- 25 Temmuz 2014
- 66
- 26
- 48
Canim kardesim, kendi yasantimi, ve on yefi yil oncesini gordum.benim esim de evlendikten sonra hep eve gec gelirdi.hep toplantisi olur ya da arkadaslari ile cikardi.tabi o zaman ben seviyorum ya gozum kör.saat bir de gelir.ikide gelir.saat ucte gelir.sarhos alkollu.hesap sordugumda feci kavga.siddet.sonra bu gec gelmeler bazen eve hic gelmemelere basladi.sonra eve gelmeyip geldigi zamanlarda da sabah altida.yani bardan pavyondan.bir adam ikide ucte ya da sabah geliyorsa hic de onlarin dedigi gibi erkek erkege eglenilmiyor.bunlar yanlarina kari kiz ayarliyorlar ve eglence girla.benim hayatimda hicbirsey degismedi.on yedi yil gecti.bir cocuk.mesela suan yine bir arkadasi ile icmede eglencede.benimle yuruyuse bile cikmaz birak eglenceyi.bana gelince hep yorgun.konus esinle hem de bir an once.uyar.sert bir dille.anladi anladi.son bir kez yine uyar.anlamiyorsa asla cocuk yapma ve ayril.diyeceksin ki sen niye ayrilmadin.keske cocugum olmasaydi ve salak olmasaydim da ayrilsaydim.beni hep cocugumla tehdit etti.simdi ise ailem arkamda degil.gucum yok .bittim.yalnizlik ve sevgisizlik ilgizizlikten ölüyorum.sen benim gibi ölme.cok gencsin.benim gibi hayatini calmasinlar.se
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?