• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha 3 yaşında bebe

Yalan doğru bilmiyorum o adamı öldürmüşler diye okudum bu sabah

Az once cocugun oldugune dair bi haber okudum. Asli var mi acaba ? Insallah yoktur. Umarim yalan haberdir.

Anus dışarı çıkmış 60 dikiş iç organlar parçalanmis diski ve şerefsizin spermleri karışmış iç organlara bulasip enfeksiyon yapmış. bebek sıvıyla beslenioms diski katı olmasın die dışardan yabancı doktor hemşire girdgnde kolundaki serumlari dikislerini koparma pahasına yatagnn altına kaçioms korkudan. Tecavüz sırasında ağzını kapatmış bebeğin kendi cigligindan kulak zarı patlamis. Ve şimdi biz adaleti hapishanedeki diğer mahkumlardan bekliyoruz.
Hamile halimle okudum okumaz olaydım nefes alamıyorum şuan. Cezaevinde işkence etmeleri lazım . Brezilyada kendi iki yaşındaki çocuğuna tecavüz eden bir adam vardı mahkumlar ona sırayla önce ters yerden tecavüz etmiş sonrada üstünde sigaralar söndürmüşlerdi adamı tedaviye almışlardı umarım bu mahluka daha beterini yaparlar . Ciğerim yandı nefes alamoylrum şuan . Acıdan erken doğum yapacam o derece üzüldüm anlatamam

Hamile halimle okudum okumaz olaydım nefes alamıyorum şuan. Cezaevinde işkence etmeleri lazım . Brezilyada kendi iki yaşındaki çocuğuna tecavüz eden bir adam vardı mahkumlar ona sırayla önce ters yerden tecavüz etmiş sonrada üstünde sigaralar söndürmüşlerdi adamı tedaviye almışlardı umarım bu mahluka daha beterini yaparlar . Ciğerim yandı nefes alamoylrum şuan . Acıdan erken doğum yapacam o derece üzüldüm anlatamam
Aman sakın olun lütfen bu olay 2016 da yasanms paylastgima pişman oldum inanın. Allah beter etsin yapanları insallah.

Pisliğin ifadesine ulaşılmış olayı gerçekleştirdim demiş adi :(

Bebegin durumu nedir acaba
Bebegin durumu içler acısı. Yavrumun iki bolgesindede asagı yukarı yırtılma baskı ve basıncla bagırsaklarında yırtılma buna baglı dıskı ve spermlerin karın bosluguna cıkması ve intehaplanma ve o kucucuk bedenî bu acıyı yasarken cıglıgı duyulmasın diye agzını eliyle tıkadıgı için kendi sesinin basıncıyla kulak zarının patlaması. İç ve dıs dikişlerin sayısı bir haylı fazla. Piskolojisi bitîk o yavrumuzun. İdam gelmesin diyip bu adamı hadi ceza evinde besleyelim ..

Bebegin durumu içler acısı. Yavrumun iki bolgesindede asagı yukarı yırtılma baskı ve basıncla bagırsaklarında yırtılma buna baglı dıskı ve spermlerin karın bosluguna cıkması ve intehaplanma ve o kucucuk bedenî bu acıyı yasarken cıglıgı duyulmasın diye agzını eliyle tıkadıgı için kendi sesinin basıncıyla kulak zarının patlaması. İç ve dıs dikişlerin sayısı bir haylı fazla. Piskolojisi bitîk o yavrumuzun. İdam gelmesin diyip bu adamı hadi ceza evinde besleyelim ..
Cnm bu olay 2016 aynı istismarı yaşayan başka bi evladımızın sonucu maalesef :(

Back
X