Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ölmek istiyorum ya oturduğum yerde öylece ölmek istiyorum. insanları uyandırmaktan korkmasam bağıra bağıra ağlayacağım. inşallah içerde ona bağırta bağırta tecavüz ederler, pis aşağılık.Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Dehset icinde okudum bunlari suan..icim acidi,icim eridi kahroldum..Ahh minik yavrum ahh kiyamam ona ya...Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Nasıl ya? Bu gerçek mi? Ne demek düğün evinde küçücük bebeğe tecavüz? Ana nerde baba nerde? Kimse görmemiş ki? 3 yaşındaki bir çocuğu tecavüze uğrayacak kadar nasıl tek bırakmışlar? Nasıl kimse görmemiş? Düğün evi kalabalıktır bir de!
Anne ve baba da sorgulanmalı.
Rabbim şifa versin kuzucuğa. Daha ağır şeyler yazmak istemiyorum, çok zoruma gidiyor.
Dün izlediğimde haberi , sadece teşebbüs etti diye yayınladılar ona rağmen kanım dondu..
Şuna okuduklarıma inanamıyorum ben ya... bunu yapan insan olamaz yaa.. nefes almayı hak ediyor mu bizimle aynı dünya da(aynı acının kat ve katını yaşatsınlar diyeceğim de içer de resmen ödül gibi tek kişilik hücre de kalıyormuş )
Allahım nereye gidiyor bu gidişat
Okuduklarım mahvetti beni
Çocuğun tecavüze ugrayip uğramadığı belli değil hanımefendi. Neden yalan konuşuyorsunuz?
"..sedat K.'nın idam edilmesini istedi.
...bir süre Sedat K. aleyhinde slogan atan grup, daha sonra dağıldı. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı hastaneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak."
Yok anus çıkmış falan.. yapmayın günahtır burada insanları uzmeyin
Allah bin türlü belasını versin onun ve ınun gibilerin.Bu şerefsiz herkes dışarda oyun oynarken davetli olmadığı halde düğünü biraz izleyip içeri giriyor .uyuyan çocuğa birseyler yaparken( çıplak şekilde ) komşu görüyor adam kaçıyor .ardından çıplak şekilde kacarken polis yakalayıp çarşafa sarıp içeri tıkiyor. Lanet olsun.
ölmek istiyorum ya oturduğum yerde öylece ölmek istiyorum. insanları uyandırmaktan korkmasam bağıra bağıra ağlayacağım. inşallah içerde ona bağırta bağırta tecavüz ederler, pis aşağılık.
yazdıklarım 2016 yılına ait bi bebeğe tecavüzde gerceklesmis olaylarmis kızlar.Dehset icinde okudum bunlari suan..icim acidi,icim eridi kahroldum..Ahh minik yavrum ahh kiyamam ona ya...
Allah bunu yapan o serefsiz pisliğe acilarin en buyugunu versin.!Ölmek istesin ama ölemesin!!
Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
cezalar caydırıcı olsa keşke..
pipisini kesip aynı şekilde tecavüz edilmeli.
kısasa kısas mis gibi.
tüylerim diken diken olduAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
tüylerim diken diken olduAnus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Allah askina simdi bunun konuyla ne alakasi var. Anne baba istermiydi cocuguna oylebirsey olsun. Sizin belli cevre dediginiz yerlerde hala samimiyet guven kirintilari vardi ve mihtemellen anne de o yuzden cocugunu birakip cikti.Bu ulkede belli çevrelerde bebeğin değeri yok Allah nasılsa veriyor bol bol. Bizler de elimizi açıp yalvarıyoruz gözümüz gibi bakicaz nolur bize de bebek ver diye![]()
![]()
![]()
tüylerim diken diken oldu
nasıl yapabiliyorlar nasıl cesaret ediyolar anlamıyorum . herhalde ceza hafif olduğu için bu cesaret. idam cezası olsaydı![]()