• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 3 yaşında bebe

esrunum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
645
476
103
Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe

İlk bebek tecavüzü haberini hatırlıyorum da ne kadar çok ses getirmişti. Dehşete düşmüştük ülkece. Sonra her geçen gün daha fazla duymaya başladık, yine üzülüyoruz tabiki ama sayı mı artıyor yoksa vardı da artık ortaya daha çabuk ve çok mu çıkıyor bilmiyorum. Çok üzgünüm :(

Nasıl ya? Bu gerçek mi? Ne demek düğün evinde küçücük bebeğe tecavüz? Ana nerde baba nerde? Kimse görmemiş ki? 3 yaşındaki bir çocuğu tecavüze uğrayacak kadar nasıl tek bırakmışlar? Nasıl kimse görmemiş? Düğün evi kalabalıktır bir de!
Anne ve baba da sorgulanmalı.
Rabbim şifa versin kuzucuğa. Daha ağır şeyler yazmak istemiyorum, çok zoruma gidiyor.

Bu gün izlediğim haberle yıkıldım adana da 3 yaşında düğün evinde uyurken cinsel saldırıya maruz kalıyor şuan hastane de habere göre iç kanama geçirmiş Anus deliği yirtilmis allahım içim gitti buz kesildi ellerim küçuçuk bedeni neye maruz kaldı Rabbim. İnşallah beter etsin hücrede çocuklarımızı koruyalim gözümüzün önünden ayirmayalim bu kızı erkeği ayırt edilmiyor Rabbim evladımız bu sanıklardan korusun bir an önce şifa versin küçük meleğe
Tecavuzculeri hadim edecekler ki sapik ruhlular ders alsin.

ALLAHım çıldıracağım neden ya neden nasıl yapar bi insan bunu ufacık bebeğe allahım kanım döndü resmen nefesim kesildi. Allah belasını versin ne diyeceğimi bilemiyorum off neden girip okudum bu konuyu allahım

Bu şerefsiz herkes dışarda oyun oynarken davetli olmadığı halde düğünü biraz izleyip içeri giriyor .uyuyan çocuğa birseyler yaparken( çıplak şekilde ) komşu görüyor adam kaçıyor .ardından çıplak şekilde kacarken polis yakalayıp çarşafa sarıp içeri tıkiyor. Lanet olsun.

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.

Akşam iş dönüşünde de 14 yaşında bi kıza tecavüz edildiğini öğrendim mahallemde oturan bi pislikmis kıza uyuşturucu verip tecavüz etmiş. Kadınlar erkekler protesto için disardaydi adamın kıza uyuşturucu verdiği kafeyi talan etmislerdi.. ne fayda olan yine kadınlara çocuklara hayvanlara oluyor:(((

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Kanım dondu beynim de yankılanıyor her çığlık allahım zalimlere fırsat verme beter olsun o pislik keşke halk linç etseydi

Bunlar gercek olamaz. Allahim ne yazacagimi bilemedim.
Gelsin artik su hadim etme, idam. Biraz korku girsin bu sapiklarin icine.

Bunları yazarken nasıl dayandın, ben okurken dayanamadım...

Ben ne diyeceğimi bilmiyorum. Modern, açık görüşlü bir insanım. Fakat çocuğum olduğunda halası, amcası, desesi kim olursa olsun belli bir yaşa gelene kadar kimsede kalmasına izin vermeyeceğim. Kendim bile artık korkuyorum eniştemden, akrabamdan bazen kuzenimden... Gittikçe manyak ve paranoyak oluyoruz. Allah' ım sen yardım et.

Bunları yazarken nasıl dayandın, ben okurken dayanamadım...

Ben ne diyeceğimi bilmiyorum. Modern, açık görüşlü bir insanım. Fakat çocuğum olduğunda halası, amcası, desesi kim olursa olsun belli bir yaşa gelene kadar kimsede kalmasına izin vermeyeceğim. Kendim bile artık korkuyorum eniştemden, akrabamdan bazen kuzenimden... Gittikçe manyak ve paranoyak oluyoruz. Allah' ım sen yardım et.
Dişlerimi sikmsm damaklarim acımış sonradan farkettim inanki başım çatlıyor. İnsan nasıl bi bebeğe o gözle bakar aklm almıyor bigun bı bebeğim olursa nasl okuturm nasıl dışarı birakrm bilmiorm zamanmi kotu insanlarmi kotulesti eskiden böyle değildi annelerimiz babalarmzn zamanlarnda bunlar yoktu o zmn bizler küçüktük. Şimdi bizler büyüdk böle oldu demekki bizim devrimiz kötü bizler kötüyüz diorm bazen kendimizi sucluorm bilmyrm karmakarsgm

Yazıyı okuduğumdan beri kendimde değilim. Çığlık çığlığa ağlamak istiyorum.
Ama üstümde cinnet soğukluğu var.
Küçücük bir yavrunun, kendi çığlığı ile kulak zarını patlatması ...
Canının o kadar çok, o kadar çok acıdığını gösteriyor ki....
Ağzında bir el gözyaşları içinde, çığlık atmaya çalışan o çocuğu görüyorum sürekli...
Hadi gidelim artık bu Dünyadan...

Dün izlediğimde haberi , sadece teşebbüs etti diye yayınladılar ona rağmen kanım dondu..

Şuna okuduklarıma inanamıyorum ben ya... bunu yapan insan olamaz yaa.. nefes almayı hak ediyor mu bizimle aynı dünya da :( (aynı acının kat ve katını yaşatsınlar diyeceğim de içer de resmen ödül gibi tek kişilik hücre de kalıyormuş )

Allahım nereye gidiyor bu gidişat :(

Okuduklarım mahvetti beni

Dün izlediğimde haberi , sadece teşebbüs etti diye yayınladılar ona rağmen kanım dondu..

Şuna okuduklarıma inanamıyorum ben ya... bunu yapan insan olamaz yaa.. nefes almayı hak ediyor mu bizimle aynı dünya da :KK43: (aynı acının kat ve katını yaşatsınlar diyeceğim de içer de resmen ödül gibi tek kişilik hücre de kalıyormuş )

Allahım nereye gidiyor bu gidişat :KK43:

Okuduklarım mahvetti beni
Bunu face de üye olduğum bıçok sitede birsuru kadın paylaştı bende orda okumuştum burdada konu açılınca sizlerle paylaşmak istedm:(

Back
X