- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Öperim teyzesi.Allah dağına göre kar verir derler ya çok şükür 3 yaşında ama çok güçlü oğlum. o güç veriyor banagözyaşlarımla yazıyorum ...o oğlunu benim için öp lütfen,çok şükür ki haber aldık, sizde eşinizden haber almışınız.inşallah bu kötü günler biticek ve orda bizler için savaşan evinden çocuğundan ayrı kalan eşlerinizle olucaksınız...
bütün dualarım polisimiz askerimiz için rabbim hepsini korusun ...bir an evvel huzur ve mutlulukla kavuşun birbirinize.
Öperim teyzesi.Allah dağına göre kar verir derler ya çok şükür 3 yaşında ama çok güçlü oğlum. o güç veriyor bana
Amin canım rabbim hepsini evine kavuştursun böyle ayrılık versin.canımsın ben o 3 yaşındaki kuzuyu yerim he man o voltran o
inşallah sen ve senin gibi eşler aileler akrabalar haber alan veya azıcıkta olsa sesini duydugunuz eşleriniz yanınıza gelir bu kabus dolu günler biter ve çok daha güçlü olursunuz.
kimseden acı yaşlar akmasın akıcaksa mutluluk gözyaşları aksın.
bizlerde kk bu tarz haberler degilde daha mutlu eğlenceli haberler paylaşırız...
rabbim korusun gözetsin polisimi askerimi...
İnşaallah yanlış duymuşumdur yarabbim.
inşallah yanlış duyumdur.haberlere baktım netten yok öyle bir şey inşallah olmamıiştır öyle bir durum
Iğdır'da bugün olan haberdir belki. Yani şu an şu dakikanın haberi değil, gündüzün olabilirYa ben yanlış mı duydum bilmiyorum ama az önce Trt de 16 polisimizin şehit olduğunu duydum.
En son Agrı'da ilçe emniyet müdürlüğüne roketatarlı saldırı düzenlenmiş çok şükür can kaybı ve yaralı yokmuşYa ben yanlış mı duydum bilmiyorum ama az önce Trt de 16 polisimizin şehit olduğunu duydum.
Iğdır'da bugün olan haberdir belki. Yani şu an şu dakikanın haberi değil, gündüzün olabilir
En son Agrı'da ilçe emniyet müdürlüğüne roketatarlı saldırı düzenlenmiş çok şükür can kaybı ve yaralı yokmuş
http://www.milliyet.com.tr/ilce-emniyet-mudurlugu-ne-gundem-2114624/
Ya ben yanlış mı duydum bilmiyorum ama az önce Trt de 16 polisimizin şehit olduğunu duydum.
Merak etmişsiniz beni de, duygulandım, sanada olsa bi yere ait olmak benimsenmek güzel...
Biz batmandayız kızlar, merkezde, şu an merkez nispeten sakin ama sızma çabaları var, geçen gün emniyete saldırı düzenlemek isteyen 4 kişiden birinin elinde bomba patlamış ve gebermis 3 kişiyi canlı ele gecirmisler, Allahım hep böyle ayaklarına dolasın inşallah
Eşi göreve giden yanında olmayan, Batmanda arkadaş varsa her açıdan destek oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?