 yaşında ama çok güçlü oğlum. o güç veriyor bana

canımsın ben o 3 yaşındaki kuzuyu yerim he man o voltran o

inşallah sen ve senin gibi eşler aileler akrabalar haber alan veya azıcıkta olsa sesini duydugunuz eşleriniz yanınıza gelir bu kabus dolu günler biter ve çok daha güçlü olursunuz.

kimseden acı yaşlar akmasın akıcaksa mutluluk gözyaşları aksın.

bizlerde kk bu tarz haberler degilde daha mutlu eğlenceli haberler paylaşırız...

rabbim korusun gözetsin polisimi askerimi...

Amin canım rabbim hepsini evine kavuştursun böyle ayrılık versin.

inşallah yanlış duyumdur.haberlere baktım netten yok öyle bir şey inşallah olmamıiştır öyle bir durum

ALLAH A şükür yanlışmış, ben duyduğum gibi kanallara baktım tek tek, sonra buraya baktım burda da öyle bir bilgi yok, emin olmak istedim. ALLAH tan ben yanlış anlamışım, görüpte endişelenen herkesten çok özür dilerim, bi yandan da derin bi oh çektim doğrusu, daha fazlasını göstermesi
n Rabbim.

Iğdır'da bugün olan haberdir belki. Yani şu an şu dakikanın haberi değil, gündüzün olabilir

Evet neyseki yanlış anlamışım, o mesajımında silinmesini isteyeceğim şimdi, endişelere sebep oldum belki de ama hep diken üstündeyiz zaten ya ALLAH korusun vatanımızı. Çok çok özür diliyorum herkesten.

Ya ben yanlış mı duydum bilmiyorum ama az önce Trt de 16 polisimizin şehit olduğunu duydum.

İçerik kaldırılamıyormuş. Yukarıdaki mesajım tamamen benim yanlış anlamamdan dolayı yazdığım bir mesajdır, lütfen dikkate alınmasın, eğer bir endişeye sebep verdiysem tekrar özür dilerim herkesten.

Hergün uzuluyoruz artıkbitsin bunlar yeni bir haber duyuyoruz surekli uzulmekten baska yapabilecegimiz de bir sey yok ki kahretsin.

Merak etmişsiniz beni de, duygulandım, sanada olsa bi yere ait olmak benimsenmek güzel...

Biz batmandayız kızlar, merkezde, şu an merkez nispeten sakin ama sızma çabaları var, geçen gün emniyete saldırı düzenlemek isteyen 4 kişiden birinin elinde bomba patlamış ve gebermis 3 kişiyi canlı ele gecirmisler, Allahım hep böyle ayaklarına dolasın inşallah

Eşi göreve giden yanında olmayan, Batmanda arkadaş varsa her açıdan destek oluruz

Canim dikkatli olun diyeceğim ama çok saçma olacak.ne yazacagimi da bilemedim.

Allahim cok kötü cok karanlik gunler bunlar.hergun korkuyla haberlere bakmak yine kimlerin cani gitti hangi yurekler yandi diyoruz
Savaşin icindeyiz sanki.bizzat atesin ortasindayiz biz de d bakirda..
Silah sesleri ölum kokusu, olum korkusu
Ölümler olmasin da raziyiz biz korkuya
Simdi milletce bir olma zamani.
Terörün en cok istedigi seydir insanlar ölduruluyor ama baskasi suclaniyor
Neden devam etmesin ki.
Kimseyi savunmak icin degil.ama bu oyunlara gelmeyelim.ortada pkk gibi kanla beslenen 35 yillik kalleş hain bi yapilanma varken başkalarını suclamak vatanimiza haksizlik olur.bir olup birlik olup hep agzdan lanetlemeliyiz pkk yi..
Tek silahimiz dua arkadaslar
Allah tsk ya polis teskilatina yardim etsin.gücüne güç katsin.
Bu karanliklar gunlerden tez vakitte aydınlığa ulastrsin..

Hakkari ve Şırnak'ta internet sıkıntılı, ara ara bilinçli kesintiler yapılıyormuş çünkü açıkça net üzerinden serhildan çağrısı yapılıyor bölgede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…