• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 3 yaşında bebe

Yıllar sonra, ağladım.
Yıllar sonra dua ettim.

Çaresizlik ne kötü... Ah ah o anneye de yazıklar olsun. en tehlikelisi değil mi bu kadar kalabalık zamanlar? ergen ve erken ergen çocukların fink attığı zamanlar?

Arkadaşlarıma hep diyorum yayınlamayın çocuklarınızın fotoğraflarını diye...
Saçmalıyor muşum gibi geliyor ama insanlar daha saçma...

Çocuğun tecavüze ugrayip uğramadığı belli değil hanımefendi. Neden yalan konuşuyorsunuz?

"..sedat K.'nın idam edilmesini istedi.

...bir süre Sedat K. aleyhinde slogan atan grup, daha sonra dağıldı. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı hastaneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak."
Yok anus çıkmış falan.. yapmayın günahtır burada insanları uzmeyin

Çocuğun tecavüze ugrayip uğramadığı belli değil hanımefendi. Neden yalan konuşuyorsunuz?

...bir süre Sedat K. aleyhinde slogan atan grup, daha sonra dağıldı. Küçük kızın tecavüze uğrayıp uğramadığı hastaneden gelecek rapor sonucunda kesinlik kazanacak."
Hastaneye kaldırılan küçük kız kanaması durmayınca ameliyat edildi. Tutuklanan ve başka bir ildeki hapishaneye sevk edilen zanlı tek kişilik hücreye konuldu. Evi taşlanan zanlının eşi ve çocuğu korumaya alındı. Ayakkabı boyacılığı ve hurdacılık yapan Sedat Keser “Davetli olmadığım halde düğüne gittim. Alkollüydüm. Olayı gerçekleştirdim. Kız o sırada ağlıyordu” dedi.

Şuan bi oğlum var ve bi de kızım olacak inşallah.. Allahım bu sapıklardan nasıl koruyacağız çocuklarımızı. İnsan babasına bile güvenmiyor artık nasıl bir devir.. bu dünyaya çocuk getirme uykularım kaçıyor o çocuğun çığlığı yankılanıyor kulaklarım da.
Bunu face de üye olduğum bıçok sitede birsuru kadın paylaştı bende orda okumuştum burdada konu açılınca sizlerle paylaşmak istedm:KK43:

İnşallah haberler de izlediğim doğrudur ve şuan acı çeken bir bebe ve aile yoktur. İnşallahhhh ( halimize bakarmısın, halbu ki teşebbüs etmesi bile ne kadar iğrençken)

Ailenin avukatı aynı açıklamayı yapmış.

Neden yalan konuşuyorsunuz derken? Netteki haberide paylastim. Yazdığım yazının faceden okudugum bi yazı olduğunuda soyledim inşallah siz haklısınızdr ama adam böyle ifade verms yani

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.

Haberlerde teşebbüs edip eyleme geçemeden yakalandığına dair bir bilgi geçiyordu ama ben artık haber sitelerine pek güvenmiyorum. Bunu da okumaya dayanamadım umarım sahte bir haberdir cidden çok kötüyüm şu an. Gerçi bunu sahte olarak yazabilmek de ayrı bir ruh hastalığı olsa gerek. Kıyamet kopsa da hepimiz kurtulsak artık, koptu gibi bir şey zaten ben dayanamıyorum işin içinde çocuklar olunca. Çocuk her yerde çocuk, hiçbir çocuğun acı çekmesine dayanamıyorum. Hele ki şu vahşete kanım donuyor, bu insan bile diyemeyeceğim yaratıklar çürük bunların rehabilite edilerek topluma kazandırılacağına ben inanmıyorum. İnanan varsa buyursun rehabilite edip topluma kazandırsın.

Haberlerde teşebbüs edip yakalandığına dair bir bilgi geçiyordu ama ben artık haber sitelerine pek güvenmiyorum. Bunu da okumaya dayanamadım cidden çok kötüyüm şu an. Kıyamet kopsa da hepimiz kurtulsak artık, koptu gibi bir şey zaten ben dayanamıyorum işin içinde çocuklar olunca. Çocuk her yerde çocuk, hiçbir çocuğun acı çekmesine dayanamıyorum. Hele ki şu vahşete kanım donuyor, bu insan bile diyemeyeceğim yaratıklar çürük bunların rehabilite edilerek topluma kazandırılacağına ben inanmıyorum. İnanan varsa buyursun rehabilite edip topluma kazandırsın.
Adamı tek kişilik hücreye koymuşlar neyini koruyorlar niye birakmiolar diğerlerinin içine . Yok yok adalet yokk

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Yalnız bu eski bir tecavüz haberine ait hanımlar! Gerçekten olmuş birşey de sosyal medyada aylar önce yayınlanmıştı, yine minik bir erkek yavrucugun başına gelmişti :( İnşallah bu bebecigin başına da gelmemiştir Allahım. Biz okumaktan bıktık usandık, bu sapık pislikler uremekten bıkmadılar yaa bi bitmediniz. Umarım çocuk iyidir, herkes çok iyi sahip çıksın günah bu çocuklara, kendini koruyamayan masumlar onlar, Rabbim korusun melekleri

Adamı tek kişilik hücreye koymuşlar neyini koruyorlar niye birakmiolar diğerlerinin içine . Yok yok adalet yokk

Yapacak bir şey yok ben de isterim gebersin gitsin inanın şu an o kadar kötüyüm ki okuduğumdan beri midem bulanıyor ama bir "hukuk" devleti olarak maalesef koruma altında olmak zorunda, keza ailesi de öyle. Ülkede herkes kendi cezasını kendi keserse hiçbirimiz için adalet kalmaz.

Yalnız bu eski bir tecavüz haberine ait hanımlar! Gerçekten olmuş birşey de sosyal medyada aylar önce yayınlanmıştı, yine minik bir erkek yavrucugun başına gelmişti :KK43: İnşallah bu bebecigin başına da gelmemiştir Allahım. Biz okumaktan bıktık usandık, bu sapık pislikler uremekten bıkmadılar yaa bi bitmediniz. Umarım çocuk iyidir, herkes çok iyi sahip çıksın günah bu çocuklara, kendini koruyamayan masumlar onlar, Rabbim korusun melekleri
Gercktnmi insallah öyledir vallahi eskide olsa tecavüz ama eski die bile sevinecek durumdayız resmen faceden bu haberin son durumu olarak paylaşım yapılıyor deli gibi bende burda paylaştım ama şükür deilms

Yalnız bu eski bir tecavüz haberine ait hanımlar! Gerçekten olmuş birşey de sosyal medyada aylar önce yayınlanmıştı, yine minik bir erkek yavrucugun başına gelmişti :KK43: İnşallah bu bebecigin başına da gelmemiştir Allahım. Biz okumaktan bıktık usandık, bu sapık pislikler uremekten bıkmadılar yaa bi bitmediniz. Umarım çocuk iyidir, herkes çok iyi sahip çıksın günah bu çocuklara, kendini koruyamayan masumlar onlar, Rabbim korusun melekleri

Her türlü midem bulanıyor, bu çocuk değilse bile X çocuğun başına böyle bir şey gelmesi yeterli benim için. O çocuk için tarif edilemez bir travma, annesi olsam teyzesi olsam ne yapardım nasıl dayanırdım ölür müydüm öldürür müydüm bilmiyorum.

Gercktnmi insallah öyledir vallahi eskide olsa tecavüz ama eski die bile sevinecek durumdayız resmen faceden bu haberin son durumu olarak paylaşım yapılıyor deli gibi bende burda paylaştım ama şükür deilms
Yok yok taa aylar önce paylaşılıyordu nette eminim. Bu ifadeleri insan nasıl unutur :( Çok travmatik. Ufacik bir erkek çocuğunun tecavuz sonrasi doktor raporuydu. Ama olayı hatırlayamadım.

Evet arkadaslar benim face de görüp anlattığım olay 2016 yılında bi bebeğin başına gelmiş bi olaymış malesef netten bakarsanız tam bi vahşet ben daha masum anlatmışım. Bu çocukta anladığım kadarıyla tecavüze uğramış çünkü netteki haberde verdiği ifadede tecavüz ettiğini soyluo serefsz

Baktım 2016 paylaşımları var :KK43:
17.10.2017 tarihli bir haberde buldum, çok fazla detaya sahip ve korkunç bir haber, o nedenle elbette paylasmayacagim :( ben okuyamadım. 3 yaşındaki bu bebek için de eksi sözlükte yazılanlara göz atarsanız tecavüz malesef gerçekleşmiş ya :( çocuk yoğun bakımda tedavi görüyormuş. Onca insanın etrafta dolandığı bir düğünde bir bebek nasıl tek uyutulur bilmiyorum aklım almıyor. Vahsinin teki ( ki ruh hastası olduğu nasıl bugüne dek anlaşılmaz, kesin sabıkalı bi tiptir) odaya dalıp.... Neyse gerçekten içim bulandı. Bu ulkede belli çevrelerde bebeğin değeri yok Allah nasılsa veriyor bol bol. Bizler de elimizi açıp yalvarıyoruz gözümüz gibi bakicaz nolur bize de bebek ver diye :( :( :( :( Sen bilirsin Allahim

17.10.2017 tarihli bir haberde buldum, çok fazla detaya sahip ve korkunç bir haber, o nedenle elbette paylasmayacagim :KK43: ben okuyamadım. 3 yaşındaki bu bebek için de eksi sözlükte yazılanlara göz atarsanız tecavüz malesef gerçekleşmiş ya :KK43: çocuk yoğun bakımda tedavi görüyormuş. Onca insanın etrafta dolandığı bir düğünde bir bebek nasıl tek uyutulur bilmiyorum aklım almıyor. Vahsinin teki ( ki ruh hastası olduğu nasıl bugüne dek anlaşılmaz, kesin sabıkalı bi tiptir) odaya dalıp.... Neyse gerçekten içim bulandı. Bu ulkede belli çevrelerde bebeğin değeri yok Allah nasılsa veriyor bol bol. Bizler de elimizi açıp yalvarıyoruz gözümüz gibi bakicaz nolur bize de bebek ver diye :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: Sen bilirsin Allahim
Ailenin ihmali tabiki var o adam içeri girmiş bide sarhosmus yani hızlı hareket edemez bile soyunms falan filan o süreçte aile hicmi kontrole gelmez ? Aile için bışey yapılmamismi acaba ?

Ailenin ihmali tabiki var o adam içeri girmiş bide sarhosmus yani hızlı hareket edemez bile soyunms falan filan o süreçte aile hicmi kontrole gelmez ? Aile için bışey yapılmamismi acaba ?
Sorumsuz aileye de ceza verilmeli. Ama nerdeee bu sapık da yakında çıkar. Aman düğün kaçar sonra bebeği kontrol ederlerse, düğünden mahrum kalırlar yazik

Giderek ulkede suc oranı artiyor.

Hemde en kötüleri artıyor. Tecavüz, cocuga tecavüz, hayvana tecavüz, kadina siddet , tecavüz.
Baska suc orani yuksek ulkelerde gasp , hırsızlık, çetelesme artarken bizde cinsel suçlar artıyor.
Nasıl bir ülke olduk toplum, Dünya geliştikçe biz geri gidiyoruz.

3 yaşındaki bir cocuk hangi arzunun , malzemesi olabilir, böyle bir zihniyetin varlığı bile korkutuyor insanı.
Gelecege umutla bakamiyorum artık .

İdam çözüm degilki . Simdi hapishanede biri sislesin.
Bitmedi ki Ahmet gidecek Mehmet cikacak ,ortaya bir farki yok.
Insan olarak bir ederimiz kalmadi. Yaslisi genci bir sürü sapkin cikti ortaya.
Biri köpeğe saldirir, biri cocuga ikiside bin beter.
Zihniyetimizde bir problem var. Ciplaklik.bir insanı tahrik edecek en son şeydir. Ama bikiniliye andaval gibi bakanlar var hala.
Yani kafalarimizin icinde sorun .

20 yaşında evlenmis çocuğu olan bir hayvanmis kendisi. 20 yasinda ne okulun var ne bir hayalin var bombos bir kafa.
Kaybedecek neyi var, zaten baska bir dunyasi olduğunu da sanmıyorum .
20 yasinda hayalim dünyayı gezmekti. Ne topluma karşı ne bireysel bir suc.egilimindeydim.
Bunları düşünmeye vaktim bile yoktu. Daha fazla dil/ okul / egitim di istegim.
Haa okuyan yapmiyor mu? Bos kafa yapiyor, cnku kendini yetistirerek geliştirerek okuyacaksin.
Paraaaaaa diye değil. Bu yasin tek derdi uyusturucu bulmak kari kiz pesinde kosmak. Her gördüğü disiye hallenmek. Evinde babasinin yaninda sigara icemez ama sokakta 6 yasindaki kiza hallenir.
Böyle pislik igrenc bir zihniyet iste.

Back
X